Ebru Şancı: "Alpaslan benim eserim"

TAKİP ET

Ebru Şancı, 16 yaşında mankenlikle başladığı kariyerine sunuculuk ve moda tasarımcılığı ile devam etti. Şancı, şimdilerde çocuklar için kıyafetler tasarlıyor. 2015 yılında Göztepeli futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen Şancı, hakkında merak edilenleri anlattı. Şancı, 'Alpaslan aslında benim eserim' dedi.

Reklam
Reklam

◊ Alpaslan Bey’in Milli Takım’a çağrıldığını öğrendiği an yaşadığı sevinç hafızalara kazındı. O görüntüleri izleyince ne hissettiniz?
- Bana ilk önce “Sana bir video atacağım, ağlayacaksın” dedi. Ben de “Ne ağlayacağım ya” dedim. Videoyu attı, görüntüleri izleyince gerçekten gözlerim doldu. Çünkü o kadar iyi biliyorum ki nasıl emek verdiğini... Hiçbir zaman “Onu aldılar, beni almadılar” demedi. Hep “Allah bana ne zaman nasip ederse o zaman olacak” dedi. Nasip bugüneymiş.

◊ Alpaslan Bey normalde de böyle midir? Sevincini böyle zıplayarak mı gösterir?
- Kızdığı zaman çok kızar. Sevindiğinde de çocuk gibidir. Çok duygusal bir insan. Yengeç burcu. Her şeyi en uçta yaşıyor. Bütün Türkiye mesaj attı. Allah hepsinden razı olsun.

◊ Alpaslan Bey, sizinle evlendikten sonra kariyerinde zirveye doğru yürümeye başladı. “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır” sözü sizi yansıtıyor sanırım...
- Bir adamı var eden ailesidir. Ben Alpaslan’la tanıştığımda Kasımpaşa’daydı. Sonra Eskişehir’e gittik. Kötü bir dönem yaşadık. Sonra Alpaslan, 6 ay top oynayamadı. Televizyondan arkadaşlarının maçını izleyip çocuklarının gazını çıkarıyordu. Hep çok düşündüm “Bu dönemi nasıl atlatırız” diye ama Allah yardım etti. Bir sene boyunca 1 lira bile kazanmadı. Ben bir kadın olarak arkasında durdum ve durmam da gerekiyordu. 3 tane evladımız var. En ümidi kestiği zaman bile “Sen yaparsın, sen iyisin, sende yetenek var” dedim. Her an yanında oldum. Bence şu an kapasitesinin yarısıyla oynuyor. En büyük hayali Milli Takım’dı, oldu.
HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ