• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
10:48
Dünya Gazetesi’nin sahibi gözaltına alındı
10:27
Sosyal medyada yeni dönem başladı!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Bakan Gül: "Bir takım polemiklerle siyaset yapmanın Türkiye'ye hiçbir faydası yok"
Siyaset
Yayınlanma: 11 Haziran 2021 - 18:09
Güncelleme: 11 Haziran 2021 - 18:09

Bakan Gül: "Bir takım polemiklerle siyaset yapmanın Türkiye'ye hiçbir faydası yok"

Son dakika 'POLİTİKA' kategorisinde yer alan habere göre; SİNOP (İHA) – Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Baktığınızda hiçbir çapı olmayan, hiçbir projesiyle ülke meselelerine dair bir vizyonu olmaksızın adeta kayıkçı dövüşü yapmak ve bir takım polemiklerle siyaset yapmanın Türkiye'ye hiçbir faydası yok" dedi.

Siyaset
11 Haziran 2021 - 18:09
Güncelleme: 11 Haziran 2021 - 18:09
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bakan Gül: "Bir takım polemiklerle siyaset yapmanın Türkiye'ye hiçbir faydası yok"

Sinop’u ziyaret eden Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, valilik makamındaki görüşmesinin ardından “Bir Kitap Bir Umut” kitap bağışı kampanyası standına uğradı. Kampanya kapsamında cezaevi infaz kurumu kütüphanelerine gönderilmek üzere gönderilmek üzere bağışların kabul edildiği stanttaki görevlilere kolaylık dileyen Bakan Gül, ardından ziyaretlerine Sinop Adalet Sarayı’yla devam etti. Sinop Adalet Sarayı’nda görevlilerle sohbet eden Gül, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz ve diğer protokol üyeleriyle burada bir süre görüştü. Çıkışta yürüyerek yola devam eden Adalet Bakanı Gül, Sinop Barosu’nu da ziyaret etti. Sinop Baro Başkanı Av. Hicran Kandemir burada onu karşıladı. Ziyaretin ardından AK Parti Sinop İl Başkanlığı’na gitmek üzere tekrar yaya devam eden Gül, yolda karşılaştığı esnaf ve vatandaşları selamladı. Bazı iş yerlerine de girerek esnafla sohbet etti.

AK Parti İl Başkanlığında İl Başkanı Uğur Giresun’un yaptığı karşılamanın ardından Bakan Gül partinin toplantı salonunda partililere hitap etti. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ”Diğerlerinin, başkalarının iktidar olma gibi bir düşüncesi, vizyonu yok. Baktığınızda hiçbir çapı olmayan, hiçbir projesiyle ülke meselelerine dair bir vizyonu olmaksızın adeta kayıkçı dövüşü yapmak ve bir takım polemiklerle siyaset yapmanın Türkiye’ye hiçbir faydası yok. Biz AK Parti olarak hem yollar yaptık hem köprüler yaptık daha önemlisi milletin birbiriyle gönülden gönüle buluşacağı köprüler, yolar inşa ettik. Bu milletin huzurunu bozmak isteyenlere bu milletin birliğini beraberliğini bozmak isteyenlere asla ama asla fırsat vermedik. Biz milletin sorunlarını çöze çöze milletin meselelerini çöze çöze geleceğe Cumhuriyet’imizin 100. yılına giden bir partiyiz. Bizim daha yapacak çok işimiz var. Başkalarını daha söyleyecek çok lafı var. Ama bizim yapacak çok işimiz var. Biz çünkü Sinop’a sevdalıyız. Biz bu ülkeye sevdalıyız. Bu milletin de davası bu milletin sevdası da yine bu anlamda AK Parti’yle bütünleşmiş durumda” diye konuştu.

Sinop’la ilgili projelerinden bahseden Bakan Gül, “Sinop’umuzu hükümetlerimiz döneminde her alanda destekledik, inşallah bunda sonra da desteklemeye deva edeceğiz. Sinop Adliyemizi bugün ilgili arkadaşlarımızla da üzerinde teknik çalışmayı yaptık. Mevcut adliyeler dağınık olarak birkaç yerde hizmet veriyor. Bu da Sinoplu vatandaşlarımıza her geçen gün eziyet oluyor. Bunu önlemek adına Sinop’a yakışır, mevcut adliyenin 15-20 katı ve geleceğe de hizmeti sağlayacak bir adliyemizi inşallah Sinop’a yapacağız. Projemiz devam ediyor. Yine Gerze ve Durağan’da projelerimizi tamamladık. Onların da yapım sürecini Cumhurbaşkanlığı ilgili birimlerle takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Bakan Gül: “Bir takım polemiklerle siyaset yapmanın Türkiye’ye hiçbir faydası yok”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan "Bakan Gül: “Bir takım polemiklerle siyaset yapmanın Türkiye’ye hiçbir faydası yok”" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bahçeli yeni projesini kamuoyuyla paylaştı
Bahçeli yeni projesini kamuoyuyla paylaştı
Mustafa Sarıgül, Yeni Parti’den istifa etti
Mustafa Sarıgül, Yeni Parti’den istifa etti
Mustafa Sarıgül'den 'YENİ Parti' kararı: Soruşturma sonuçlanıncaya kadar üyeliğini askıya alacak
Mustafa Sarıgül'den 'YENİ Parti' kararı: Soruşturma sonuçlanıncaya kadar üyeliğini askıya alacak
Beştepe’de sürpriz zirve
Beştepe’de sürpriz zirve
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore’ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore’ye gidiyor
MEB’den yeni izleme sistemi
MEB’den yeni izleme sistemi
İki baba, birbirinin çocuklarına böbreklerini verdi
İki baba, birbirinin çocuklarına böbreklerini verdi
Robotik cerrahi cihazı Türkiye’de üretilecek!
Robotik cerrahi cihazı Türkiye’de üretilecek!
Bursa’da oy verme işlemi başladı
Bursa’da oy verme işlemi başladı
Kütahya'da yaralı bulunan kulaklı orman baykuşu tedavi altına alındı
Kütahya'da yaralı bulunan kulaklı orman baykuşu tedavi altına alındı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.