• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
09:02
Evden çıktıktan sonra kayboldu, dağda uyurken bulundu
08:40
AB ve 51 ülke, Rusya'ya ateşkesi kabul etme çağrısı yaptı
08:25
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, ABD'de
08:17
İngiltere askeri uzay filosu kuruyor
08:09
Zelenskiy: Türkiye'de zirve yapmaya hazırız
07:43
Zeytin Dalı Harekat bölgesinde görevi sırasında rahatsızlanan asker şehit oldu
05:15
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk ve Kardeş Toplulukları Buluşması'nda konuştu
01:50
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta kafede vatandaşlarla bir araya geldi
00:34
Bursa'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü: 19 kişi hastaneye kaldırıldı
00:20
Sermaye piyasası soruşturması: Serdar Turhan'ın gözaltı görüntüsü ortaya çıktı
00:12
Otoyolda TIR yanarak kullanılamaz hale geldi
00:12
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerçeklerle buluşmayan iklim önerileri başarısızlığa mahkumdur
00:12
Sermaye piyasası soruşturması: Emre Alkin'in sağlık kontrolü görüntüsü ortaya çıktı
00:12
Seyir halinde alev alan TIR köprüden düştü
00:03
Bodrum Bölge Liman Başkanı rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı
00:00
Sermaye piyasası soruşturması: Emre Tezmen ve Alper Öztürk'ün ifadeleri ortaya çıktı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Serenay Sarıkaya serbest bırakıldı
Magazin
Yayınlanma: 25 Mayıs 2026 - 15:52

Serenay Sarıkaya serbest bırakıldı

İstanbul’da uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştıran, yer temin eden ve kullananlara yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Serenay Sarıkaya, Adli Tıp Kurumu’nda test örneklerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Magazin
25 Mayıs 2026 - 15:52
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Serenay Sarıkaya serbest bırakıldı
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” ve “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma” suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında şüpheli Serenay Sarıkaya gözaltına alındı.

Jandarmadaki ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Sarıkaya, Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Sarıkaya, burada uyuşturucu testi için gerekli örneklerin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Soruşturma

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, toplum sağlığını ve güvenliğini tehdit eden uyuşturucuyla mücadele kapsamında Başsavcılığın yürüttüğü soruşturmalarda kolluk güçlerince yakın zamanda gerçekleştirilen ve kamuoyuna da yansıyan operasyonlarla bir yandan yurt dışından ülkeye deniz yoluyla sokulmak istenen yüksek miktardaki kokainin karaya inmeden ele geçirildiği, diğer yandan uyuşturucu madde imalat yerlerinin tespit edilerek İstanbul’un farklı ilçelerinde birçok uyuşturucu madde satıcısının tutuklandığı, ele geçirilen uyuşturucu maddeye ve suç teşkil eden diğer eşyaya el konulduğu bildirilmişti.

Uyuşturucu madde ticaretini ve imalatını yapan şüphelilere yönelik olduğu gibi uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştıran, yer temin eden ve kullanan kişilere yönelik başka bir soruşturma yürütüldüğü kaydedilen açıklamada, elde edilen deliller çerçevesinde İstanbul İl Jandarma Komutanlığına 25 zanlı hakkında gözaltı, arama, biyolojik inceleme yaptırılması ve ifade alınmasına yönelik talimat verildiği belirtilmişti.

Açıklamada, bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, İstanbul’un Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Kağıthane ve Üsküdar ilçelerinde 24 adres ile Muğla’da bir adrese yönelik operasyon düzenlendiği duyurulmuştu.

Operasyonda Mabel Matiz (Fatih Karaca), Feyza Civelek, Volkan Bahçekapılı, Onur Tuna, Osman Haktan Canevi, Aslıhan Turanlı, Kübra İmren Siyahdemir, Mehmet Rahşan, Cansu Tekin, Özgür Deniz Cellat, Tarık Tunca Bakır, Aycan Yağcı, Tuğçe Postoğlu, Eda Dora, Berkay Şahin ve Hanzade Gürkanlar’ın “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” ve “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma” suçlarından gözaltına alındığı kaydedilmişti. Soruşturma kapsamında devam eden çalışmalarda 4 şüpheli daha yakalanmış, gözaltı sayısı 20’ye yükselmişti.

Gözaltındaki 20 şüpheli, kan örneklerinin alınması için Adli Tıp Kurumuna götürülmüş, işlemleri tamamlanan zanlılardan 9’u serbest bırakılmıştı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet Rahşan tutuklanmış, Aslıhan Turanlı, Berkay Şahin, Volkan Bahçekapılı, Kübra İmren Siyahdemir, Aycan Yağcı, Tuğçe Postoğlu, Eda Dora, Cansu Tekin, Hakan Aydın (Blok 3) ve Yaşar Özdaş, “yurt dışı çıkış yasağı” konularak adli kontrol tedbiriyle salıverilmişti. Ayrıca, Hakan Aydın ve Yaşar Özdaş hakkında “imza atma yükümlülüğü” getirilmişti.

Şüpheli Hakan Aydın’ın ikametgahında bulunan ve uyuşturucu maddelerin kendisine ait olduğunu kabul eden kişiyle birlikte hakkında gözaltı kararı verilen şüpheli sayısı 26 kişi olmuştu.

Soruşturma kapsamında şüpheliler Yağmur Ünal, Eren Kesimer ve Semiha Bezek de gözaltına alınmıştı. Kesimer ve Ünal, Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından serbest bırakılmış, Bezek ise Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilmiş ve savcılık ifadesinin ardından adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kitap serisinden uyarlanan Yeşim Taşı Efsanesi yakında sinemalarda
Kitap serisinden uyarlanan Yeşim Taşı Efsanesi yakında sinemalarda
Balkan Karışman'ın 'Seyir'i Contemporary Istanbul'da ilk kez izleyiciyle buluştu
Balkan Karışman'ın 'Seyir'i Contemporary Istanbul'da ilk kez izleyiciyle buluştu
Çağan Efe Ak'tan oyunculuk resitali
Çağan Efe Ak'tan oyunculuk resitali
Sanatçı haklarını yapay zekadan korumak için anlaşma imzalandı
Sanatçı haklarını yapay zekadan korumak için anlaşma imzalandı
Son Haberler
Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez: Ülkede 'demokratik geçiş süreci' başladı
Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez: Ülkede 'demokratik...
İstanbul'da bulutlar görsel şölen oluşturdu
İstanbul'da bulutlar görsel şölen oluşturdu
Evden çıktıktan sonra kayboldu, dağda uyurken bulundu
Evden çıktıktan sonra kayboldu, dağda uyurken bulundu
AB ve 51 ülke, Rusya'ya ateşkesi kabul etme çağrısı yaptı
AB ve 51 ülke, Rusya'ya ateşkesi kabul etme çağrısı yaptı
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, ABD'de
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, ABD'de
‘Çatışma CHP’lilerin kendi içinde’
‘Çatışma CHP’lilerin kendi içinde’

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.