Ünlü oyuncu tanınmaz halde... Görünmez kaza...

TAKİP ET

Rol aldığı birçok filmle hafızalara kazınan 73 yaşındaki yıldız, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla hayranlarını telaşlandırdı.

Reklam
Reklam

Akademi Ödüllü Amerikan aktris 73 yaşındaki Susan Sarandon'ın, Instagram hesabında paylaştığı fotoğraf yürekleri ağza getirdi. Alnının sağ tarafındaki devasa şişlik, göz altındaki morluk ve burun kemiğindeki yamukluk dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncu, küçük bir kaza yaşadığını belirtti ve bunun sonucunda beyin sarsıntısı geçirip burun kemiğinin çatladığını yazdı. Sarandon, ne tür bir kaza geçirdiğini ise belirtmedi.

Ertesi gün bir fotoğrafını daha paylaştı. Bu kez sol gözü mosmor olmuştu. Sarandon, paylaşımına bir de şu notu ekledi: "Şanslıyım. Acil servis ziyaretimi kapsayacak sigortam var. Aslında herkes aynı erişimi hak ediyor" diye yazdı. Susan Sarandon, 2020 yılında ABD başkanlığı için aday olmaya hazırlanan Senatör Bernie Sanders'ın New Hampshire'daki toplantısına gitmeyi planladığını ama bu kaza yüzünden gidemediğini de belirtti.
Demokrat Parti'li siyasetçi Bernie Sanders'ın en ünlü müttefiklerinden biri olan Susan Sarandon, geçirdiği kaza sebebiyle kampanya etkinliklerine katılamayacağı için üzgün olduğunu belirtti.