• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
09:45
Bursa’da birçok bölgede elektrikler kesilecek!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Milli boksör Birol Aygün "olimpiyat vizesi" için ringe çıkacak
Spor
Yayınlanma: 02 Kasım 2023 - 11:02

Milli boksör Birol Aygün "olimpiyat vizesi" için ringe çıkacak

Birol Aygün: "Hedefim, 2024 Paris Olimpiyatları'na vize almak. Zor bir süreç ama elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz"

Spor
02 Kasım 2023 - 11:02
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
GÖKHAN YILMAZ / FADİME YILMAZ ELMA - Milli boksör Birol Aygün, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarı elde ederek 2024 Paris Olimpiyatları'na "vize" almak istiyor.

Büyükler kategorisinde 5 Türkiye şampiyonluğu ile Balkan üçüncülüğünün yanı sıra uluslararası hazırlık turnuvalarında gümüş ve bronz madalyaları bulunan 29 yaşındaki Birol Aygün'ün hedefi, olimpiyat yolunda ilerlemek.

Samsun'da 16-24 Aralık'ta düzenlenecek Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda birinci olduğu takdirde milli takıma hak kazanacak Birol Aygün, ardından İtalya'da 29 Şubat-12 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenecek Birinci Dünya Boks Kota Elemeleri'ne (kalifikasyon maçlarına) katılacak.

Milli sporcu, burada dereceye girerek 2024 Paris Olimpiyatları'na kota almak istiyor. Bu hedef için çalışmalarını Fener Sporcu Fabrikası Antrenman Salonu'nda yoğun tempoda sürdüren Birol Aygün, antrenör Burak Tiryaki yönetiminde günde çift idman yapıyor.


- "Hedefim her zaman ilk basamakta yer almak"


Milli boksör Birol Aygün, AA muhabirine, hedeflerini sınırlı tutmadığını ve bütün müsabakalara aynı azimle hazırlandığını söyledi.

İzmir'de 25 Kasım'da Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla düzenlenecek uluslararası turnuvaya katılacağını belirten Birol Aygün, burada Almanya, Avusturya, İngiltere gibi ülkelerden gelecek rakiplerle mücadele edeceğini aktardı.

Birol Aygün, ardından Samsun'da aralık ayında gerçekleştirilecek Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na katılacağını, bu organizasyonun kendisi için çok önemli olduğunu kaydetti.

Antrenmanlarının yoğun tempoda devam ettiğini, günde çift idman yaptığını anlatan Birol Aygün, "Sabah antrenmanları daha çok dayanıklılık, kondisyon üzerine. Akşam antrenmanları ise teknik, bazı günlerde de maça hazırlık üzerine devam ediyor. Şu an biraz daha çabukluk üzerine çalışıyoruz. Kısa mesafeli koşular, torba üzerinde çalışıyoruz. İlk etapta, 25 Kasım'da Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluğu alacağım inşallah." diye konuştu.

Birol Aygün, hedefinin her zaman ilk basamakta yer almak olduğunu vurgulayarak, "Hedefim, 2024 Paris Olimpiyatları'na vize almak. Zor bir süreç ama elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Zorlu rakiplerle mücadele edeceğini dile getiren Birol Aygün, disiplinli ve özverili çalışarak başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Şampiyonlar Ligi'nde işte gecenin skorları
Şampiyonlar Ligi'nde işte gecenin skorları
Bursaspor PFDK’ya sevk edildi! İşte gerekçeler…
Bursaspor PFDK’ya sevk edildi! İşte gerekçeler…
Futbol dünyasını yasa boğan ölüm!
Futbol dünyasını yasa boğan ölüm!
Devler Ligi'nde 4. hafta heyecanı
Devler Ligi'nde 4. hafta heyecanı
Son Haberler
Diyetisyen tek tek açıkladı: Tansiyon dengelemeye birebir faydalı 4 besin grubu!
Diyetisyen tek tek açıkladı: Tansiyon dengelemeye birebir faydalı...
Çocuklarda enfeksiyon alarmı! Uzmanından 6 kritik uyarı
Çocuklarda enfeksiyon alarmı! Uzmanından 6 kritik uyarı
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
KAAN ve HÜRJET İçin Bursa’dan kritik hamle!
KAAN ve HÜRJET İçin Bursa’dan kritik hamle!
İşte Türkiye’nin nüfusu
İşte Türkiye’nin nüfusu
Sanat eserlerinin "sessiz hikayesi" işitme engellileri müzelerle buluşturuyor
Sanat eserlerinin "sessiz hikayesi" işitme engellileri müzelerle buluşturuyor

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.