Şehit ailelerine desteği ile takdir toplayan Demet Akalın ve Fatih Ürek, dün akşam Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği gecesinde görüntülendi.
"GELMEDİLER AYIP ETTİLER"
Anlamlı gece hakkında konuşan Demet Akalın, davete katılmayan sanatçı dostlarına sitem etti. Akalın, "Gelmediler ayıp ettiler. İsimlerini vermeyeceğim onlar kendilerini biliyor. Ben dün şehit eşleriyle kahvaltıda beraberdim. O hikâyeleri dinleyince çok etkilendim. Onlar kendilerini biliyorlar o yüzden onlara sitemim olacak" dedi.
GÖMLEĞİ 10 BİN LİRAYA SATIN ALDI
Akalın geçtiğimiz günlerde Müslüm filminde kullanılan gömleği 10 bin liraya satın alarak Engelsiz Yaşam Vakfı'na desteğini göstermişti.
Magazin
Yayınlanma: 17 Ocak 2019 - 09:18
Güncelleme: 17 Ocak 2019 - 11:16
Akalın'dan şehit ailelerine destek vermeyenlere tepki, "Ayıp ettiniz"
Şehit ailelerine yardım konusunda ön sıralarda yer alan Demet Akalın, etkinliğe katılmayan sanatçı dostlarına sitem etti. Akalın, "Gelmediler ayıp ettiler" dedi.
Magazin
17 Ocak 2019 - 09:18
Güncelleme: 17 Ocak 2019 - 11:16
İlginizi Çekebilir









