Ünlü şarkıcı konserine metroyla gitti, Kimse yer vermedi

TAKİP ET

Milyarlık araçları olsa da bazı ünlüler toplu taşıma araçlarıyla seyahat etmeyi tercih ediyor.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı konser vereceği mekana metroyla gitmeyi tercih etti. Yaşına rağmen kimsenin oturması için yer vermediği şarkıcı o an çekilen bir pozunu da sosyal medya hesabında paylaştı.

Şarkılarıyla birkaç neslin hafızasında yer eden ünlü şarkıcı Lulu, önceki gün Londra Metrosu'nda görüntülendi. 71 yaşındaki Lulu, O2 Arena'da vereceği konsere, özel araç yerine metroyla gitmeyi tercih etti. Metroda da kimse ona oturması için yer vermedi. Lulu da o an çekilen bir fotoğrafını "Bu yaşlı kuşa kimse metroda yer vermedi" notuyla paylaştı. 

Müjde Ar, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Elinde İstanbul Kart’ıyla objektife takılan ünlü oyuncu, “Toplu taşımayı çok sık kullanıyorum, metro ve otobüslere bununla biniyorum” dedi. 

Ar, uzun zamandır dizilerde rol almamasıyla ilgili ise şunları söyledi: “Sağ olsunlar arayıp soruyorlar ama ben o yapımlarda oynamam. O şartlarda çalışan herkese Allah sabır versin.”

Ahu Yağtu, akşam saatlerinde metro istasyonu içindeki bankamatiğin önünde işlem sırası beklerken objektife yansıdı.

Habercileri görünce gülerek “Burada da mı buldunuz beni” diyen Yağtu, zaman zaman toplu taşıma kullandığını belirtti: “Toplu taşıma kullanmak zaman kazandırıyor.”

Toplu taşıma kullanan ünlüler kervanına Ebru Yaşar da katıldı.

Zamandan tasarruf etmek isteyen Yaşar, soluğu metro istasyonunda aldı.

Ebru Yaşar fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına şu notu düştü: 

"Bugün hayatı kolaylaştırdım ve her yere metroyla gittim... Her şeye yetiştim trafik stresi yaşamadım... Yaşasın metro! Toplu taşıma kullanalım.. Trafik engeli olmadan, ucuz en kıymetlisi de zamandan tasarruf"

Manken Didem Soydan, trafiğe takılmamak için toplu taşıma kullandı. 

Metroya binen Soydan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı...

"Tabii ki de metro hayat kurtardı. 10 dakikada geldim, trafiğe girmedim. Metro çok güzeldi ama keşke deodorant kullanımı zorunlu hale gelse memlekette. Çünkü koku bayağı bir yordu!"

İstanbul trafiğinden sıkılan Yavuz Seçkin, çareyi toplu taşıma kullanmakta buldu. Seçkin Marmaray metrosunda çekilen fotoğrafı 'Ara transfer Üsküdar-Zeytinburnu' notuyla Instagram'da paylaştı.