Senirkent Kaymakamı Özlem Kılıçtürk ve AK Parti Senirkent İlçe Gençlik Kolları Başkanı Merve Tortop tarafından başlatılan kampanya kapsamında Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Sorguçlu köyündeki ilkokula modern bir kütüphane kazandırıldı. Kütüphanenin açılışını Senirkent Kaymakamı Özlem Kılıçtürk ve AK Parti Senirkent Gençlik Kolları Başkanı Merve Tortop, Tutak Kaymakamı Ahmet Karaaslan ile birlikte yaptı. Açılışta minik öğrencilerle pasta kesildi. Daha sonra öğrenciler kütüphaneyi gezerek, zeka oyunlarından oynama fırsatı buldular. Kılıçtürk ve Tortop, açılıştan sonra okuldaki öğrencilerle sohbet ettiler.
Merve Tortop, kütüphanenin açılması için kendilerine destek veren ilçe halkına ve Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli’ye teşekkür etti.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Merve Tortop, kütüphanenin açılması için kendilerine destek veren ilçe halkına ve Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli’ye teşekkür etti.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
"Senirkent’ten Ağrı’ya uzanan eğitim eli" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.06.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan "Senirkent’ten Ağrı’ya uzanan eğitim eli" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.









