• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
09:27
Uskumruköy'deki kazada ölen 3 çocuğun kardeş olduğu ortaya çıktı; Frene bastım ama duramadım
09:25
Kapıkule Gümrük Kapısı'nda 810 kilo esrar ele geçirildi
08:39
Türkiye U17 Kız Voleybol Milli Takımı, dünya ikincisi
05:17
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler Yalova'da anıldı
04:41
Avcılar'da 17 Ağustos Depremi'nde yaşamını yitirenler anıldı
03:24
Sultangazi'de inşaatta toprak kayması meydana geldi; sokak kapatıldı
03:03
AFAD Başkanı Pehlivan: Arama kurtarma ekiplerimizin sayısını 175 bine çıkardık
02:03
Amed Sportif Faaliyet - Erzurumspor FK maçının ardından
01:50
Bursa'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
01:47
Bursa'da iki grup arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı
00:46
Mardin 1969 Spor-Antalyaspor maçının ardından
00:41
Özgür Özel: Bugünün mağduru olsak da, yarının zalimi olmayacağız
00:17
Ormana götürdükleri genci, silahla bacağından yaralayıp kaçtılar
00:03
Manisa'da zincirleme kaza: 7 yaralı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Muğla'da miniklerde karne heyecanı yaşandı
Eğitim
Yayınlanma: 20 Ocak 2023 - 12:59

Muğla'da miniklerde karne heyecanı yaşandı

Muğla'da 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle 169 bin 878 öğrenci karne aldı.

Eğitim
20 Ocak 2023 - 12:59
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Muğla'da 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle 169 bin 878 öğrenci karne aldı.

Muğla'da 2022 - 2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte resmi ve özel olmak üzere 815 okulda, 169 bin 878 öğrenci ve 14 bin 944 yönetici ile öğretmenler yarıyıl tatiline başladı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, "20 Ocak itibarıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. 169 bin 878 öğrencimiz ve 14 bin 944 yönetici ve öğretmenimizle biz büyük bir aileyiz. Bu itibarla gayret ve özverili çalışmalarıyla, başarılı ve huzurlu bir eğitim dönemi geçirmemize vesile olan tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili Öğrenciler, Bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimi olan karne heyecanınızı içtenlikle paylaşıyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, inancınızı ve güveninizi diri tutmalı, her saniyesi kıymetli olan zamanınızı en iyi şekilde değerlendirerek kendinizi her daim geliştirmelisiniz. Şunu unutmamalısınız ki başarının yolu herkese açıktır; düzenli, planlı ve disiplinli çalışmanız sizi başarıya götürecektir. İki haftalık tatil döneminde, ekran karşısında geçireceğiniz süreyi sınırlandırarak kitap okumanın tadına varmalı, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak ailenizle, arkadaşlarınızla değerli zamanlar geçirmelisiniz" ifadesi kullanıldı.

İl Müdürü Çay konuşmasına şu ifadelerle devam etti, "Değerli meslektaşlarım, sizler, gönüllere dokunmak suretiyle, sadece öğrencilerinize değil bütün bir topluma yön veren mesleği icra etmektesiniz. "Türkiye Yüzyılı Eğitimin Yüzyılı Olacak" hedefimize canla başla omuz vermektesiniz. Sizler, üreten ve eleştirel düşünebilen, iletişimi güçlü ve iş birliğini özümseyen nesillerin gelişimine katkı sunuyorsunuz. Birinci dönemi ardımızda bırakırken yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın hem akademik hem de ahlaki olarak gelişmeleri için gösterdiğiniz gayretten ve yaptığınız tüm güzel çalışmalardan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum. Kıymetli Velilerimiz, Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirme gayesiyle sizlerle omuz omuza aynı safta yürüyoruz. Çocuklarımızın her anlamda sağlıklı birey olabilmeleri ve donanımlı hale gelebilmelerinde sizlerin sevgisi, desteği, ilgisi çok önemli bir yer teşkil ediyor. Çocuklarımızın başarılarını sadece karne notlarından ibaret görmemeli, davranış ve tutumlarıyla da değerlendirmeli ve onları her alanda desteklemelisiniz. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan çocuklarımızı sadece akademik bilgilerle donanmış bireyler olarak değil, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri gelişmiş bireyler olarak da yetiştirmek gayesiyle çıktığımız yolda, ilimizin ve ülkemizin eğitim öğretim sürecine katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir tatil dönemi geçirmelerini diliyorum" dedi.

Karne törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suat Dilberoğlu, Muğla il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Güney Ege Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve öğretmenler katıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Üniversite sisteminde değişim yolda
Üniversite sisteminde değişim yolda
ASELSAN liseleri yerleştirmelerde zirveyi bırakmadı
ASELSAN liseleri yerleştirmelerde zirveyi bırakmadı
Mektebim Koleji ile Notmatix'ten yapay zeka destekli eğitim iş birliği
Mektebim Koleji ile Notmatix'ten yapay zeka destekli eğitim iş birliği
Üsküdar Belediyesi'nden öğrencilere 7 bin 500 TL'lik kırtasiye ve okul giysisi desteği
Üsküdar Belediyesi'nden öğrencilere 7 bin 500 TL'lik kırtasiye ve okul giysisi desteği
Son Haberler
Çocukluğundan beri biriktirdiği hatıra para, kumbara, kibrit kutuları ve telefon kartlarını sergiledi
Çocukluğundan beri biriktirdiği hatıra para, kumbara, kibrit kutuları...
Kazada savrulan bariyer parçaları, ailesiyle piknik yapan çocuğa isabet etti
Kazada savrulan bariyer parçaları, ailesiyle piknik yapan çocuğa isabet...
Uskumruköy'deki kazada ölen 3 çocuğun kardeş olduğu ortaya çıktı; Frene bastım ama duramadım
Uskumruköy'deki kazada ölen 3 çocuğun kardeş olduğu ortaya çıktı;...
Kapıkule Gümrük Kapısı'nda 810 kilo esrar ele geçirildi
Kapıkule Gümrük Kapısı'nda 810 kilo esrar ele geçirildi
Türkiye U17 Kız Voleybol Milli Takımı, dünya ikincisi
Türkiye U17 Kız Voleybol Milli Takımı, dünya ikincisi
Öğrenciler, tatile şenlikle girdi
Öğrenciler, tatile şenlikle girdi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.