Yıllar önce katıldığı Survivor'da yaptığı hareketlerle adını duyuran Taner Tolga Tarlacı, hakkında kesinleşmiş 13 yıl hapis cezasının ardından yüzerek Kıbrıs'a kaçtı. Alanya'dan kaçak olarak bindiği yolcu feribotu, Kıbrıs Limanı'na yanaşmak için yavaşladığında, karaya 2 mil yani 3 kilometre kala deniz atlayarak yüzmeye başlayan Taner, yüzerek Kıbrıs'a çıktı. Tarlacı, çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından da açıklama yaptı.
"4 GÜNDE YÜZEREK GELEBİLDİM"
Konu hakkında çok sayıda soru ve yorum alan Taner Tolga Tarlacı, "Buradayım beyler! 4 günde yüzerek gelebildim ancak çok şanslı idim köpek balığı önümden geçti fakat ısırmadı çünkü yanımdan geçerken ona 'magale güle' şarkısını söyledim ninni gibi geldi ona ve beni ısırmadı beraber yüzerek geldik köpek balığı ile" dedi.
Magazin
Yayınlanma: 01 Temmuz 2019 - 15:13
Survivor'un ünlü yarışmacısı hapis yatmamak için 3 km yüzerek kaçtı
Survivor yarışmasıyla ünlenen Taner, aldığı 13 yıl hapis cezasının ardından yüzerek Kıbrıs'a kaçtı. Konu hakkında konuşan Taner, "4 günde yüzerek geldim, çok şanslıyım köpek balığı önümden geçti" dedi.
Magazin
01 Temmuz 2019 - 15:13
İlginizi Çekebilir









