Adalet Ve Kalkýnma Partisi Gemlik Gençlik kollarý üyeleri her yýl geleneksel hale getirdikleri kýrtasiye yardýmý ile küçük çocuklarý sevindirdiler.
Ýlçe baþkaný Oktay Kahveci ile Ýl Genel Meclis üyesi Ercan Barutçuoðlu ve Büyük þehir Belediye Meclis üyesi Gökay Bilir’in yaný sýra Ýl Gençlik Kollarý baþkaný Ahmet Kýlýç, MKYK üyesi Burak Ceylan ve ilçe yöneticilerinin de katýldýðý kýrtasiye yardýmýnda 150 öðrencinin okul ihtiyaçlarý giderildi.
AK Parti Ýlçe Gençlik Kollarý Baþkaný Osman Arslan, her yýl geleneksel hale getirilen kýrtasiye yardýmlarýný devam ettirdiklerini söyleyerek, “Partimizin sloganý olan eðitime yapýlan yatýrýmý geleceðe yapýlan yardým olarak" gördüklerini söyledi. Türkiye'nin sahip olduðu zenginliklerin baþýnda genç ve dinamik nüfusun geldiðine iþaret eden Osman Arslan, Ramazan ve Bayram nedeniyle bu yýl kýrtasiye yardýmlarýný okullarýn açýlmasýndan sonra yaptýklarýný kaydederek, "Üzülerek söylemek zorundayým ki çocuðuna okul araç ve gereç alamayan ihtiyaç sahibi birçok ailenin olduðunu hepimiz biliyoruz ve aldýðýmýz malzemelerle öðrenimini tamamlayacak çok sayýda öðrenci bulunuyor" dedi.
Öðrenci ve ailelerinin bulunduðu kýrtasiye daðýtýmýnda konuþan Ýlçe Baþkaný Oktay Kahveci, gençlerin çok anlamlý bir iþi baþlattýklarýný belirterek, "Okullarýn açýlmasýyla birlikte hükümetimiz öðrencilere kitap daðýtýmlarýný yaptý, bizde ilçe teþkilatý olarak öðrencilerimize kýrtasiye desteðinde bulunuyoruz" þeklinde konuþtu.
Haber:Faruk Daðdelen