• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
17:13
BDDK daire başkanı tutuklandı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. İlk ders Başkan Yılmaz'dan
Eğitim
Yayınlanma: 11 Eylül 2023 - 11:52
Güncelleme: 11 Eylül 2023 - 11:53

İlk ders Başkan Yılmaz'dan

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2023-2024 eğitim öğretim dönemine başlayan öğrencileri ziyaret etti.

Eğitim
11 Eylül 2023 - 11:52
Güncelleme: 11 Eylül 2023 - 11:53
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İlk ders Başkan Yılmaz'dan
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2023-2024 eğitim öğretim dönemine başlayan öğrencileri ziyaret etti.

Hasan Ali Yücel İlkokulu'nda bayrak törenine katılan Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç ile birlikte yeni döneme başlayan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Okul müdürü ve öğretmenlerle sohbet edip talep ve isteklerini dinleyen Başkan Yılmaz, Yıldırım Belediyesi olarak ihtiyaç duydukları her konuda okullara gereken desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, eğitime büyük önem verdiklerini, okulların eksiklerini, ihtiyaçlarını imkânlar ölçüsünde karşılamaya devam edeceklerini belirtti. Yıldırım'ın Türkiye'nin birçok kentinden daha fazla genç nüfusu bünyesinde barındırdığını da hatırlatan Başkan Yılmaz, bunun çok önemli bir potansiyel olduğunu hatırlatarak, "En doğru yatırım geleceğe ve gençliğe yapılan yatırımdır. Biz de Yıldırım'da projelerimizi bu düşünceyle hayata geçiriyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlamak adına önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Bir taraftan sportif ve kültürel aktivitelerle onların topluma yararlı bireyler olarak yetişmesine katkı sunmaya çalışırken, diğer taraftan çocuklarımızın daha iyi fizikî şartlarda eğitim görmesi için çaba sarf ediyoruz. Okullarımıza her türlü desteği sağlıyoruz. Okullarda zarar gören yıpranan bölümler ekiplerimiz tarafından onarılıyor. İlçemizdeki öğrencilerimizin daha kaliteli ortamlarda eğitim görmeleri maksadıyla kurumlarımızın bulunduğu bölgelerde trafik ve çevre düzenlemesi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bütün çabamız geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımıza daha iyi imkânlar sağlamak" ifadelerini kullandı.

Okul dışı öğrenme

Başkan Oktay Yılmaz, "İlçemize kazandırdığımız okul dışı öğrenme ortamlarıyla da öğrencilerimizi sosyal, kültürel, sportif ve akademik yönden desteklemeyi sürdürüyoruz. Görev süresi içerisinde hizmete açtığımız Mümine Şeremet ve Mimar Sinan Uyumayan Kütüphanesi açıldığı günden bu yana sınavlara hazırlanan ve kitap okuyan gençlerimizin buluşma noktası haline gelirken Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi 6-13 yaş grubu çocuklarımızın hem kitap okuyabileceği hem de verilen eğitimlerle kendilerini geliştirebileceği bir mekân oldu. Molla Yegan Çocuk Üniversite'mizde bin 400 çocuğumuzu bilim ve sanat ile buluşturduk. Verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra çocuklarımızın gelişimi için spor çok önemli. Sadece bu yaz spor okullarında 41 bin evladımızı sporla tanıştırdık. 20 mahallemizde gerçekleştirdiğimiz Yaz Mahalle Şenliği ile yaklaşık 15 bin çocuğumuza dokunduk. 30 yeni mahalle parkı yaptık, 38 parkı da sil baştan yeniledik. Evlatlarımızın geleceği için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dünyada 13. sıraya yükseldik!
Dünyada 13. sıraya yükseldik!
Bursa’nın üniversitesinden önemli başarı!
Bursa’nın üniversitesinden önemli başarı!
Ortaokul ve liselerde ilk kez uygulanıyor!
Ortaokul ve liselerde ilk kez uygulanıyor!
Bursa’dan dünya listesine damga vurdular!
Bursa’dan dünya listesine damga vurdular!
Son Haberler
BDDK daire başkanı tutuklandı
BDDK daire başkanı tutuklandı
Bursa’da nefes kesen anlar
Bursa’da nefes kesen anlar
Dron otoyolları dönemi başlıyor
Dron otoyolları dönemi başlıyor
10 ayda 320 bin kişi…
10 ayda 320 bin kişi…
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
BinBin Hırvastistan'ın Cakovec şehrinde faaliyete başladı 
BinBin Hırvastistan'ın Cakovec şehrinde faaliyete başladı 

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.