• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
17:13
BDDK daire başkanı tutuklandı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Trabzon'da hasta yakınlarıyla çıkan arbede sonrası güvenlik görevlisi kalp krizi geçirdi
Haberler
Yayınlanma: 10 Eylül 2023 - 19:44

Trabzon'da hasta yakınlarıyla çıkan arbede sonrası güvenlik görevlisi kalp krizi geçirdi

İl Sağlık Müdürü Hakan Usta: - "Güvenlik görevlisi arkadaşımız ciddi bir süreç yaşadı. Durumu hala ciddiyetini koruyor. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum"

Haberler
10 Eylül 2023 - 19:44
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Trabzon'da, yakınlarını ziyaret için hastaneye gelen 2 kişiyle yaşanan tartışmadan sonra kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, dün gece Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi acil servisindeki yakınlarını ziyarete gelen 2 kişi ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında yaşanan arbedede, hasta yakınlarından biri güvenlik görevlisi Ali Kemal Sağlam'ın göğsüne fiziksel müdahalede bulundu.

Arbede, polisin müdahalesiyle sonlandırıldı.

Güvenlik görevlisi Sağlam, olaydan bir süre sonra kalp krizi geçirdi. Kalbinin durduğu belirlenen Sağlam, sağlık personelinin müdahalesiyle yaşama döndürülerek yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, AA muhabirine, dün gece alkollü 2 kişinin, yakınlarını ziyaret etmek için hastaneye girmek istediğini söyledi.

Güvenlik görevlilerinin, söz konusu kişileri belli bir plan çerçevesinde içeri almak istediğini belirten Tekinbaş, şunları kaydetti:

"Dolayısıyla orada bir tartışma oluyor. Bir güvenlik görevlisi arkadaşımıza fiziki müdahale oluyor. Göğsüne ne kadar şiddetli vuruluyor, bilemiyorum. O arkadaşımızın daha önceden bilmediği kardiyak rahatsızlığı varmış. Daha sonra beyaz kod veriliyor. Olay bittikten sonra arkadaşımız kalp krizi geçiriyor, daha doğrusu kalbi duruyor, sonra anjiyo oluyor ve koroner baypas kararı alınıyor. Şu anda yoğun bakımda tedavisi devam ediyor, yarın ameliyat olacak."

- "Her türlü şiddetin karşısındayız"

İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ise KTÜ Farabi Hastanesi'nde menfur bir olay yaşandığını ifade ederek, "Güvenlik görevlisi arkadaşımız ciddi bir süreç yaşadı. Durumu hala ciddiyetini koruyor. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum." dedi.

Her türlü şiddetin karşısında olduklarını vurgulayan Usta, "Şiddeti gerçekleştiren vatandaşın, kendi sağlığıyla oynadığını bilmesi gerekiyor. Kendi sağlığını riske atıyor çünkü müdahil olacak kişileri de devre dışı bırakmış oluyor. Sağlık Bakanlığını temsilen hem bizler hem de fakülte yönetimi konuyu yakından takip ediyoruz." diye konuştu.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
BDDK daire başkanı tutuklandı
BDDK daire başkanı tutuklandı
Dron otoyolları dönemi başlıyor
Dron otoyolları dönemi başlıyor
Şuşa’dan güçlü mesaj: ‘Kardeşliğimiz hep daim olacak’
Şuşa’dan güçlü mesaj: ‘Kardeşliğimiz hep daim olacak’
Fon soruşturması: BDDK daire başkanı tutuklandı
Fon soruşturması: BDDK daire başkanı tutuklandı
Son Haberler
BDDK daire başkanı tutuklandı
BDDK daire başkanı tutuklandı
Bursa’da nefes kesen anlar
Bursa’da nefes kesen anlar
Dron otoyolları dönemi başlıyor
Dron otoyolları dönemi başlıyor
10 ayda 320 bin kişi…
10 ayda 320 bin kişi…
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Tokat'ta çıkan orman yangınına müdahale ediliyor
Tokat'ta çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.