Nişan atıldı ama yüzüğü evinde saklıyor

TAKİP ET

Gösteri dünyasının ünlü çifti, bir süredir haklarında ortaya atılan ayrılık söylentilerini sonunda resmi olarak doğruladı. Ama buna rağmen güzel yıldız, nişan yüzüğünü geri vermiyor. Onun yerine evinde, güvenli bir yerde saklıyor.

Reklam
Reklam

'ARKADAŞ OLARAK DAHA İYİYİZ'
Gösteri dünyasının her an evlenmesi beklenen ünlü çifti Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez yollarını ayırdıklarını duyurdu. Çiftin ortak olarak yaptığı açıklamada "arkadaş olarak daha iyi geçindikleri" vurgulanarak, sevgili olarak yollarını ayırdıkları belirtildi. Lopez ve Rodriguez'in ortak açılmasında "İş yaşamında birbirimizi desteklemeye devam edeceğiz" denildi.

1.8 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE
Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, iki yıl önce nişanlandıklarını sosyal medyadan duyurmuşlardı. Çift, toplamda dört yıldır birlikteydi. Bu arada Rodriguez'in Lopez'in evlilik teklif ederken Lopez'e verdiği iri taşlı nişan yüzüğünü de geri vermeyeceği ileri sürüldü. Bu iddialara göre Jennifer Lopez, 1.8 milyon dolar değerindeki 15 karatlık elmas nişan yüzüğünü evinde güvenli bir yerde saklayacak. Hatta şu anda Dominik Cumhuriyeti'nde film çekiminde bulunan JLo'nun elmas yüzüğünü ABD'deki evinde koruma altına aldığı da belirtildi.

ÖNCE AYRILIĞI YALANLADILAR
JLo ve Rodriguez'in ayrılığına dair iddialar ilk olarak bu yılın ilk ayında ortaya atılmıştı. Fakat çift, Jennifer Lopez'in önemli rollerini Josh Duhamel ile paylaştığı filmin çekimleri için bulunduğu Dominik Cumhuriyeti'nde birlikte görüntülenmişti. Kaldıkları villanın önünde öpüşürken görüntülenen çift, böylece ayrılık söylentilerini de yalanlamıştı. Fakat aradan iki ay geçtikten sonra bu kez kendileri ayrıldıklarını ve dost kalmaya karar verdiklerini açıkladı. Lopez'in, yollarını ayırdığı nişanlısı Alex Rodriguez tarafından kendisine verilen nişan yüzüğünü evinde saklayacağı iddiaları onun daha önceki nişan ve evliliklerinde taktığı ve gündemden düşmeyen yüzüklerin bir kez daha konu edilmesine yol açtı.