• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
09:45
Bursa’da birçok bölgede elektrikler kesilecek!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Tecavüze uğrayan zihinsel engelli kız, bebeği doğuracak
Haberler
Yayınlanma: 14 Aralık 2017 - 13:02

Tecavüze uğrayan zihinsel engelli kız, bebeği doğuracak

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, uzaktan akrabası, zihinsel engelli 14 yaşındaki Ş.K.'ye tecavüz edip, hamile bıraktığı iddiasıyla geçen 16 Kasım'da tutuklanan 2 çocuk babası hurdacı 57 yaşındaki Hamza Ö. hakkında 36 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ş.K.'nin, kürtaj için yasal süre olan 20 haftayı doldurduğu için bebeği doğurmak zorunda kalacağı belirtildi.

Haberler
14 Aralık 2017 - 13:02
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Tecavüze uğrayan zihinsel engelli kız, bebeği doğuracak
Zihinsel engelli Ş.K., özel eğitim gördüğü okulda, geçen 16 Kasım'da kusmaya başlayınca, öğretmenleri tarafından Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan muayenede Ş.K.'nın kusma nedeninin hamilelik olduğu belirlendi. 4 ay 21 günlük hamile olduğu belirlenen Ş.K.'nın annesi 40 yaşındaki E.B.'ye haber verildi. Ardından durum polise de bilgi verilerek soruşturma başlatıldı. Şoku üzerinde atamayan, eşi le 10 yıl önce boşandıkları belirtilen, 3 çocuk annesi E.B., engelli kızının uzaktan akrabaları olan hurdacı H.Ö.'nün tecavüzüne uğradığını polis merkezinde öğrendi. Anne E.B. akrabasından şikayetçi oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ş.K. ile annesi E.B.'nin ifadeleri alındı. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan Ş.K., akrabası olan H.Ö.'nün, 5 ay önce annesinin alışverişte olduğu bir sırada evlerine gelip, ağzını kapatarak kendisine tecavüz ettiğini, olayı başkasına anlatması halinde öldürmekle tehdit ettiğini söylediği öne sürüldü.

BEBEĞİ DOĞURMAK ZORUNDA KALACAK
Ş.K.'nin hamile olduğunun ortaya çıkması üzerine emniyetten, Denizli Nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne, hamileliğin sonlandırılmasına ilişkin yazı gönderildi. Ancak, 20 haftalık kanuni hamilelik süresi dolduğu için bebek kürtajla alınamadı. Ş.K.'nin bebeğini doğurmak zorunda kalacağı belirtildi. Polis şikayet üzerine Ş.K.'ye tecavüz ettiği ileri sürülen akrabası evli, 2 çocuk babası H.Ö.'yü gözaltına aldı. Polisteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen H.Ö., sevk edildiği adliyede tutuklandı. H.Ö. hakkında, 'çocuğa nitelikli cinsel istismar, çocuğa yönelik cinsel amaçlı cebir ve tehdit ile hürriyetin yoksun kılma' suçlarından hakkında 16 yıldan 36 yıla kadar hapis istemiyle 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

ENGELLİ MAAŞI KESİLDİ
Kızının hamile olduğunu fark etmediğini, kendisine de bir şey anlatmadığını belirten E.B., "Engelli kızım için devlet tarafından ödenen engelli maaşı da bu olay nedeniyle kesildi. Mağduruz. Kızıma tecavüz eden bu kişiden şikayetçi oldum. İnşallah hakettiği cezayı alır" dedi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
İşte Türkiye’nin nüfusu
İşte Türkiye’nin nüfusu
Plaka değiştirince hayatı kâbusa döndü!
Plaka değiştirince hayatı kâbusa döndü!
AK Parti'den Fatma Betül Sayan için olay çağrı
AK Parti'den Fatma Betül Sayan için olay çağrı
Son Haberler
Bursa’da huzur uygulaması; 2 bin 846 şahıs sorgulandı
Bursa’da huzur uygulaması; 2 bin 846 şahıs sorgulandı
Bursa’da feci kaza! 1 ölü, çok sayıda yaralı var…
Bursa’da feci kaza! 1 ölü, çok sayıda yaralı var…
Osmangazi’den Demirtaş Sakarya’ya Değer Katan Yatırım
Osmangazi’den Demirtaş Sakarya’ya Değer Katan Yatırım
Kurtarma operasyonu sonuçsuz kaldı! Hızla Dünya’ya düşüyor
Kurtarma operasyonu sonuçsuz kaldı! Hızla Dünya’ya düşüyor
Diyetisyen tek tek açıkladı: Tansiyon dengelemeye birebir faydalı 4 besin grubu!
Diyetisyen tek tek açıkladı: Tansiyon dengelemeye birebir faydalı...
Sevdiği kız için hergün 'WC-Şadırvan' tabelasını tutuyor
Sevdiği kız için hergün 'WC-Şadırvan' tabelasını tutuyor

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.