• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
08:54
Ankara'da 52 bin sahipsiz sokak hayvanı toplandı
08:47
İran: Hürmüz Boğazı'ndaki mayın temizleme konusu İran'ın sorumluluğunda
08:39
İzmir'deki maki yangını 5 saatte söndürüldü
08:33
ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın doğumla kazanılan vatandaşlığa getirdiği kısıtlamaları reddetti
08:22
Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 1943'e yükseldi
02:03
Denizli'de silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
01:11
Marmaris açıklarında göçmen botu battı: 1 ölü, 2 kayıp
01:05
Bursa'da mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürüldü
00:44
Fatih'te 4 katlı binadan beton parçalarının düştüğü anlar kamerada
00:36
Taşköprü'de çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale
00:19
Elektrik direğine çarpan otomobilin alkollü sürücüsü ağır yaralandı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Kocaelispor'da taraftara açık imza şov
Spor
Yayınlanma: 05 Şubat 2022 - 18:28
Güncelleme: 05 Şubat 2022 - 18:29

Kocaelispor'da taraftara açık imza şov

Kocaelispor'da taraftara açık imza şov, başlıklı haberin detayında; Kocaelispor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 7 yeni oyuncu ve yeni teknik direktör görkemli bir törenle basına tanıtıldı. Taraftarın da katıldığı imza töreninde ilgi yoğundu.

Spor
05 Şubat 2022 - 18:28
Güncelleme: 05 Şubat 2022 - 18:29
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ara transfer dönemini hareketli geçiren Kocaelispor, kadrosuna kattığı 7 yeni oyuncu ve yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak için imza töreni düzenledi. Tören, yeşil-siyahlıların antrenmanlarını yaptığı Körfez Brunga Tesisleri'nde taraftara açık bir şekilde düzenlendi. Yoğun bir ilginin olduğu imza töreninde futbolcular Kolovos, Akanbi, Mazlum Demir, Mehmet Yılmaz, Keremcan Akyüz, Berkay Dabanlı, Samed Ali Kaya ve teknik direktör Mehmet Altıparmak tek tek anons edilerek çağrıldılar. Başkan Engin Koyun'un da katılmasıyla toplu bir şekilde imzalar atıldı. Törende Başkan Engin Koyun ve Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yaptıkları konuşmalarda tüm şehri birlik ve beraberliğe davet etti.

"Yeni bir şarkı yazacağız"

Yeni bir sayfa açıldığını vurgulayan Başkan Engin Koyun, "Uzun yıllar sonra Kocaeli'mizde güzel ve mutlu bir anı yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Rabbime binlerce kez şükrediyorum. Bugünlere gelmemizde emeği geçen hocam ve ekibine de teşekkürlerimi ediyorum. Emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün yeni bir hikayeyi yazma günü. Kocaelisporumuz için çok önemli bir gün. Mehmet Altıparmak Hocamız ve ekibini bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada yeniden bir şarkı yazma günü. İnşallah o şarkı bizlere ve Mehmet Altıparmak Hocama nasip olacak" dedi.

"Pazartesi günü taraftar rekorunun kırılmasını diliyorum"

Ekip ruhunun ve birlik beraberliğin kendileri için çok önemli olduğunu ve çok ihtiyaç duyduklarının altını çizen Başkan Koyun, taraftarlara da çağrıda bulundu. Koyun, "Ara transferde çok önemli transferler yaptık geçen sene. Bize şans vermeyenler vardı ama ekip ruhuyla birlikte şampiyon olduk. Finalde ezeli ve ebedi rakibimizi 4-0 yenerek şampiyon olduk. Belki de 100 yıl bu şehre nasip olmayacak bir mutluluğu yaşadık. İnşallah bu yıl da başaracağız. 11 yıl sonra şu an bu ligdeyiz. Bugün gelinen nokta çok zor. Yeni bir hikaye yazmak için bir araya geldik. Ben inanıyorum ve özellikle sizlerin de inanmasını arzu ediyorum. Yeter ki birlik ve bütünlüğümüzü asla zedelemeyelim. Özellikle sizden şunu rica ediyorum, maçın başından sonuna kadar hocamıza ve futbolcularımıza sonuna kadar destek olmanızı istiyorum. Bunun başarının birinci ayağını olduğunu düşünüyorum. Bunun sonrasında başarının arkasından geleceğine inanıyorum. Biz bu hikayeyi tekrar bu şehirde yaşayacağız ve yeniden yazacağız. Yolumuz aydınlık olsun diyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum. Pazartesi günü taraftar rekorunun kırılmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

"Buranın yabancısı değilim"

Kocaeli'de birlik ve beraberlik içerisinde hedefe yürüyeceklerini söyleyen Mehmet Altıparmak, "Antrenörlüğe Kocaeli'de başladım. Ben buranın yabancısı değilim, kendi evime geldim. Kocaelispor'un büyüklüğünü en iyi bilenlerdenim. Hak ettiğimiz yere inşallah hep beraber geleceğiz. Burada en önemli şey birlik ve beraberlik. Daha önce çok yaptık inşallah burada da beraber yapacağız ve hedeflerimize ulaşacağız. Her zamankinden çok desteğe ihtiyacımız var. Pazartesi günü de bunun başlangıcı olsun. Lütfen herkes pazartesi orada olsun ve bizi desteklesin" ifadelerini kullandı.




"Kocaelispor'da taraftara açık imza şov" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.02.2022" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Kocaelispor'da taraftara açık imza şov başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
17 Yaş Altı Erkek Basketbol Milli Takımı, grup birincisi olarak son 16 turuna yükseldi
17 Yaş Altı Erkek Basketbol Milli Takımı, grup birincisi olarak son 16 turuna yükseldi
Samsunspor'un 61'inci yılı sahilde meşalelerle kutlandı
Samsunspor'un 61'inci yılı sahilde meşalelerle kutlandı
Chobani CEO'su Hamdi Ulukaya'dan Erzincanspor'a destek Fotoğraf eklendi
Chobani CEO'su Hamdi Ulukaya'dan Erzincanspor'a destek Fotoğraf eklendi
Beşiktaş günü çift antrenmanla tamamladı
Beşiktaş günü çift antrenmanla tamamladı
Son Haberler
Ankara'da 52 bin sahipsiz sokak hayvanı toplandı
Ankara'da 52 bin sahipsiz sokak hayvanı toplandı
İran: Hürmüz Boğazı'ndaki mayın temizleme konusu İran'ın sorumluluğunda
İran: Hürmüz Boğazı'ndaki mayın temizleme konusu İran'ın...
İzmir'deki maki yangını 5 saatte söndürüldü
İzmir'deki maki yangını 5 saatte söndürüldü
ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın doğumla kazanılan vatandaşlığa getirdiği kısıtlamaları reddetti
ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın doğumla kazanılan vatandaşlığa...
Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 1943'e yükseldi
Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 1943'e...
Bilecik'te 1 buçuk ton hamsi dağıtıldı
Bilecik'te 1 buçuk ton hamsi dağıtıldı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.