• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
02:47
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
02:42
Alanya'da otel çatısında yangın
02:03
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
00:39
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
00:36
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
00:02
Manisa'da sağanak ve fırtına etkili oldu
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Osmangazi'den spora ve sporcuya bir destek daha - Bursa Haberleri
Bursa Haberleri
Yayınlanma: 09 Mart 2018 - 17:08

Osmangazi'den spora ve sporcuya bir destek daha - Bursa Haberleri

Osmangazi Belediyesi amatör spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor.

Bursa Haberleri
09 Mart 2018 - 17:08
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Osmangazi’den spora ve sporcuya bir destek daha - Bursa Haberleri
Tuna Mahallesi'ne kazandırılan Gençlik ve Spor Merkezi’ni hizmete açan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaptığı açıklamada, “Bursa’mız üreten bir şehir, ekonomiye katkı konusunda Türkiye’nin ikinci şehri. Belediyelerimizin ciddi spor tesisleri var, asıl hedefimiz bayrağımızı uluslararası alanda temsil etmek. 507 sporcuyla son 8 yılda 1 olimpiyat, 3 dünya, 8 Avrupa, 78 Balkan ve 410 Türkiye şampiyonu çıkardık. İnşaatı biten atletizm salonu Türkiye’nin en modern ve büyük salonu olacak. Bin kişilik salonumuzu bu yaz açacağız. Orası uluslararası etkinliklerin yapılacağı bir yer olacak. Profesyonel sporun dışında amatör spora da çok önem veriyoruz. 55 spor kulübü var, bunlara her sene malzeme ve ulaşım desteği veriyoruz. Her kulübün yararlandığı halı sahalarımız var. Tuna Mahallesi plansız yapılaşmanın olduğu yer. Burada ulaşım için ciddi yatırımlar yapacağız. Caddenin bir kısmını tamamen kamulaştırarak trafiği rahatlatacağız. Kamulaştırma devam ederek hizmetlerimiz sürecek” dedi. 

Türkiye’nin tarihteki yerine hızla emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Türkiye tarihteki yerine emin adımlarla ilerlemekte yol almaktadır. Çevresinde bulunan tüm mazlumlara bir güvenli liman olmakta. Afrin ile terörü bitirerek oradaki halkı huzura kavuşturacağız. Artık dost düşman belli, biz bundan sonra dostumuzu düşmanımızı bilerek hareket edeceğiz. Afrin’de TSK terörün belini kıracak. Kıbrıs’ta yeni arayışlar içine giren bazı devletler, Türkiye’nin bu sürecine destek değil köstek olmak niyetindeler. Milletimiz tarih boyunca olduğu gibi bunlara gereken cevabı verecektir” dedi. 

Deprem Haftası kapsamında kentsel dönüşüme değinen Belediye Başkanı Dündar, “Bu hafta deprem haftası, biz belediyelerin asıl görevlerinden birisi vatandaşlarımızın güvenli evlerde oturmasını sağlamaktır. Göreve geldiğimizden beri birçok noktada güvenli yeni şehirler inşa ettik. Hamitler ’de 120 bin kişilik yer inşa ettik. Demirtaş bölgemizde 60 bin kişilik yer inşa ettik. Bu yapılan çalışmalar 2009 yılından bu yana yapıldı. Bunlarla beraber tarihimizi ayağa kaldırıyoruz. Deprem ile ilgili 5 farklı ölçüm noktası kurularak kandilli ile ortak çalışıyoruz. Depremin farkındayız ve bu çerçevede yeni binalar yapıyoruz” açıklamasında bulundu. 

Turizme büyük önem veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi her mahallede çalışmalarına devam ediyor. Şehrimizin her noktasında tarihi yapılarda yaptığımız çalışmalarla inanç ve tarih turizmi açısından önemli potansiyel taşıyor. Yeni yaptığımız çalışmalarla Somunca baba Külliyesini ortaya çıkaracağız. Çünkü inanç turizmi Bursa’nın en çok turist çektiği noktalardan birisi oldu. Bursa’mızın tanıtımı noktasında bu çalışmaları sürdüreceğiz. Tahtakale’de düzenlemeleri neredeyse tamamladık sayılır. Bu çalışmalar yapıldıkça bölgesini güzelleştiriyor” 

En önemli çalışmamız ‘Panorama 1326 Fetih Müzesi’nin inşaat ve resimler bitti. Nisan ayında Bursa’nın fethi programları kapsamında hizmete açılarak Bursalılara ve turistlere kapılarını açacak. Osmangazi’den sosyal belediyecilik hizmeti olarak ‘Kaliteli Yaşam Merkezi’ binamızın temelini attık o da inşallah sene sonunda biterek vatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursa'da eve kurşun yağmuru
Bursa'da eve kurşun yağmuru
Takla atan araçtan burunları kanamadan çıktılar
Takla atan araçtan burunları kanamadan çıktılar
"Bu binadan halkın iradesini yanımıza alıp çıkıyoruz"
Bursa'da bunaltan sıcaklara yağmur molası
Bursa'da bunaltan sıcaklara yağmur molası
Son Haberler
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
Alanya'da otel çatısında yangın
Alanya'da otel çatısında yangın
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
Bursa'da şiddetli yağışlar yolu çökertti - Bursa Haberleri
Bursa'da şiddetli yağışlar yolu çökertti - Bursa Haberleri

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.