• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
17:13
BDDK daire başkanı tutuklandı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. TSYD Adana Şubesi Kupası, 15-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek
Spor
Yayınlanma: 11 Eylül 2023 - 17:12

TSYD Adana Şubesi Kupası, 15-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek

Spor
11 Eylül 2023 - 17:12
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
TSYD Adana Şubesi Kupası, 15-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek

TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi ile Çukurova Belediyespor arasındaki işbirliğiyle düzenlenen Kadınlar Voleybol Turnuvası, 15-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 3 gün sürecek tek devreli lig usulüne göre oynanacak turnuvanın bilet fiyatları 20 lira olarak belirlendi.

15-17 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan TSYD Adana Şubesi Kadınlar Voleybol Turnuvası'nın tanıtım toplantısı TSYD Adana Şubesi'nde yapıldı. Tanıtım toplantısında altyapı ile ilgili yapılacak olan işbirliği ile ilgili de açıklama yapıldı. Toplantıya Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin, TSYD Adana Şubesi Başkan Vekili Engin Kanber, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Baş Antrenörü Mustafa Umut Uysal, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü takım kaptanları Hazal Selin Uygur ve Nur Sevil Gökbudak ile Karespor Başkanı Ümit Adaş katıldı.

PROGRAM BELLİ OLDU

15 Eylül'de başlayacak olan turnuvanın programı da belli oldu. 15 Eylül Cuma günü turnuvanın açılış maçı 16.00'da Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop ile PTT SK arasında oynanacak. 18.00'de ise Çukurova Belediyesi SK ile Karayolları ile karşılaşacak. 3 gün sürecek olan turnuva tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Turnuvanın bilet ücretleri 20 lira olarak belirlendi. Biletler Passo.com.tr'den satılacak.

'HER YIL GELENEKSEL OLARAK GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ'

Turnuvaya ev sahipliği yapmanın gururu içerisinde olduklarını söyleyen Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin, ''Çok mutlu oldum böyle bir ortamı görünce. Son zamanlarda gerçekleştirilen önemli basın toplantılarından birini gerçekleştiriyoruz. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir ile de telefonla görüştüm ve davet ettim. Çok mutlu olduğunu ve gelmeye çalışacağını söyledi. Bu turnuvayı her yıl geleneksel olarak yapmayı istiyoruz İnşallah yapacağız da. Turnuvaya katılan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, PTT Spor Kulübü ve Karayolları Spor Kulübü'ne de teşekkür ediyoruz. Turnuvaya katıldıkları için onlara da maçlarında başarılar diliyoruz. Hepsi de birbirinden değerli Sultanlar Ligi ekipleri hepsiyle ligde de karşılaşacağız. Sultanlar Ligi hepinizin malumu dünyanın en kaliteli ligi durumunda en iyi takımların bulunduğu lig Sultanlar Ligi, biz de bu ligde mücadele ediyoruz. Şimdi daha da fazla ilgi çekmeye başladı. Kadın voleybolu Atatürkçü duruşun bir simgesi haline geldi. Bu kızlarımız Atatürk'ün kızları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kadına verdiği önemi göstermesi anlamında da çok iyi işler yapıyorlar. Ben bu anlamda bu şehrin bir yöneticisi olarak da memleketine sevdalı bir belediye başkanı olarak da bu işin gururunu yaşıyorum. İnşallah daha uzun yıllar da yaşamak istiyorum. Takım olarak geçen sezon kaçırdığımız Play Off'a bu sezon girip ardından da Avrupa Kupaları'nda Çukurova'nın Adana'nın adını duyurmak istiyoruz'' dedi.

'GURUR VERİCİ'

TSYD Adana Şube Başkanvekili Engin Kanber de, "TSYD olarak her daim sporun içerisindeyiz. Turnuvanın TSYD Kupası adı altında gerçekleşmesi son derece mutluluk veriyor.  Adana'ya gelecek olan tüm takımlara başarılar diliyorum. Yıllar sonra böyle bir heyecanın Adana'da yaşanması gurur verici. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'TAKIMLARA BAŞARILAR'

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Baş antrenörü Mustafa Umut Uysal ise şunları söyledi. ''TSYD ailesine kupa için teşekkür ederken, "Bu turnuva her iki açıdan önemli. Birincisi TSYD Kupası maçları oynayacak olmamız. İkincisi ise Adana'da maç yapamıyorduk. Başka şehirlere gidiyorduk, hazırlık maçları için. Bu açıdan da evimizde oynayacak olmamız çok önemli. Katılan takımlara başarılar diliyorum. Çok güzel bir turnuva olacak" dedi.

ASKF Başkanı Ahmet Bozan ise turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ederken, katılacak olan tüm takımlara başarılar diledi.

KARESPOR İLE ALTYAPI İŞBİRLİĞİ

TSYD Turnuvası tanıtımının ardından ise altyapıda yapılacak olan çalışma ile ilgilide açıklama yapıldı. İş birlikteliği yapılan Karespor Başkanı Ümit Adaş bilgiler verdi. Adaş, "Soner başkanım uzun zamandır altyapıda bir hamle yapmak istiyordu. Biz de böyle bir oluşumda olmak istiyorduk. Koşullar bugün oluştu. Bir takım fırsatlar sunmayı istedik. Başkanımız Soner Çetin bizlere her zaman destek oldu. Adanalı çocuklarımızın Sultanlar Ligi'nde Çukurova Belediyesi'nde oynaması ve yarışmacı olması için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursaspor’dan sert mesaj! “Her türlü kirli düzeni yıkıp geçeceğiz”
Bursaspor’dan sert mesaj! “Her türlü kirli düzeni yıkıp geçeceğiz”
Fransa’nın Türkiye kadrosu açıklandı: Zidane’dan sürpriz tercihler
Fransa’nın Türkiye kadrosu açıklandı: Zidane’dan sürpriz tercihler
‘Yine karşımızda felaket ve feci bir…’
‘Yine karşımızda felaket ve feci bir…’
A Milli Takım kadrosunu açıkladı! Kimler var kimler yok?
A Milli Takım kadrosunu açıkladı! Kimler var kimler yok?
Son Haberler
BDDK daire başkanı tutuklandı
BDDK daire başkanı tutuklandı
Bursa’da nefes kesen anlar
Bursa’da nefes kesen anlar
Dron otoyolları dönemi başlıyor
Dron otoyolları dönemi başlıyor
10 ayda 320 bin kişi…
10 ayda 320 bin kişi…
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Çukurca'da ders zili çaldı
Çukurca'da ders zili çaldı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.