Boşanırken ünlü kocası, servetinin yarısını ona vermişti... Kristal avizeli ev aldı

TAKİP ET

Bundan yıllar önce ünlüler dünyasının en pahalı boşanmalarından birinin kahramanı olmuştu.

Reklam
Reklam

Öyle ki 31 yılını verdiği eşinden yeni aşkı uğruna ayrılırken, Hollywood'dan kazandığı servetin yarısını tazminat olarak ona vermişti ünlü aktör. Görünüşe göre eski eşi elde ettiği gelirin büyük bir bölümünü gayri menkule yatırıyor.

Şimdi de ünlülerin en gözde yaşam alanlarından birinde 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı. Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, elindeki parayla emlak yatırımları yapıyor. Moore, Malibu'da ünlülerin ve servet sahiplerinin mülklerinin bulunduğu bölgede üçüncü evini de satın aldı.

Mel Gibson ile Robyn Moore, 2009'da 29 yıl süren evliliklerini bitirme kararı almıştı. Bunun nedeni de Gibson'ın sonradan evlenip ayrıldığı Oksana Grigorieva ile yaşadığı yasak ilişkiydi. Mel Gibson ile Robyn Moore, boşanırken aralarında tarihe geçen bir anlaşma da yapıldı. Buna göre Gibson, eski eşine 425 milyon dolar tazminat ödedi.

Bu, Hollywood'un en çok kazanan oyuncularından biri olan Mel Gibson'ın o döneme kadar edindiği servetin yarısıydı. Mel Gibson ile Robyn Moore, 1980 yılında evlendi. Yedi tane çocuk sahibi olan çift, 2009 yılında boşanmaya karar verdi. Bunun nedeni de Gibson'ın Oksana Grigorieva yasak ilişki yaşadığının hatta ondan bir çocuk sahili olduğunun ortaya çıkmasıydı.

Mel Gibson; Robyn Moore'dan boşandıktan sonra Oksana Grigorieva ile evlendi. Fakat o evlilik de uzun sürmedi. Genç kadın boşanırken aktörden 750 bin dolar alacaktı. Ancak Gibson ile ilişkisinin ayıntılarını Howard Stern Show'da anlatınca alacağı tazminat 375 bin dolara düştü.  

Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, görünüşe göre aldığı tazminat da dahil parasını emlak yatırımlarıyla değerlendiriyor. 64 yaşındaki Moore son olarak Malibu'da 17.5 milyon dolara bir ev satın aldı. Robyn Moore'un yaptığı bu alım, 2020 yılı içinde yapılan en büyük anlaşma oldu. Bu rekor sayılan satışın sonunda mülkün yeni sahibinin kim olduğu henüz bilinmiyordu.

Fakat sonradan Point Dume Yarımadası'nda bulunan bu mülkü alanın Mel Gibson'ın eski eşi olduğu ortaya çıktı. Bu mülkün tasarımı, bölgenin tanınmış mimarlarından Doug Burdge'in imzasını taşıyor ve bulunduğu bölgenin en seçkin konumlarından birinde yer alıyor. Mülk, bölgenin en gözde noktalarından biri olan Zuma Plajı'nın yakınında bulunuyor.

Moore'un satın aldığı yeni mülkün içinde her tür lüks düşünülmüş. Yaşam alanında mermer bir şömine, katlanabilir pencereler bulunuyor. Mülkün hemen hemen her odasından da okyanus manzarası görmek mümkün.

Mel Gibson, iki eski eşinden de ayrıldıktan sonra kendisinden çok daha genç olan Rosalind Ross ile evlendi. Çiftin bir çocuklu, mutlu birlikteliği sürüyor.