• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
13:15
Bursa’da elektrik kesintisi!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de
Spor
Yayınlanma: 30 Ocak 2023 - 16:47

Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de

Spor
30 Ocak 2023 - 16:47
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de

- Fenerbahçe kısa bir süre önce İstanbul'a getirdiği Jayden Oosterwolde ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe, yaptığı açıklama ile İtalya Serie B ekiplerinden Parma'dan 21 yaşındaki Hollandalı Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-lacivertli ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Parma Calcio 1913 forması giyen sol bek oyuncusu Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 4.5 yıllığına renklerimize bağlanan Jayden Quinn Oosterwolde'ye kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

BAKİ: ÇOK İYİ FUTBOLCU VE ÇOK İYİ BİR KARAKTERİ TAKIMIMIZA KATTIK

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza töreninde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Hollandalı futbolcunun sarı-lacivertli kulübe transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Zorlu bir süreçten sonra Oosterwolde'yi kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirten Baki, "Çok ama çok zor bir transfer oldu. Fenerbahçe scouting departmanının, futbol planlama tarafının büyük katkıları var. Fenerbahçe scout departmanına buradan teşekkür ediyorum. Teknik Direktörümüz bize takıma dâhil etmek istediği sol bek tiplemesini izah ettikten sonra dersimizi çalıştık. Bizim taraf emin olduktan sonra oyuncuyu hocamızın teknik heyetine sunduk. Onlar da oyuncuyu çok beğendi. En sonunda hocamız takip etti ve karar kıldık. Uzun ve zorlu bir süreçten sonra kadromuza kattık. Hem tecrübesi hem de yaşı tam bizim istediğimiz seviyede. Umarım buradaki performansıyla önce bize katkı yapar, daha sonra Hollanda milli takımına kadar yükselir. Bu sene yaşından dolayı yabancı limitinde de problem olmuyor. Çok iyi futbolcu ve çok iyi bir karakteri takımımıza kattık. Transfer sürecindeki zorlu anlarda da sayın başkanımız kendisi bizzat devreye girip transferi bitirmemize yardımcı oldu. Kendisine de buradan teşekkür ediyorum" dedi.

OOSTERWOLDE: BÜYÜK BİR AİLEYE GELDİM

İmzaların atılmasının ardından Jayden Oosterwolde ise yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için çok mutluyum. Büyük bir aileye geldim. Maçlar oynamak için sabırsızlanıyorum. Taraftarlarımızdan sosyal medya üzerinden çok fazla destek mesajı aldım. Onlarla stat da buluşmayı dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

(FOTOĞRAFLI)


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Devler Ligi'nde 4. hafta heyecanı
Devler Ligi'nde 4. hafta heyecanı
Bursaspor acımadı! 23 dakikada iş bitti...
Bursaspor acımadı! 23 dakikada iş bitti...
Enes Çelik açıkladı; ‘1 Ocak’ta başlıyoruz’
Enes Çelik açıkladı; ‘1 Ocak’ta başlıyoruz’
Bursaspor’a kötü haber: O isim 2 maçtan men edildi!
Bursaspor’a kötü haber: O isim 2 maçtan men edildi!
Son Haberler
Demirtaş Sakarya Kapalı Pazar Alanı Açılış İçin Gün Sayıyor
Demirtaş Sakarya Kapalı Pazar Alanı Açılış İçin Gün Sayıyor
Özgür Özel hakkında yeni dosya hazırlığı
Özgür Özel hakkında yeni dosya hazırlığı
Bir kere affetti, iki kere boşandı
Bir kere affetti, iki kere boşandı
Bakın dolandırıcıların yöntemi nasıl işliyor…
Bakın dolandırıcıların yöntemi nasıl işliyor…
Başkan Trump için kritik viraj
Başkan Trump için kritik viraj
Afyonkarahisar'da kamyonet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı
Afyonkarahisar'da kamyonet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.