SON DAKİKA:

EDHO 150. bölüm fragmanı izle: 'Tufan, Tefo'yu boğarken Boran'a yakalanıyor, Tipi, Haşmet'i boğmaya çalışıyor'

01 Aralık 2019 - 20:32
TAKİP ETTAKİP ET
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yargı 21. bölüm fragmanı
Yargı 21. bölüm fragmanı
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. bölüm fragmanı izle yici tarafından merak ediliyor. ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi EDHO 150. bölüm fragmanı nda neler olacak? Tufan, Tefo'nun kendine geleceği haberiyle Sınırsızlar ile tekrar iş yapmasıyla ihanetin tam olarak ortasında kalıyor. Tufan, Tefo'yu kendi elleriyle yok etmeye çalışırken, Boran odaya giriyor ve gerçeği görüyor. Tipi, Haşmet'i esir alarak öldürmeye çalışıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 150. bölüm fragmanı hemen izle.

EDHO 150. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EDHO yeni bölüm fragman
ı nda; İstibaratçı Cengiz, Sınırsızlar ile çalışırım, ama Altan ile mümkün değil sözüyle yeni bir plan devreye giriyor. Haşmet, Emine hanımın duygularından emin olmak için, son kez konuşuyor, Haşmet Façalı, 'sana son kez soruyorum, bende gönlün var mı? yok mu?' sözüne karşılık Emine hanım tebessüm ediyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 150. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eşkıya 150. bölüm fraganı;
Tufan gözünü karartıyor ve Tefo'yu hastane de kendi elleriyle boğmaya çalışıyor. İyice ihanetin ortasında duran Tufan, Tefo öldürmeye çalışırken, Boran içeri giriyor ve tüm gerçeği görüyor. Tipi ise Haşmet'in ve ablasınn kendisine ihanet ettiğini düşünerek, Haşmet ile kavgaya tutuşuyor. Haşmet'i bir şekilde alt eden Tipi, sandalyeye bağlı bir şekilde esir tutarken boğmaya çalışıyor.