• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
00:57
Niğde- Kayseri yolunda traktörle çarpışan kamyonet alev aldı: 3 yaralı
00:18
Kastamonu'da Cide'de sağanak; Devrekani Çayı taştı, ev ve iş yerini su bastı
00:15
Mersin'de denize giren aynı aileden 5 kişi dalgalarla açığa sürüklendi: 3 ölü, 1 kayıp, 1 kişi kurtarıldı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Mustafa Er: Kime karşı oynarsak oynayalım plana sadık kalacağız
Spor
Yayınlanma: 26 Temmuz 2026 - 23:45

Mustafa Er: Kime karşı oynarsak oynayalım plana sadık kalacağız

Mehmet İNAN / BURSA, (DHA)- BURSASPOR Teknik Direktörü Mustafa Er, "Ben hep oyuncularıma şunu söylerim, kimle oynarsak oynayalım, bu Süper Lig takımları da olabilir, Süper Lig'in şampiyon takımı da olabilir, asla pes etmeyeceğiz, vazgeçmeyeceğiz, plana sadık kalacağız" dedi

Spor
26 Temmuz 2026 - 23:45
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Mustafa Er: Kime karşı oynarsak oynayalım plana sadık kalacağız
BURSASPOR Teknik Direktörü Mustafa Er, "Ben hep oyuncularıma şunu söylerim, kimle oynarsak oynayalım, bu Süper Lig takımları da olabilir, Süper Lig'in şampiyon takımı da olabilir, asla pes etmeyeceğiz, vazgeçmeyeceğiz, plana sadık kalacağız" dedi.

Bursaspor, hazırlık maçında Shakhtar Donetsk ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sözlerine Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan'a teşekkür ederek başlayan Er, "Bu sıkışık takvimde. Çünkü haftaya ligleri başlıyor, dün de biraz açıklama yaptılar, buraya geldiler. Kendisine ve Shakhtar kulübüne teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ambiyans oldu hem kulübümüz için hem de Türkiye için. Tabii bizim açımızdan daha da güzel. Böyle bir takımı buraya getirebilmek. Çok başarılı bir takım. Geçen sene Ukrayna Ligi'ni çok rahat kazandılar, Konferans'ta yarı final oynadılar. Ama çok ciddi anlamda kriter olarak ben almıyorum, bunu açık söylüyorum. Sizden de rica ediyorum. Çünkü burada ayağımıza sıkarız, hata yaparız. Shakhtar bizden çok iyi bir takım. Tabii ki belirli prensipler noktasında iyi görüntüler verdik mi, verdik. Zaten onlar önemliydi. Ama bugünkü skor 0-0 da olsa, mağlup da olsak, hatta farklı da mağlup olsak aynı şeyleri söyleyecektim. Oyun bizim için önemliydi" dedi.

'ŞAMPİYONLAR LİGİ TAKIMINA KARŞI İYİ OYNADIK DEMEK BİZE ZARAR VEREBİLİR'

Bu maçı unutup artık önlerine bakmaları gerektiğini ifade eden Mustafa Er, "Bu karşılaşmayı bugün unutacağız. Ben içeride oyuncularımıza da onu söyledim. Bu sadece iyi bir denemeydi bizim için. Neler yapabileceğimizle alakalı. Ama dediğim gibi, dün maç oynadılar, bugün günübirlik geldiler. Konsantrasyonları düşük olma ihtimali çok yüksek, bizim çok yukarıda. O yüzden ben işte Şampiyonlar Ligi oynayacak çok iyi bir takıma karşı… Buralar bize zarar verebilir. Biz şu an o kalibrede değiliz, o potansiyelde değiliz. Ama ben hep oyuncularıma şunu söylerim, kimle oynarsak oynayalım, bu Süper Lig takımları da olabilir, Süper Lig'in şampiyon takımı da olabilir, asla pes etmeyeceğiz, vazgeçmeyeceğiz, plana sadık kalacağız. Hem yeteneğimize hem plana sadık kalarak yüzde 100 bir şekilde rakibe saygı duyarak gözümüzde büyütmeyeceğiz. Ama çok çok vasat bir takıma da saygı gösterip küçümsemeyeceğiz. Prensipleri hep ön plana çıkarmaya çalışacağız. Çünkü bugün 30'uncu günümüz; 27 Haziran'da başladık. Yani çok yoğun çalıştık fiziksel olarak, oyunsal olarak. Yeni gelen arkadaşlarımız da buna inandılar, onlar da keyif alıyorlar. Her geçen gün gelişiyoruz, gelişim devam edecek. Ama hep beraber şehir olarak bu gece güzel bir anı olarak aklımızda kalmalı ama bu maçı unutmalıyız" dedi.

'PERŞEMBE BODRUM HAZIRLIKLARINA BAŞLAYACAĞIZ'

Bursaspor'un lig öncesi son bir hazırlık maçı daha olduğunu, bu maçı hangi takımla yapacaklarını soran basın mensuplarına cevap veren Mustafa Er, "Büyük ihtimal kendi aramızda oynayacağız gibi duruyor. Takımı belki 90 dakika oynatıp, iki takım halinde kendi aramızda oynayacağız gibi duruyor. Son bir değişiklik olmazsa. Planımız bu yönde. Şimdi yarın sabah antrenmanımız var. Antrenmandan sonra iki gün izin vereceğiz. Çünkü çok ciddi yoğunluktan çıkıyoruz. Perşembe günü de artık Bodrum maçı hazırlıklarına başlayacağız. Ama dediğim gibi cumartesi ya da pazar şu anki planımız kendi aramızda bir maç yapmak" ifadelerini kullandı.
DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Arda Turan: Bursaspor her zaman büyük kalacak
Arda Turan: Bursaspor her zaman büyük kalacak
Pendikspor, yeni sezon öncesi Erciyes'te güç depoluyor
Pendikspor, yeni sezon öncesi Erciyes'te güç depoluyor
Sivasspor hazırlık maçında Kayserispor'u 1-0 mağlup etti
Sivasspor hazırlık maçında Kayserispor'u 1-0 mağlup etti
Bursaspor - Shakhtar Donetsk: 0-0
Bursaspor - Shakhtar Donetsk: 0-0
Son Haberler
Niğde- Kayseri yolunda traktörle çarpışan kamyonet alev aldı: 3 yaralı
Niğde- Kayseri yolunda traktörle çarpışan kamyonet alev aldı: 3...
Kastamonu'da Cide'de sağanak; Devrekani Çayı taştı, ev ve iş yerini su bastı
Kastamonu'da Cide'de sağanak; Devrekani Çayı taştı, ev ve...
Mersin'de denize giren aynı aileden 5 kişi dalgalarla açığa sürüklendi: 3 ölü, 1 kayıp, 1 kişi kurtarıldı
Mersin'de denize giren aynı aileden 5 kişi dalgalarla açığa sürüklendi:...
Hazar Gölü'ne giren genç boğuldu
Hazar Gölü'ne giren genç boğuldu
Adıyaman'da Cendere Çayı'na giren genç boğuldu
Adıyaman'da Cendere Çayı'na giren genç boğuldu
Adıyaman'da Cendere Çayı'na giren genç boğuldu
Adıyaman'da Cendere Çayı'na giren genç boğuldu

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.