Kartal'da sağanak yağış nedeniyle ağaç devrildi
Kartal'da sağanak yağış nedeniyle ağaç devrildi, başıklıklı son dakika haber özetinde; Kartal'da yoğun yağış ve rüzgar sonrası dayanamayan bir ağaç devrildi. İtfaiye ekiplerince uzun süren çalışmalar sonrası ağaç devrildiği yerden kaldırıldı. Meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı.
İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış kent genelinde etkisini sürdürüyor. Kartal Cevizlik Mahallesi Funda Sokak’ta ise yoğun yağış ve rüzgar sonrası bir ağaç devrildi. Ağacın devrildiği esnada sokak içerisinde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonrası devrilen ağaç yerinden kaldırıldı.
“Ağaç, yağmura dayanamadı”
Yaşanan olaya ilişkin konuşan çevre esnafından Süleyman Akkaş, “Bugün aşırı derecede bir yağmur yağdı. Buralarda sel oluştu resmen. Ağaç da yağmura dayanamayarak devrildi. Neyse ki can kaybı, yaralanma olmadı. İtfaiye geldi, ağacı yerinden kaldırdı. İstanbul’da yaz günü böyle bir yağmuru ilk defa gördüm” diye konuştu.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Türkiye ve Bursa gündemine ait son dakika haberleri ve güncel haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.
"Kartal’da sağanak yağış nedeniyle ağaç devrildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "06.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kartal’da sağanak yağış nedeniyle ağaç devrildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.