• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
08:54
Ankara'da 52 bin sahipsiz sokak hayvanı toplandı
08:47
İran: Hürmüz Boğazı'ndaki mayın temizleme konusu İran'ın sorumluluğunda
08:39
İzmir'deki maki yangını 5 saatte söndürüldü
08:33
ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın doğumla kazanılan vatandaşlığa getirdiği kısıtlamaları reddetti
08:22
Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 1943'e yükseldi
02:03
Denizli'de silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
01:11
Marmaris açıklarında göçmen botu battı: 1 ölü, 2 kayıp
01:05
Bursa'da mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürüldü
00:44
Fatih'te 4 katlı binadan beton parçalarının düştüğü anlar kamerada
00:36
Taşköprü'de çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale
00:19
Elektrik direğine çarpan otomobilin alkollü sürücüsü ağır yaralandı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Mahmutoğlu ve Ermiş Letonya maçını değerlendirdi
Spor
Yayınlanma: 21 Kasım 2017 - 15:15

Mahmutoğlu ve Ermiş Letonya maçını değerlendirdi

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda ter döken Melih Mahmutoğlu ve Barış Ermiş, Letonya maçını değerlendirdi.

Spor
21 Kasım 2017 - 15:15
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Mahmutoğlu ve Ermiş Letonya maçını değerlendirdi

2019 yılında Çin’de düzenlenecek Dünya Kupası’na katılabilmek için eleme karşılaşmaları oynayacak A Milli Erkek Basketbol Takımı, cuma günü Bursa Tofaş Spor Salonu’nda Letonya’yı ağırlayacak. Bursa’da çalışmalarına aralıksız devam eden ay-yıldızlılar antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe Doğuş ve A Milli Basketbol Takımı’nın deneyimli oyuncusu Melih Mahmutoğlu ve Tofaş’ın oyuncusu Barış Ermiş, taraftarın savaşan bir takım göreceklerini söyledi.

Fenerbahçeli Melih Mahmutoğlu, Milli Takım sürecinin hayırlı olmasını dileyerek, “İnşallah oyuncular açısında da en güzel şekilde geçer. Aslında takımların nasıl olacağını, ne şekilde oynayacaklarını bilemiyoruz. Çünkü Euroleague oyuncuları gelemeyebiliyor. Şu an Letonya’nın nasıl bir takım olacağını sürpriz olacak. Ama gelecek oyuncuları biliyoruz. Oyunculara bakarak takımı analiz edebileceğiz. Ama bizim için önemi olan kendi basketbolumuzu sahaya yansıtmaktır. Herkesin bildiği gibi biz ev sahibi durumdayken çok coşkulu oynuyoruz. Bunu Avrupa Şampiyonası’nda gösterdik. Maçın sonuna kadar savaşıyoruz. Yine aynı kimlik ile sahada olacağız. Sonucunda da Letonya karşısında kazanmak istiyoruz. Buraya bütün Bursa halkını davet ediyoruz. Burada güzel bir ortam olacak. Bilet satışlarından bunu anlayabiliyoruz. Sonra Ukrayna maçını kazanarak iki de iki yapıp en sağlıklı bir şekilde bu süreci geçirmek istiyoruz” dedi.

“Doğru bir sezon ilerlemiyor”
Euroleague ile milli maçlar takvimini de değerlendiren Mahmutoğlu, “Şu an sağlıklı ve doğru bir ortam yok. Oyuncular bu sene düşünülmüyor. Gerçekten çok yoğun bir tempodan çıkıyoruz. Eurolegue'de arka arkaya maçlar oynayıp Moskova’dan Eskişehir’e uçtuk. Burada maçı oynadık ve ertesi gün buraya geldik. Biz tabi ki oyuncular olarak bu kutsal formayı giydiğimiz için çok mutluyuz. Ama burada oyuncular zor durumda kalıyor. Son bir ay içinde bunu daha iyi gördük. Çeşitli eleştiriler aldık. Çok fazla konuşacak bir şey yok. Kanımızın son damlasına kadar savaşacağız. Oyuncular için kesinlikle doğru bir sezon ilerlemiyor. Hiçbir oyuncu ciddi sakatlıklar yaşamadan bu seneyi atlatırız. Burada çok fazla söylenecek şey var ama söyleyemiyoruz” şeklinde konuştu.
Fenerbahçe Doğuş ve Milli Takım’da performansını arttırarak oynamaya devam edeceğini sözlerine ekleyen Mahmutoğlu, “Her zaman basketbolumun üzerine koyarak gitmek istiyorum. Tabi Fenerbahçe’de başlayarak üzerine Milli Takım süreci de benim için çok iyi geçti. Fenerbahçe’de kaptan olarak kupalar kaldırmaya devam ederim. Ben oyuncu olarak hayatımda iki en değerli iki formayı giyiyorum. Birisi Milli Takım forması bir diğeri de Fenerbahçe formasıdır. Ben burada Fenerbahçe’deyken her zaman en iyisini vermeye çalışıyorum. Türkiye forması giydiğim zaman da en iyisini vermeye çalışıyorum. Ne kadar zor koşullar olsa da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Basketbolumun üstüne koyarak hem Milli Takım hem de Fenerbahçe’de en iyisi için sahada olacağım” dedi.

“Bursa seyircisini salona bekliyoruz”
Tofaş’ın başarılı oyuncusu Barış Ermiş ise, “Öncelikle zorlu iki maç. Bunun sezon arasında olmasında bir çalkantıları vardı. Sonuçta buradayız. Cuma günü bütün Bursa seyircisini salonu doldurmasını, bizi sonuna kadar desteklemesini bekliyoruz. Biz kısa sürede elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Savaşan bir takım göreceklerinden kimsenin şüphesi olmasın. 3 senedir Bursa’dayım. Sahayı dolduran bir seyirci var. Bu Milli maç. Bunun yeri daha başka. Çok coşkulu bir seyirci. Çok önemli bir maç. Kendi sahamızda bir maç kaybetmemiz gerekiyor. Maç boyunca seyircimiz desteklerini bizden esirgemesin” diye konuştu.

2017/11/2017-11-21-15-38-32.jpg
2017/11/2017-11-21-15-38-34.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
17 Yaş Altı Erkek Basketbol Milli Takımı, grup birincisi olarak son 16 turuna yükseldi
17 Yaş Altı Erkek Basketbol Milli Takımı, grup birincisi olarak son 16 turuna yükseldi
Samsunspor'un 61'inci yılı sahilde meşalelerle kutlandı
Samsunspor'un 61'inci yılı sahilde meşalelerle kutlandı
Chobani CEO'su Hamdi Ulukaya'dan Erzincanspor'a destek Fotoğraf eklendi
Chobani CEO'su Hamdi Ulukaya'dan Erzincanspor'a destek Fotoğraf eklendi
Beşiktaş günü çift antrenmanla tamamladı
Beşiktaş günü çift antrenmanla tamamladı
Son Haberler
Ankara'da 52 bin sahipsiz sokak hayvanı toplandı
Ankara'da 52 bin sahipsiz sokak hayvanı toplandı
İran: Hürmüz Boğazı'ndaki mayın temizleme konusu İran'ın sorumluluğunda
İran: Hürmüz Boğazı'ndaki mayın temizleme konusu İran'ın...
İzmir'deki maki yangını 5 saatte söndürüldü
İzmir'deki maki yangını 5 saatte söndürüldü
ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın doğumla kazanılan vatandaşlığa getirdiği kısıtlamaları reddetti
ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın doğumla kazanılan vatandaşlığa...
Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 1943'e yükseldi
Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 1943'e...
Marmara Denizi'nin 3 bin kilometre öteden kirletildiğine dikkat çekildi - Bursa Haberleri
Marmara Denizi'nin 3 bin kilometre öteden kirletildiğine dikkat çekildi - Bursa Haberleri

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.