• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Şehir Haberleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Dizi ve Fragmanlar Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
14:35
Sanatseverlere şarkı ve türkülerle müzik ziyafeti
14:03
Bursa’da derede ceset bulundu
Video Galeri Foto Galeri
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ümit Özdağ, Remzi Çayır'ı ziyaret etti
Siyaset
Yayınlanma: 01 Temmuz 2025 - 14:04

Ümit Özdağ, Remzi Çayır'ı ziyaret etti

Nisa MİĞAL-Mikail KARAMAN/ANKARA, (DHA)- ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır'ı ziyaret etti

Siyaset
01 Temmuz 2025 - 14:04
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ümit Özdağ, Remzi Çayır'ı ziyaret etti
ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır'ı ziyaret etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır'ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren basına kapalı görüşmenin ardından Özdağ ve Çayır, ortak açıklama yaptı. Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, İzmir'de düzenlenen 'yolsuzluk' operasyonuna ilişkin, "Ne yazık ki ülkemiz bu sabah yine bir şafak operasyonuyla güne başladı ve devam edeceğe benziyor. Anayasanın 10'uncu maddesi Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının renk, dil, mezhep, felsefi inanç, siyasi parti farklılıklarına rağmen anayasa önünde ve yasalar önünde eşit olduğunu söyler. İçinden geçtiğimiz süreçte anayasanın 10'uncu maddesinin askıya alındığını görüyoruz. İktidar mensuplarına uygulanan hukukla muhalefete uygulanan hukuk aynı değil" dedi.

'HUKUKUN OLDUĞU BİR TÜRKİYE'Yİ İSTİYORUZ'

Hukukun olmadığı yerde ekonominin de olmayacağını söyleyen Özdağ, "Hukukun olmadığı yerde yatırım olmaz. Vatandaş sabahleyin buzdolabını açtığı zaman yeni anayasayı görmek için açmıyor. Peynir var mı, tereyağı var mı, zeytin var mı? Yok arkadaşlar. Peynir de yok, tereyağı da yok, zeytin de yok. Çünkü bunların hepsi artık lüks madde. Onun için biz tekrar hukukun olduğu bir Türkiye'yi istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Özdağ, seçim ve ittifak olasılıklarına ilişkin soru üzerine, "Henüz bir seçim atmosferi olmadığı için bir somut proje olarak ittifak sürecinden bahsetmek mümkün değil. Ancak şunu görüyoruz ki Türkiye'nin objektif şartları birlik olmayı zorluyor ve bu hepimizin omuzlarında tarihsel bir vebal, hiç kimsenin kişisel menfaatlerini ve önceliklerini ön plana çıkarmaya hakkı yok. Hepimiz çocuklarımıza, torunlarımıza ve bu ülkeye karşı sorumluyuz. Bu sorumluluğu yerine getirecek şuur içerisinde davranmalıyız" dedi.

'BİR AN ÖNCE ERKEN SEÇİM YAPILMALIDIR'

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır da "Sayın Genel Başkanın eninde sonunda beraat edeceğine inanıyorum. Çünkü ortada hiçbir suç unsuru yok. Siyasi parti faaliyeti dışında yapılan bir faaliyet yok. Zoraki birtakım eklemelerle hadiseyi başka yere çevirmenin hiçbir zaman kimseye faydası yok. Siyaset ve insanlar özgür düşüncelerini, fikirlerini bu toplumda paylaşmalılar. Bir an önce erken seçim yapılmalıdır. Ben bu görüşün Türkiye açısından hayırlı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
DHA
EDİTÖR
DHA - Haber Editörü
DHA - Haber Editörü
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bahçeli: Evlatlarımız dijital kuşatma altındadır
Bahçeli: Evlatlarımız dijital kuşatma altındadır
MHP’den peş peşe fesih kararları!
MHP’den peş peşe fesih kararları!
Bahçeli’den ara seçim açıklaması
Bahçeli’den ara seçim açıklaması
Bahçeli’den Netenyahu’ya tepki
Bahçeli’den Netenyahu’ya tepki
Son Haberler
Malatya’daki deprem sonrası Naci Görür’den açıklama
Malatya’daki deprem sonrası Naci Görür’den açıklama
Bursa Büyükşehir’de bir değişim daha!
Bursa Büyükşehir’de bir değişim daha!
‘Dünya keskin bir dönüşüm sürecinde’
‘Dünya keskin bir dönüşüm sürecinde’
Arka koltukta ölü bulundu
Arka koltukta ölü bulundu
Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor…
Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor…
Manisa FK'da 10 futbolcu yolcu
Manisa FK'da 10 futbolcu yolcu

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Şehir Haberleri
Dünya
Ekonomi
Magazin
Dizi ve Fragmanlar
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Bursa Haberleri
  • Dizi ve Fragmanlar
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Şehir Haberleri
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Haber16.com "İHA - DHA" ajansları abonesidir.
Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Copyright © 2017-2024 Haber16.com Tüm Hakları Saklıdır.