Yatak odası fotoğraflarını paylaşarak ayda 22 bin TL kazanıyor

TAKİP ET

İngiltere'de yaşayan 23 yaşındaki Lottie Miles isimli kadın, yatak odası selfielerini paylaşarak ayda 3 bin pound (yaklaşık 22 bin TL) kazanıyor.

Reklam
Reklam

İngiltere'nin batısındaki Staffordshire bölgesinde yaşayan 23 yaşındaki Lottie Miles isimli genç kadın, yatak odasında çektiği selfielerle ayda 3 bin pound yani yaklaşık 22 bin TL kazanıyor.

İnternette bir siteye yüklediği cesur fotoğraflar sayesinde toplam 9 bin pound (yaklaşık 65 bin TL) kazandığını söyleyen Miles, işsiz kaldığı dönem bu yola başvurduğunu, bu işi geçici olarak yapmak istediğini ancak kazandığı paraları görünce bu işi biraz daha sürdürdüğünü söyledi.

Miles, "Bu kadar ilgi beklemiyordum. Fotoğraflarımı ilk yüklediğimde şok oldum. Bir sürü mesaj ve abonelik geldi. Aslında uzun vadeli bir şey düşünmedim. İşten ayrılmıştım ve maddi olarak zorlandığım bir döneme girmiştim. Durumu düzeltmek için biraz para kazanmaya ihtiyacım vardı ve bu yüzden bu işe girdim" dedi. İngiliz fenomen, ailesinin bu işe nasıl baktığı sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Ailemin bu işi yaptığımdan haberi var. Anneme zaten ben söylemiştim. Babamın bir barı var ve barında çalışan birisi babama söylemiş. İlk başta kızmış ama şimdi annem de babam da rahat. Hatta büyükannem bile beni destekliyor" Yaptığı işte zamanlamanın çok esnek olduğunu ve canı ne zaman isterse fotoğraf çekip paylaştığını söyleyen Miles, site kullanıcılarının, fotoğrafları görebilmek için 5-49 dolar arası bir ücret ödediğini söylüyor.