• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
00:03
SPK'dan 21 kişi hakkında suç duyurusu
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan'dan Cübbeli Ahmet Hoca'ya ziyaret
Siyaset
Yayınlanma: 07 Mayıs 2023 - 12:45
Güncelleme: 07 Mayıs 2023 - 12:46

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan'dan Cübbeli Ahmet Hoca'ya ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cübbeli Ahmet Hoca'yı evinde ziyaret etti.

Siyaset
07 Mayıs 2023 - 12:45
Güncelleme: 07 Mayıs 2023 - 12:46
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cübbeli Ahmet Hoca'yı evinde ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Geneş Başkanı Fatih Erbakan, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmud Ünlü'yü ziyaret etti. Görüşme sonrası Cübbeli Ahmet Hoca Genel Başkan Fatih Erbakan'ı YouTube kanalında konuk etti.

"Saadet Partisi Milli Görüş'e ihanet etmiştir"

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmud Ünlü, Milli Görüş'ün kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı da siyasi hayatında uzun yıllar boyunca desteklediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Hedeflenen mesele Hakkın hakimiyetidir. Ehli Sünnet'in izzetidir, vatanımızın milletimizin muhafazasıdır. Bu niyetle bir oturum açtık size. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı kıymetli kardeşimiz Fatih Erbakan Bey hanemizi şereflendirdi. Bu ziyaret seçim için anlaşılamaz çünkü daha evvel de 2 kere ziyaret etmişti. Ülkemizin hali ortada, gençlerimizin hali ortada. Fatih Bey önümüzdeki dönemlerde vatanımıza çok hayırlı hizmetler yapacak inşallah. Bir Milli Görüş ve adil düzen mefkûresi var. Maalesef tabi Saadet Partisi bunu mahvetti. Adil düzenin de içini boşalttı, Milli Görüş'ün içini de boşalttı. Ben onlara milsiz görüş diyorum. Neyse ki Fatih Bey bu hizmetin başına geçti. Babasının yolunda gidiyor. Görüyorsunuz şimdi Saadet'in birleştiği kişileri. Ana dilde eğitiminden, özerkliğinden vs. her türlü vatanımıza milletimize devletimizin bütünlüğüne zarar verecek şeyler konuşuluyor. Mitinglerde vaatlerde bulunuluyor; FETÖ'nün, KHK'lıların geri döndürüleceğinden, yok PKK ile yumuşak geçinmek lazımlığından, İHA'ya SİHA'ya ne lüzum varlığından, daha neler neler. Yapılan vaatlere baktığınızda bunlarda vatana hıyanet suçu var. Böyle bir ortamda Saadet Partisi, Milli Görüş'e de adil düzen fikrine de hıyanet etmiştir. Erbakan hocamızın da maneviyatını muzdarip etmiştir. Fatih Bey'in Ehli Sünnet hassasiyeti, LGBT sapkınlığına karşı çıkması ve benzeri hassasiyetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Tebrik ediyoruz. Bu yolda muvaffakiyetler diliyoruz. Allah-ü Teala dinimize vatanımıza hizmet noktasında kendisini, Cumhur İttifakı'nı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı muvaffak eylesin, muhafaza eylesin ve kazanmalarını nasip eylesin."

"Milli Görüş demek 'Hakkı üstün tutmak' demektir"

Yola çıkarken Erbakan Hoca'nın çizgisinde siyaset yapacaklarını deklare ettiklerini hatırlatarak sözlerine başlayan Erbakan ise, "Milli Görüş demek 'Hakkı üstün tutmak' demektir. 'Hakkın hakimiyeti için batıla karşı mücadele etmek' demektir. Dolayısıyla Milli Görüş'ün modası kıyamete kadar geçmeyecek demektir. Rahmetli Erbakan hocamız siyaseti ibadet olarak yaptığını söylüyordu. Allah bizi de layık etsin" ifadelerini kullandı.

"Adil bir nizamın kurulması için mücadele edilmesi en önemli prensiplerimizden"

Ahlak ve maneviyat en önemli umdeleri, Milli Görüş'ün en önemli sancağının ahlak ve maneviyat olduğunu söyleyen Erbakan, "Milli ve manevi değerlere bağlı bir toplum ve bir neslin yetişmesi en önemli umdemiz. Biz de Yeniden Refah Partisi olarak en umdelerimizden biri bu olarak yola çıktık. Yönetimde adalet ve paylaşımda adaletin tesis edilmesi, adil ve faizsiz bir ekonomik sistemin hakim kılınması, dış politikada Türkiye'nin öncülüğünde İslam Birliğinin tesis edilmesi için çaba harcanması, bütün dünyada adil bir nizamın kurulması için mücadele edilmesi en önemli prensiplerimizden. Böyle bir çizgide çalışmalarımızı sürdürürken seçimler öncesinde kritik bir noktadayız ve burada Yeniden Refah Partimizin tavrı ve kararı seçimleri etkileyecek noktadaydı. Teşkilatlarımız, üye sayımız ve milletimizin teveccühü ve desteği ile kilit parti haline geldik. Milli Görüş olarak da seçimler öncesi ülkemizi 7'li masanın iktidarına vesile olmasına kaçınmak adına Cumhur İttifakı'na katılma kararı aldık" dedi.

"Ülkemizi 7'li masa iktidarından korumak için bir duruş sergiledik '7'li masanın LGBT ile ilgili tutumları, inancımızla ve temel değerlerimizle, tarihimizle bağdaşmayan hedefleri, söylemleri ve milletimizde Türkiye'nin 28 Şubat'ın karanlık günlerin dönmesi, inanç özgürlüğünde kazanımların kaybedilmesi endişesinin Cumhur İttifakı'na girmemizde önemli bir rol oynadı" diyen Erbakan, "Bu yapıya PKK, FETÖ, LGBT lobileri destek oluyorsa bunlardan ülkemize, milletimize fayda gelmesi düşünülemez. Açıktan PKK yöneticileri hem Sayın Kılıçdaroğlu'na hem de Millet İttifakı'na destek veriyor, iktidar olmaları gerektiğini açık açık ifade ediyorlar. Özerklik, Eyalet sistemi yerinden yönetim adı altında Allah vermesin Doğu'nun Güneydoğu'nun Türkiye'den kopartılması hedefleniyor. Bu Kürt kardeşlerimizin de faydası olan bir şey değil. Buradaki maksat Büyük İsrail Projesi'nin ekmeğine yağ sürmek. 7'li masa açıkça bunu ifade ediyor. HDP'nin 11 maddelik tutum belgesini kabul etti diyorlar. Cumhur İttifakı'nda yer alarak bu felaketlerin önlenmesi için bir duruş sergiledik" İfadelerini kullandı.

Erbakan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yeniden Refah Partisi'ne destek çağrısı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Yeniden Refah Partisi'ne destek çağrısı yapan Erbakan, Milli Görüş'ün 21 yıl sonra Meclis'te olmasının çok daha hayırlı hizmetlere vesile olacağını söyledi. Ehlisünnete aykırı sapkın akımlara engel olacaklarını, ailenin korunmasının kendileri için bir beka meselesi olduğunun altını çizen Erbakan, ailenin korunması ve İlahiyat fakültelerindeki Ehlisünnete aykırı sapkın akımların engellenmesi için Meclis'te çalışma yapacaklarını belirtti. Erbakan, 14 Mayıs'ta milletin teveccühü ile girecekleri Meclis'te, kuracakları güçlü bir grupla da adaletin her alanda tesis edilmesi için çalışacaklarını kaydetti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Manzo'yu kabul etti
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Manzo'yu kabul etti
CHP'li Sarı: Cemil Tugay'a kefil olanlar özür dilemelidir
CHP'li Sarı: Cemil Tugay'a kefil olanlar özür dilemelidir
AK Parti'li Çelik: Hiçbir karanlık nokta kalmayacaktır
AK Parti'li Çelik: Hiçbir karanlık nokta kalmayacaktır
CHP'li Kılıç: İzmir kurultay hesaplarına meze edilmiştir
CHP'li Kılıç: İzmir kurultay hesaplarına meze edilmiştir
Son Haberler
SPK'dan 21 kişi hakkında suç duyurusu
SPK'dan 21 kişi hakkında suç duyurusu
Otomobille çarpışan motosiklet, kontrolden çıkarak park halindeki başka otomobile çarptı: 2 yaralı
Otomobille çarpışan motosiklet, kontrolden çıkarak park halindeki...
Bakan Kacır: Küresel imalat sanayi katma değerindeki payımızı iki katına çıkardık
Bakan Kacır: Küresel imalat sanayi katma değerindeki payımızı iki...
Bakan Bolat: Türkiye-AB ticareti 30 yıl içinde 11 kat artış gösterdi
Bakan Bolat: Türkiye-AB ticareti 30 yıl içinde 11 kat artış gösterdi
Ankara'da havaya ateş açan ve görüntüleri paylaşan 2 kişi yakalandı
Ankara'da havaya ateş açan ve görüntüleri paylaşan 2 kişi yakalandı
Giresunspor - Fenerbahçe maçının VAR'ı Serkan Tokat oldu
Giresunspor - Fenerbahçe maçının VAR'ı Serkan Tokat oldu

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.