Denizli’nin Pamukkale ilçesi Güzelpınar Mahallesine bir süre önce faaliyete başlayan taş ocağında oluşan tozların bölgenin en önemli kekik tarlalarına zarar verdiğini dile getiren üreticiler, önce taş ocağında ardından ise Valilik binası önünde eylem yaptı. Eylemin ardından kekik üreticileri ile buluşan Denizli Valisi ali Fuat Atik, bölgeye gelerek incelemelerde bulunacağını söyledi. Dünkü eylemin ardından Güzelpınar Mahallesine giden Vali Atik, hem kekik üreticileri hem de mahalle sakinleri ile buluştu. Taş ocağı ve kekik tarlalarının bulunduğu alanlarda incelemelerde bulunan Vali Atik, çalışmaların sonlandırılması ve taş ocağı için başka bölgelerde araştırma yapılması talimatı verdi.
“Valimiz ’kesinlikle taş ocağı olayı bitmiştir’ dedi”
Taş ocağının kapatıldığını belirten Güzelpınar Mahallesi Muhtarı Ergün Gürsoy, "Valimiz bu sabah mahallemize geldi. Kendisi tek tek arazileri dolaştı, kekik tarlalarında incelemeler yaptı. Bizim arkamızda durdu. Valimiz ’kesinlikle taş ocağı olayı bitmiştir’ dedi, talimatı da verdi. İş makineleri de kaldırılıyor. Teşekkür ediyoruz" dedi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
"Vali Atik, kekikçilerin taş ocağı sorununu çözdü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "01.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Vali Atik, kekikçilerin taş ocağı sorununu çözdü" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.








