• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
10:48
Dünya Gazetesi’nin sahibi gözaltına alındı
10:27
Sosyal medyada yeni dönem başladı!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Vitago, premium serisinin yeni üyesi Vegan İyot'u piyasaya sundu
Ekonomi
Yayınlanma: 30 Kasım 2023 - 12:48

Vitago, premium serisinin yeni üyesi Vegan İyot'u piyasaya sundu

Vitago Vegan İyot 150 Mcg, titanyum dioksit kaplama içermeyen tablet formunda, geri dönüştürülebilir cam şişelerinde kullanıcıyla buluşuyor

Ekonomi
30 Kasım 2023 - 12:48
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Tohum Holding'in tüketici sağlığı şirketi Vitago, premium serisiyle yetişkinlere yönelik Vitago Vegan İyot 150 Mcg ürününü piyasaya sürdü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vitago Vegan İyot 150 Mcg, titanyum dioksit kaplama içermeyen tablet formunda, geri dönüştürülebilir cam şişelerinde kullanıcıyla buluşuyor.

Vitago Premium serisiyle eczanelere özel ürünleriyle öne çıkan Vitago, yetişkinlere yönelik Türkiye’de ilk vegan glukozamin gıda takviyesi ve seramid içeren ilk kolejen tablet ürünü bulunan portföyüne son olarak Premium Vegan İyot tableti ekledi.

Vitago Premium Vegan İyot, bir tablette günlük beslenme referans değerinin yüzde 100'ünü karşılıyor.

Vitago Premium Vegan İyot, içeriğindeki ana etken madde iyottur. Ürün içeriğinde sadece tablet formunun korunması için gereken maddeler bulunuyor.

Tablet içeriği, bitkisel bileşenlerden oluştuğu için vegan bireylerin kullanımına uygun. Ayrıca, ürün İngiltere merkezli The Vegan Society kurumu tarafından vegan ürün olarak sertifikalandırıldı.

11 yaş ve üzeri yetişkinler için sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla günde 1 tablet kullanılması tavsiye ediliyor. Vitago Premium Vegan İyot, günlük iyot ihtiyacını karşılamak için 120 tabletlik geri dönüştürülebilir cam şişelerde sunuluyor.

Tohum Holding’in bir şirketi olan Vitago, GMP İyi Üretim Uygulamaları Sertifikası, Organik Üretim Müteşebbis Sertifikası, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası, HACCP 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi Sertifikası, Helal Üretim Sertifikası, Etik Uygunluk Sertifikası, FDA Amerikan Gıda Komisyonu Uygunluk Sertifikası, Vegan üretim sertifikası ve BRC (British Retail Consortium) sertifikaları ile güçlü üretim altyapısına sahip kendi fabrikasında üretimini sürdürüyor.

TRT Çocuk karakterlerini gıda takviyesi alanındaki tek lisanslı üreticisi olan Vitago, çocuklar için Vitago Kids markasıyla Rafadan Tayfa, Pırıl ve Z Takımı lisanslarıyla üretim yapmaya devam ediyor.

Premium grubu ürünlerle anlaşmalı eczanelerde yer alan Vitago, Daily ürün grubuyla Macrocenter, Migros, Watsons, Gratis, Eve Shop, File mağazalarında, Getir, Yemeksepeti, İstegelsin, TRTmarket.com, hepiyihisset.com sanal mağazalarda ve Trendyol, Hepsiburada, Amazon ve N11 başta olmak üzere tüm pazaryerlerindeki kendi resmi mağazasında kullanıcılarına doğrudan temas kuruyor.

Şirket, Watsons’a özel ürettiği exclusive ürün serisiyle tüketiciye güvenilir ürün sunmaya devam ediyor. Vitago, yurt dışında da Körfez ülkeleri ve Balkanlar başta olmak üzere Latin Amerika’dan Moğolistan’a kadar 13 farklı ülkede temsilciliği bulunuyor.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Otomobil almak isteyenlere kötü haber
Otomobil almak isteyenlere kötü haber
Akaryakıta gece yarısı dev zam! Motorin 100 lirayı aştı
Akaryakıta gece yarısı dev zam! Motorin 100 lirayı aştı
Çeyrek, gram ve yarım altın fiyatları bugün ne kadar?
Çeyrek, gram ve yarım altın fiyatları bugün ne kadar?
Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü gözaltına alındı
Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü gözaltına alındı
Son Haberler
Otomobil almak isteyenlere kötü haber
Otomobil almak isteyenlere kötü haber
Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor!
Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor!
Dünya listesine ‘Bursa’ damgası: Birinci olduk!
Dünya listesine ‘Bursa’ damgası: Birinci olduk!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore’ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore’ye gidiyor
MEB’den yeni izleme sistemi
MEB’den yeni izleme sistemi
Elazığ Halk Eğitim Merkezi'nden kan bağışına destek
Elazığ Halk Eğitim Merkezi'nden kan bağışına destek

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.