• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
10:23
Bursaspor’a bloke cezası!
09:55
Sarıgül soruşturmasında 11 gözaltı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Kamil Koç, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin resmi ortağı oldu
Spor
Yayınlanma: 12 Şubat 2025 - 09:53
Güncelleme: 12 Şubat 2025 - 09:53

Kamil Koç, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin resmi ortağı oldu

İSTANBUL, (DHA)- SEYAHAT markası Kamil Koç, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin resmi ortağı olduğunu duyurdu

Spor
12 Şubat 2025 - 09:53
Güncelleme: 12 Şubat 2025 - 09:53
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kamil Koç, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin resmi ortağı oldu
SEYAHAT markası Kamil Koç, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin resmi ortağı olduğunu duyurdu. 2024- 2027 yılları arasındaki üç sezonu kapsayan anlaşmayla Kamil Koç, liglere katılan takımlarla şehirlere otobüs ile sürdürülebilir seyahati teşvik edeceğini açıkladı.

Kamil Koç, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin resmi küresel ortağı olduğunu duyurdu. 2024- 2027 yılları arasındaki üç sezonunu kapsayan ortaklık kapsamında, Kamil Koç otobüs ile şehirlerarası sürdürülebilir seyahati teşvik edeceğini bildirdi. Kamil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, "Kamil Koç olarak futbolun birleştirici gücünden ilhamla attığımız bu adımdan büyük heyecan duyuyoruz. Öğrencilerin yanı sıra bilim, spor ve sanat alanındaki farklı organizasyonlara destek olan bir marka olarak bu önemli organizasyonda hediye biletlerimiz ve yurt dışı bağlantılı seferlerimizle Türk seyircilerinin Avrupa'daki bu maçlara erişimlerine katkı sağlayacağız. Özellikle 100. yılımızı kutlayacağımız 2026 yılında, aynı zamanda İstanbul'da düzenlenecek UEFA Avrupa Ligi Final maçının parçası olmak markamız ve bizler için eşsiz bir deneyim olacak" dedi.

2026 UEFA AVRUPA LİGİ FİNAL MAÇI İSTANBUL'DA OYNANACAK

1926 yılında Türkiye'nin ilk seyahat markası olarak kurulan ve 100'üncü yılına güçlü projelerle ilerlemeyi hedefleyen Kamil Koç, bu ortaklıkla birlikte UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin organizasyonlarının paydaşı oldu. Anlaşma kapsamında, Kamil Koç'un logosu Türkiye'deki stadyumlarda yapılacak maçlar sırasında banner reklam olarak sergilenecek. Ayrıca Kamil Koç'un 100'üncü yılını kutlayacağı 2026'daki UEFA Avrupa Ligi Final maçının da İstanbul'da yapılacak olması bu ortaklığı marka için çok daha anlamlı hale getiriyor.

'TÜRK SEYİRCİLERİNİN AVRUPA'DAKİ BU MAÇLARA ERİŞİMLERİNİ SAĞLAYACAĞIZ'

Kamil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, bu ortaklığın spor ve sürdürülebilir seyahati birleştiren önemli bir adım olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Futbol, dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanı birleştiren, en popüler ve en yaygın spordur. Kamil Koç olarak futbolun bu birleştirici gücünden ilhamla attığımız bu adım sayesinde böylesine önemli iki organizasyonun resmi ortağı olduk. Firma olarak faaliyet alanımız gereği insanları birleştiren ve buluşturan bir misyona sahibiz. İnsanları birbirlerine kavuşturmanın yanında, yine sosyal sorumluluk anlayışımız gereği öğrenci etkinliklerinden bilim, sanat ve spora kadar pek çok alanda organizasyonlara destek oluyoruz. 1926 yılından bu yana Türk halkına hizmet veren bir marka olarak spor ve sürdürülebilir seyahati birleştiren bu güzel adımın paydaşı olmaktan ve UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi sahnelerinde yer alacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu organizasyonlar kapsamında biz de hediye biletlerimiz ve yurt dışı bağlantılı seferlerimiz ile Türk seyircilerinin Avrupa'daki maçlara erişimlerini sağlayacağız."

'100'ÜNCÜ YILIMIZDA FİNAL MAÇININ PAYDAŞI OLACAĞIMIZ İÇİN ÇOK HEYECANLIYIZ'

Kepek, "Bu önemli ortaklık anlaşmasında, heyecanımızı katlayan bir başka unsur ise 2026 yılındaki UEFA Avrupa Ligi Final maçının da ülkemizde, İstanbul'da yapılacak olmasıdır. 100'üncü yılımızı kutlayacağımız bir yılda böylesine önemli bir maçın paydaşı olmak bizler için eşsiz bir deneyim olacak. Ayrıca, 2027 UEFA Konferans Ligi Finali'nin de yine ülkemizde yapılması bekleniyor. Tüm bu nedenlerden dolayı bu ortaklık anlaşmasının bizler için çok özel bir anlamı var. Bu fantastik anlaşmada emeği olan herkese teşekkür ediyor, ülkemizden bir takımın da bu Final maçında yer almasını umuyoruz" ifadelerini kullandı.


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursaspor’a bloke cezası!
Bursaspor’a bloke cezası!
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Süper Lig’de 11. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig’de 11. haftanın hakemleri belli oldu
51 kırmızı kart gösterildi
51 kırmızı kart gösterildi
Son Haberler
Anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı
Anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı
Bursa’da onlar üretiyor, lösemili çocuklar kazanıyor
Bursa’da onlar üretiyor, lösemili çocuklar kazanıyor
Bursa’dan ülke ekonomisine büyük katkı
Bursa’dan ülke ekonomisine büyük katkı
8 kişiyi katleden caninin ilk ifadesi ortaya çıktı!
8 kişiyi katleden caninin ilk ifadesi ortaya çıktı!
Bursa’nın ciğerlerine 48 bin 500 yeni nefes
Bursa’nın ciğerlerine 48 bin 500 yeni nefes
Zelenskiy: Avrupa, ABD olmadan Ukrayna'nın güvenliğini garanti edemez
Zelenskiy: Avrupa, ABD olmadan Ukrayna'nın güvenliğini garanti edemez

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.