• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
15:18
Bursa’nın 11 ilçesinde elektrik kesintisi!
11:48
Kasım celbi askerlik yerleri açıklandı
11:40
Bursa’da sahilde gizemli cesed!
03:21
Antalya'da hortum can aldı: 4 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı
01:09
MHP'li Murat Saral'ı katleden zanlı Bursa'da yakalandı
01:06
Sözcü Genel Yayın Yönetmeni gözaltına alındı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Milletvekili Canbey: "Artık masaya davet bekleyen değil, masa kuran ve küresel sorunlara çözüm üreten bir Türkiye var"
Siyaset
Yayınlanma: 15 Mart 2022 - 16:46
Güncelleme: 15 Mart 2022 - 16:48

Milletvekili Canbey: "Artık masaya davet bekleyen değil, masa kuran ve küresel sorunlara çözüm üreten bir Türkiye var"

Milletvekili Canbey: "Artık masaya davet bekleyen değil, masa kuran ve küresel sorunlara çözüm üreten bir Türkiye var", başlıklı haberin detayında; AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yürüttüğü diplomasi başarısını anlattı. Antalya Diplomasi Forumu'na ilişkin "Türkiye'nin diplomasi başarısını herkes konuşuyor fakat üzülerek görüyoruz ki muhalefet bu başarıyı görmezden geliyor, yok sayıyor" dedi.

Siyaset
15 Mart 2022 - 16:46
Güncelleme: 15 Mart 2022 - 16:48
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Milletvekili Mustafa Canbey, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, her anlamda adaletin tesis edilmediği bir dünyada kalıcı barışın, huzur ve istikrarın da sağlanamayacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen güçlü, dinamik ve ısrarlı diplomasi ile dünya barışına katkı konusunda önemli adımların atıldığını vurgulayan Mustafa Canbey, "Ülke olarak can kayıplarının önüne geçmek, bölgemizde barış ve istikrarı yeniden tesis etmek için yoğun çaba harcıyoruz ve harcamaya devam ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya-Ukrayna savaşı öncesi ve sonrasında yürüttüğü yoğun diplomasi trafiğinin dünyanın takdirini topladığını belirten Mustafa Canbey, Türkiye'nin Antalya Diplomasi Forumu'nda, savaşın taraflarını ilk kez dışişleri bakanları nezdinde aynı masada bir araya getirme başarısını gösterdiğini ifade etti.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışıyla barışı önemseyen, barış için mücadele eden ve bunu da başarıyla gerçekleştiren bir Türkiye'nin bulunduğuna işaret eden Canbey, "Türkiye'nin diplomasi başarısını herkes konuşuyor fakat üzülerek görüyoruz ki muhalefet bu başarıyı görmezden geliyor, yok sayıyor" diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Canbey, Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Jean-Luc Melenchon'un Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u Rusya-Ukrayna savaşı konusunda yalnızca telefon diplomasisi yapmakla suçladığını ve Türkiye'nin Antalya'da elde ettiği diplomasi başarısını örnek gösterdiğini aktardı.

İyi Parti'li bir milletvekilinin Antalya Diplomasi Forumu'na yönelik paylaşımını hatırlatan Milletvekili Canbey, "Masanın şeklini eleştiriyor, ülkemizin elde ettiği bu büyük başarıyı gölgelemeye çalışıyor. Oysa Türkiye olarak milletimizin, devletimizin elde ettiği başarılarda birlik olmalıyız, beraber olmalıyız ve ülkemizin başarısını yüceltmeliyiz. Bu yapılan muhalefet maalesef milletimiz tarafından da dikkatle izleniyor. Bu şaşı bakış milletimiz tarafından eleştiriliyor" değerlendirmesini yaptı.

Bu çabaların, artık masaya davet bekleyen değil masa kuran ve küresel sorunlara çözüm üreten bir Türkiye'yi yansıttığına dikkati çeken Canbey, Rusya Ukrayna savaşının bir an önce son bulmasını temenni etti.




"Milletvekili Canbey: "Artık masaya davet bekleyen değil, masa kuran ve küresel sorunlara çözüm üreten bir Türkiye var"" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.03.2022" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Milletvekili Canbey: "Artık masaya davet bekleyen değil, masa kuran ve küresel sorunlara çözüm üreten bir Türkiye var" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Beştepe’de sürpriz zirve
Beştepe’de sürpriz zirve
Özgür Özel’den 7 maddelik çözüm önerisi
Özgür Özel’den 7 maddelik çözüm önerisi
İYİ Parti’li Fakıbaba’dan istifa kararı
İYİ Parti’li Fakıbaba’dan istifa kararı
Dervişoğlu’ndan Fakıbaba’ya tepki
Dervişoğlu’ndan Fakıbaba’ya tepki
Son Haberler
Bursa iş dünyasında önemli toplantı
Bursa iş dünyasında önemli toplantı
Osmangazi Belediyesi Araç Filosunu 51 Yeni Araçla Güçlendirdi
Osmangazi Belediyesi Araç Filosunu 51 Yeni Araçla Güçlendirdi
Her gün yiyenler dikkat! Uzman isim açıkladı: O gıdaları tüketenlerde kolon kanseri riski artıyor…
Her gün yiyenler dikkat! Uzman isim açıkladı: O gıdaları tüketenlerde...
Türkiye Kupası’nda 4. turda kura zamanı! Bursaspor’la birlikte hangi takımlar katılacak?
Türkiye Kupası’nda 4. turda kura zamanı! Bursaspor’la birlikte...
Demirkol hakim karşısında
Demirkol hakim karşısında
İftar kardeşliği başlıyor
İftar kardeşliği başlıyor

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.