• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
01:37
Hatay'a kavga eden iki grup, polisin müdahalesiyle dağıldı
01:29
Tekirdağ'da apartman dairesinde patlama ve yangın: 2 ölü, 2 yaralı - YENİDEN
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Okan Buruk, oyuncularına inanıyor: "2-0'lık galibiyet bizi bu turdan çıkarabilir"
Spor
Yayınlanma: 26 Şubat 2020 - 19:49

Okan Buruk, oyuncularına inanıyor: "2-0'lık galibiyet bizi bu turdan çıkarabilir"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Sporting Lizbon maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, "2-0'lık bir galibiyet bizi bu turdan çıkarabilir. Sahamızda daha farklı bir oyun ortaya koyuyoruz. Zor olduğunu biliyoruz ama elimizden geleni yapıp turu geçmek için her şeyi deneyeceğiz" dedi.

Spor
26 Şubat 2020 - 19:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Okan Buruk, oyuncularına inanıyor: "2-0'lık galibiyet bizi bu turdan çıkarabilir"
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Medipol Başakşehir, yarın Fatih Terim Stadyumu'nda saat 20.55'te başlayacak mücadelede Sporting Lizbon ile karşılaşacak. Turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Okan Buruk ve başarılı futbolcu Carlos Ponck bu zorlu mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Basın toplantısına katılan gazetecilerin fazla olmasına dikkat çekerek sözlerine başlayan Buruk, "Bu odanın kalabalık olduğunu görünce ne kadar önemli takımla oynayacağımızı anladım. Deplasmanda oynadığımız ve istediğimiz gibi gitmeyen bir maçtı. Sporting'in maça golle başlaması ve performansları son dönemdeki maçlarının üzerindeydi. Bize karşı ilk maçta zorlanmadan galibiyet aldılar. Ama attığımız bir gol bizi farklı düşünceler içinde tutmayı ve yarınla ilgili turu geçme inancımızı sakladı. 2-0'lık bir galibiyet bizi bu turdan çıkarabilir. Sahamızda daha farklı bir oyun ortaya koyuyoruz. Zor olduğunu biliyoruz ama elimizden geleni yapıp turu geçmek için her şeyi deneyeceğiz" şeklinde konuştu.

"ÜLKE İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKIYORUZ"
Ülke puanını katkı yapma adına Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takım olmalarının üzerilerinde baskı oluşturup oluşturmadığı yönünde gelen bir soruya ise deneyimli çalıştırıcı, "Bu sorumluluğu Avrupa Ligi'ne başladığımızdan beri hissettik. Türkiye'deki her takım için ülke puanı çok önemli. Bunu hep önemsedik, burada olma nedenlerimizden biri de bu. Bu turu da çok önemsiyoruz. Yarın alacağımız bir galibiyette önemli puan kazandıracak. Ben bütün Türk futbolseverleri bu maça davet ediyorum. Sadece Başakşehir için değil ülke için önemli bir maça çıkıyoruz" diye cevap verdi.

"İLK MAÇTA OYUNUMUZ YETERLİ DEĞİLDİ"
Avrupa Ligi'ni Galatasaray'da futbolcu olarak kazandığının hatırlatılması ve bu bağlamda nasıl duygular içinde olduğuna ilişkin ise Okan Buruk, "Kupanın ismi değişti bir kere. UEFA Kupası'ydı, Avrupa Ligi oldu. Avrupa'da kupa kazanmak Türkiye'de bir takım için bir çok önemliydi. Galatasaray'da bunu yakalamıştık. Hala da ülkedeki başarılara baktığımızda en kalıcı başarı. Bunun içinde futbolcu olarak bulunmak benim için mutluluk verici. Şimdi de tek Türk takımı olarak Avrupa'da temsil ediyoruz. Bu beni heyecanlandırıyor. İlk maçı kaybetsek de umudumuz sürüyor. Bundan daha zorunu Mönchengladbach deplasmanında başarmıştık. Yarın da oyuncularımla birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah son 16 turuna yükselen takım oluruz. İlk maçta oyunumuz yeterli değildi ancak yarın farklı bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.

"UMARIM FUTBOL ŞANSI YANIMIZDA OLUR"
Yarınki maçta nasıl bir oyun planı benimseyeceklerine ilişkin olarak da turuncu-lacivertlilerin çalıştırıcısı, "İlk maça baktığımızda deplasman takımı olarak iki forvetle başlamıştık. Pozisyona girme sayımız azdı. Çok fazla hücum oyuncusuyla oynamak çok fazla pozisyona gireceğiniz anlamına gelmiyor. Önemli olan dengeli oynamak. Elimizdeki oyunları değerlendirmek. İlk maçta rakibi, artı ve eksilerini gördük. Buna uygun oyuncularla maça çıkacağız. İki gün önce maça çıktık ufak tefek yorgunluklar olabilir. Bugün son antrenmandan sonra yarınki kadromuzu çıkaracağız. Maçın başından sonuna kadar turu geçmek için mücadele edeceğiz. Umarım futbol şansı da yanımızda olur" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kayserispor'un Erciyes kampı başladı
Kayserispor'un Erciyes kampı başladı
Trabzonspor, Fatih Tekke'nin ücretini revize etti
Trabzonspor, Fatih Tekke'nin ücretini revize etti
Samsunspor Bilal Bayazıt'ı açıkladı
Samsunspor Bilal Bayazıt'ı açıkladı
Samsunspor Samed Onur'u kadrosuna kattı
Samsunspor Samed Onur'u kadrosuna kattı
Son Haberler
Hatay'a kavga eden iki grup, polisin müdahalesiyle dağıldı
Hatay'a kavga eden iki grup, polisin müdahalesiyle dağıldı
Tekirdağ'da apartman dairesinde patlama ve yangın: 2 ölü, 2 yaralı - YENİDEN
Tekirdağ'da apartman dairesinde patlama ve yangın: 2 ölü, 2 yaralı...
Kayseri'de 10 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Kayseri'de 10 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Tekirdağ'da apartman dairesinde patlama: 1 ölü
Tekirdağ'da apartman dairesinde patlama: 1 ölü
Bakan Çiftçi: Türkiye, dünyada itibarı olan güçlü bir devlettir
Bakan Çiftçi: Türkiye, dünyada itibarı olan güçlü bir devlettir
Fenerbahçe taraftarından tepki
Fenerbahçe taraftarından tepki

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.