Gelin adayı Melis, sosyal medya hesabından ilan-ı aşk etti

TAKİP ET

Kısmetse Olur programının sivri dilliliğiyle tanınan ismi Melis Buse Betkayan, aynı yarışmadan Adan Kızıltaş'la olan aşkını Instagram hesabından duyurdu.

Reklam
Reklam

Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan, programın diğer bir yarışmacısı olan Adnan Kızıltaş ile olan aşkını Instagram hesabından açıkladı.

"VARLIĞINA ŞÜKÜRLER OLSUN"
Betkayan "Şimdi nereden başlamalıyım? Seni sana nasıl anlatmalıyım? Adnan sen benim hayatımda gördüğüm, tanıdığım en büyük yürekli adamsın! Her düştüğümde yanımda oldun yeri geldi ben seni kızdırdım kırdım ama sen ne olursa olsun benden vazgeçmedin iyi ki de vazgeçmedin çünkü sen benim içimde ki Melis'i yani gerçek Melis'i gördün! Ve yine o günlerden birindeyiz sen tabi ki yine yanımdasın! Adnan Kızıltaş seni çok seviyorum! Sen benim değerlim, sen benim dostum, sen benim ahiretliğim.. Varlığına şükürler olsun! Yüce Rabbim bizi son nefesimize kadar ayırmasın" sözleriyle sürpriz aşkını ilan etti.

PROGRAMINA DAVET ETMİŞTİ
Program bittikten sonra ortalarda pek fazla görünmeyen Melis Buse Betkayan, internet üzerinden sevenlerine yayın yapmaya başlamış, Betkayan programda tanıştığı Adnan Kızıltaş ile kamera karşısına geçmişti.