• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
00:26
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Milli kick boksçu yaşadığı dehşeti anlattı
Bursa Haberleri
Yayınlanma: 06 Ekim 2017 - 09:28

Milli kick boksçu yaşadığı dehşeti anlattı

Bursa’da evininin önünde pompalı tüfekle vurulan kick boksçu, yaşadığı dehşeti anlattı.

Bursa Haberleri
06 Ekim 2017 - 09:28
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Milli kick boksçu yaşadığı dehşeti anlattı

Geçen mart ayında merkez Yıldırım'a bağlı Yediselviler Mahallesi'nde meydana gelen olayda yeğeninin doğum günü için yaş pasta alıp eve gelen kick boks milli takımı sporcusu 21 yaşındaki Mehmet Muhittin Saltık, kimliği belirsiz bir kişinin cep telefonuyla araması üzerine evden dışarı çıktı. Şahıs, kapı önüne çıkan Saltık'a elinde bulunan pompalı av tüfeğiyle ateş ettikten sonra kaçtı. Göğüs bölgesine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Mehmet Muhittin Saltık, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 21 yaşındaki Mehmet Yıldırım, olayın ardından 2 ay sonra tutuklandı.

"Olaydan önce kardeşimi bıçaklamış"
Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi. İlk duruşmadaki ifadelerini tekrarlayan sanık, "Olaydan önce kardeşim bıçakla yaralanmış. Olayı Mehmet Muhittin Saltık'ın yaptığını öğrendim. Sosyal medyadan fotoğrafını buldum. Kardeşim fotoğrafı teyit etti. 4 ay önce internetten aldığı pompalı tüfekle evinin oraya gittim. Tüfeği bir arabaya yasladım. Aşağıya, yukarıya doğru yürüdüm. O sırada Mehmet Saltık aradan çıktı. İkimizde baştan birbirimizi tanımadık. Onu tanıyınca kardeşimi neden bıçakladığını sordum. 'Kardeşini kestim, seni de keseceğim' diyerek üzerime atladı. Ben de korkutmak için tüfeği ateşledim. Paniğe kapılıp, tekrar havaya ateş ettim. Ben onu göğsünden vurmak istemedim" dedi.

“Bana pompalı tüfekle ateş etti”
Yaşadığı geceyi anlatan Mehmet Muhittin Saltık, “Olay günü müsabaka sebebiyle il dışına çıkacaktım. Gece eve geldiğimde Serhat Ö.'nün telefonuyla Mehmet K. benimle konuşup, kapının önüne çağırdı. Telefonumu almadan dışarıya çıktım. Kimse olmadığından kapının önündeki eşiğe oturdum. O sırada karşı taraftaki araziyi izlerken bir kamyonetin arkasında 2-3 kişi konuşuyordu. Bakmak için ayağa kalktığımda bir kişi ‘geldi, geldi’ dedi. Fotoğrafta Volkan Y. olduğunu tespit ettim. O sırada Mehmet Yıldırım bana pompalı tüfekle 1 el ateş etti. Yere düşünce üzerime doğru koşup tekrar sıktı. Göğüs, karın ve kalçamdan yaralandım. 2 gün önce sanığın kardeşiyle ağız tartışması yaşamıştık. Sanıktan şikayetçiyim” diye konuştu.
Mahkeme heyeti, şahitlerin dinlenmesine, eksik evrakların tamamlanmasına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

2017/10/24852.jpg
2017/10/4939196.jpg
2017/10/4189944.jpg
2017/10/4449793.jpg
2017/10/1890013.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursa'da korku dolu anlar!
Bursa'da korku dolu anlar!
Bursa'da elektrikler kesilecek!
Bursa'da elektrikler kesilecek!
"Afetlere daha hazır Bursa için çalışıyoruz"
Bursa’da çay ve kahve fiyatlarına zam!
Bursa’da çay ve kahve fiyatlarına zam!
Son Haberler
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri...
Kastamonu'da bal arılarının soktuğu kişi öldü
Kastamonu'da bal arılarının soktuğu kişi öldü
Ankara'da otluk arazide çıkan yangın söndürüldü
Ankara'da otluk arazide çıkan yangın söndürüldü
Bıçaklı kavgada kardeşlerden biri öldü, diğeri yaralandı
Bıçaklı kavgada kardeşlerden biri öldü, diğeri yaralandı
Kuşadası'nda kooperatif operasyonunda 3 tutuklama
Kuşadası'nda kooperatif operasyonunda 3 tutuklama
Yabancı Müslüman öğrenciler ilk defa aşure yedi
Yabancı Müslüman öğrenciler ilk defa aşure yedi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.