• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
01:00
Dolmuşta bir kişinin darbedildiği anlar kamerada
00:58
Şırnak'taki trafik kazasında yaralanan polis memuru Kaygusuz şehit oldu
00:05
Bursa'da Manuş Baba konseri
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. İstanbul - Pendik'te otomobil ile çekici arasında sıkışan motokurye yaşadığı dehşeti anlattı
Haberler
Yayınlanma: 10 Şubat 2025 - 19:01

İstanbul - Pendik'te otomobil ile çekici arasında sıkışan motokurye yaşadığı dehşeti anlattı

Dilara ŞAHİN/İSTANBUL, (DHA) - PENDİK'te trafik kavgasında otomobil ile park halindeki çekici arasında sıkışarak ağır yaralanan motokurye Fatih Ferah, yaşadığı dehşet anlarını anlattı

Haberler
10 Şubat 2025 - 19:01
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İstanbul - Pendik'te otomobil ile çekici arasında sıkışan motokurye yaşadığı dehşeti anlattı
- PENDİK'te trafik kavgasında otomobil ile park halindeki çekici arasında sıkışarak ağır yaralanan motokurye Fatih Ferah, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Sürücünün emniyette verdiği ifadesinde yalan söylediğini iddia eden Ferah, "Hayati tehlikem yok ama ameliyat söz konusu olabilir, akciğerimden dolayı. Kalıcı hasarım olacak gibi gözüküyor" dedi.

Pendik Çamçeşme Mahallesi'nde 8 Şubat'ta meydana gelen olayda, motokurye Fatih Ferah ile otomobil sürücüsü Vedat Kızıl arasında trafikte tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine motokurye Fatih Ferah, otomobilin sağ aynasını kırdı. Buna sinirlenen otomobil sürücüsü Vedat Kızıl, aracıyla çarptığı motokurye Ferah'ı park halindeki çekici ile kendi aracı arasında sıkıştırdı. Ağır yaralanan motokurye hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, gözaltına alınan otomobil sürücüsü Vedat Kızıl çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tedavi gördüğü hastanede yaşadığı dehşet anlarını anlatan motokurye Fatih Ferah, "Öncesi var olayın tekrar anlatayım sizlere. Taksici ile tartıştıktan sonra bu arkadaş, bana çarptığında ki videodaki kurye arkadaş ile de münakaşaya giriyor. Ben önlerine geçerek, kuryeye devam etmesini söylüyorum. Otomobilli arkadaş, 100 metre ileride, yukarıda, trafiği ve akışı beklemeyip, benim motoruma arkadan çarptı. Ben normal bir şekilde, 'Abi ne yapıyorsun? İyi misin? Ben sizin tartışmanızı, kavganızı ayırıyorum. Sen bana bu şekilde yaklaşıyorsun' diyerek kendisini uyardığımda tekrar bana arkadan çarpıp, aşağı doğru devam etti. İkinci kez motoruma çarpıp devirdi. Bur sırada aynam kırılıyor, ayaklığım ve takozum kırılıyor. Sonrasında olay aşağıda devam ediyor. Halkımız, sosyal medyada buradan itibaren olayı görüp beni suçluyor. Öncesi, anlattığım gibi" dedi.

'GAZA YÜKLENİP ÇEKİCİ ARASINDA SIKIŞTIRIYOR'

Otomobil sürücüsü Vedat K.'nin emniyette verdiği ifadesinin doğru olmadığını söyleyen motokurye Fatih Ferah, "Beyefendi savunmasında, '2 kurye beni tehdit etti. Taksici seni öldüremedi, biz seni öldüreceğiz' dediğimizi iddia etmiş. 'Yanlışlıkla gaza bastım, aynamı kırdı' demiş. Aynasını kırdım, kabul. O benim malıma 2 defa zarar verdi. Üçüncü seferde ılımlı yaklaşıp, sakinliğimi koruyarak cama yaklaştım. 'Benim malıma zarar verdin, sağa çek tutanak tutalım' dedim. Bana küfür ederek, camını kapattı. Ben onun önüne geçmiyorum. Aynasını kırıp, devam ediyorum. O trafik durduğu halde direksiyonunu sağa kırıp, gaza yüklenip, çekici ile arasında sıkıştırıyor. İfadesini de göz önüne alarak, videonun sesi açık halde dinlenirse vites 1'de gaza sonuna kadar basıyor. Beni oraya yasladıktan sonra gaza sonuna kadar basıyor" ifadelerini kullandı.

'BU NASIL BİR CANİLİK?'

Fatih Ferah, "Hayır ortada bir tehdit yok. Ben onun yanına yanaştığımda, sakinliğimi korudum. Üçüncü olaya rağmen sakinliğimi korudum. 'Sağa çek. Benim zararımı karşıla. 2 defa bana arkadan çarptın. Zararımı karşıla' dedim. Tehdit kesinlikle yok. Öyle bir şey yapacak olsam kendisine zarar verirdim. Kendisine zarar vermedim. Aynasını kırdım, benim aynamı kırdığı için. Kesinlikle tehdit etmedim. Bunlar yalan. Arabayı yanlışlıkla üzerime sürdüğü de yalan, gazı, freni karıştırdığı da yalan. Direksiyonu sağa kırıp, benim üzerime sürdüğünü, beni vince rastladıktan sonra hadi yanlışlıkla gaza bastın, insan frene basar. Panik olsa, stop eder. 10-15 saniye boyunca gaza sonuna kadar basar mı bir insan? İnsanı o aracın arasında ittirir mi? Öldürmeye çalıştı. Bu nasıl bir canilik? Nefessizdim. Elimi vuruyorum vinçe. 15-20 saniye nefessiz kaldım. Taksici o arkadaşa camdan saldırmasa, geri de gitmeyecekti. Aracın önünde 2 kişi bağırıyordu, ama adama müdahale eden yoktu. Artık gözü dönmüştü orda" diye konuştu.

'CANIMA KASTETTİ'

Vücudunun bir çok yerinde kırık ve karaciğerinde yırtık olduğunu söyleyen Fatih Ferah, "Ben kimseyi tehdit etmedim. Bütün ifadelerim doğrudur. Canıma kast etti. 9 kırık var kaburgalarımda, 2 parçalı kırık olmak üzere 9 kırığım var. Hala iç kanamam var. Akciğerim sönük şu an, karaciğerimde yaralanma var. Karaciğerimde, yırtık ve yaralanmam var. Karaciğerden kaynaklı kanamam devam ediyor. Hayati tehlikem yok ama ameliyat söz konusu olabilir, akciğerimden dolayı. Kalıcı hasarım olacak gibi gözüküyor. Dışarı çıkmamasını istiyorum. Başkasına bunları yaşatmamasını istiyorum. Kendisinin bipolar hastası olduğunu söylüyor şahıs. 16 yaşından beri bu hastalığın varsa ehliyetini nasıl aldın?" şeklinde konuştu.

'İNSANA BUNU YAPAN HAYVANA NE YAPMAZ'

Otomobil sürücüsü Vedat K.'nin veteriner hekim olduğunu duyduğunu ve bu duruma tepki gösteren Fatih Ferah, "Emniyet güçlerimize ve herkese çok teşekkür ediyorum. İki sokak sonra siparişime dönecektim. Tamamen oradaki olayı yatıştırmak için durdum. O kurye arkadaşımıza da selam olsun. Ben onu yatıştırıp, kavgasına engel oldum. Yanıma kadar geldi. O adam bana çarpınca U dönüşü yapıp, kaçıp gitti. Ona da çok teşekkür ederim. Onu da son raddede videoda gördüm. Geri dönüp kaçması zoruma gitti açıkçası. Şikayetçiyim, haklarımı arayacağım. Devletimizden de duyarlı olmasını istiyorum. Böyle insanlar araç sürmesin. Veteriner olduğunu duydum, insana bunu yapan hayvana neler yapmaz? Ben bu arkadaşın çıkmasını istemiyorum. Benim canıma kast etti. Ben burada olmayabilirdim, ölebilirdim. Allah korudu beni. Yaşayacak günüm varmış. Orada farklı bir araba olsaydı, benim vücudum altta kalmasaydı daha kötü bir şey olabilirdi" şeklinde konuştu.
DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dolmuşta bir kişinin darbedildiği anlar kamerada
Dolmuşta bir kişinin darbedildiği anlar kamerada
Şırnak'taki trafik kazasında yaralanan polis memuru Kaygusuz şehit oldu
Şırnak'taki trafik kazasında yaralanan polis memuru Kaygusuz şehit oldu
Bursa'da Manuş Baba konseri
Bursa'da Manuş Baba konseri
Sultanbeyli'de DEAŞ operasyonunda polise ateş açan şüpheli etkisiz hale getirildi
Sultanbeyli'de DEAŞ operasyonunda polise ateş açan şüpheli etkisiz hale getirildi
Son Haberler
Dolmuşta bir kişinin darbedildiği anlar kamerada
Dolmuşta bir kişinin darbedildiği anlar kamerada
Şırnak'taki trafik kazasında yaralanan polis memuru Kaygusuz şehit oldu
Şırnak'taki trafik kazasında yaralanan polis memuru Kaygusuz şehit...
Bursa'da Manuş Baba konseri
Bursa'da Manuş Baba konseri
Sultanbeyli'de DEAŞ operasyonunda polise ateş açan şüpheli etkisiz hale getirildi
Sultanbeyli'de DEAŞ operasyonunda polise ateş açan şüpheli etkisiz...
Galatasaray, Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı
Galatasaray, Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı
Polis ekipleri 2 tabanca ve 158 fişek ele geçirdi
Polis ekipleri 2 tabanca ve 158 fişek ele geçirdi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.