Dijital tıra Düzceliler yoğun ilgi gösterdi

Dijital tıra Düzceliler yoğun ilgi gösterdi, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın koordine ettiği Dijital Tır'a Düzceliler yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişiyi ağırlayan Dijital Tır'ın Düzce programı sona erdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın koordine ettiği, Türkiye'nin teknoloji çalışmalarının yer aldığı Dijital Tır, Düzce'de yoğun ilgi ile karşılandı. Anıtpark meydanında konuşlandırılan Dijital Tır'ın içeriğini merak eden binlerce Düzceli, tırda çocuklar İHA pilotu olurken, gençler interaktif deneyim alanını inceledi. Green boks fotoğraf çekim alanı, Holobox Hologram alanı, Ayasofya-i Kebir Cami, TOGG Fabrikası ve Altay Tank Fabrikası'nın deneyim alanları dikkat çekti. Düzce'de ki programını tamamlayan Dijital Tır, 8-11 Şubat tarihlerinde Sakarya'da olacak.




Dijital tıra Düzceliler yoğun ilgi gösterdi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 05.02.2022 tarihinde BİLİM VE TEKNOLOJİ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. BİLİM VE TEKNOLOJİ haberleri kategorisinde yer alan Dijital tıra Düzceliler yoğun ilgi gösterdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)