• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
17:37
2 farklı araçta 5 kişinin cesedi bulundu
13:52
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
11:39
Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya ifade için adliyede
10:10
Şarkıcı Sinan Özen trafik kazası geçirdi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. İki kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Haberler
Yayınlanma: 12 Kasım 2021 - 16:45
Güncelleme: 12 Kasım 2021 - 16:51

İki kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

5 Eylül 2021 tarihinde Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybeden Şengül Sarı (55) ve Nazikar Sarı (73), kazayla ilgili bilirkişi raporunda, kendi güvenliklerini sağlamadıkları gerekçesiyle asli kusurlu sayıldı. Sürücü tutuklu Mustafa S. ise ilk duruşmada tahliye edildi.

Haberler
12 Kasım 2021 - 16:45
Güncelleme: 12 Kasım 2021 - 16:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
5 Eylül 2021 tarihinde Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybeden Şengül Sarı (55) ve Nazikar Sarı (73), kazayla ilgili bilirkişi raporunda, kendi güvenliklerini sağlamadıkları gerekçesiyle asli kusurlu sayıldı. Sürücü tutuklu Mustafa S. ise ilk duruşmada tahliye edildi.
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Süleymanbeyler köyünde 5 Eylül 2021 tarihinde kaza meydana geldi. Mustafa S. (59) idaresindeki 67 UA 467 plakalı Toyota marka otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Şengül Sarı (55) ve Nazikar Sarı’ya (73) çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan Şengül Sarı ve Nazikar Sarı ağır yaralanırken, hastanede hayatlarını kaybettiler.
Kazanın ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Mustafa S. ise tutuklandı. Cumhuriyet savcısının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Mustafa S. hakkında ’taksirle birden fazla insanın ölümüne neden olma’ suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Sürücü Mustafa S., ifadesinde kara yolunda seyir halinde olduğu sırada aracının ön camına cismin çarptığını fark ettiğini, karanlıkta neye çarptığını anlamadığını ve 50 metre ileride durduktan sonra jandarmanın gelmesiyle 2 kadına çarptığını öğrendiğini söyledi. Mustafa S., 26 Ekim’de Ereğli Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. İfadesini tekrarlayan Mustafa S., bilirkişi raporu dikkate alınarak tahliye edildi.
Geçiş hakkını araca vermedikleri gerekçesiyle asli kusurlu sayıldılar
Soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Daire Başkanlığı’nın düzenlediği bilirkişi raporunda, Şengül Sarı ve Nazikar Sarı’nın, seyir halindeki otomobili görmelerine rağmen yolun karşısına geçmeye çalıştıkları ve bu sırada aracın çarptığı belirtildi. Nazikar Sarı’nın çarpmanın etkisiyle 15 metre, Şengül Sarı’nın ise 29 metre savrulduğu belirtildi. Kazada ölen 2 kadının kendi güvenliklerini sağlama konusundaki yükümlülüklerini yerine getirmedikleri, yola giriş yapmadan önce istikametlerine gelen aracın uzaklık ve hızını sağlıklı olarak kontrol etmedikleri, aydınlatma olmayan yolda sürücüler tarafından görünmelerini sağlayacak ön tedbirleri almadıkları, araçlara ilk geçiş hakkını vermedikleri ve asli kusurlu sayıldıkları belirtildi.
Sürücü tahliye edildi
Otomobil sürücüsü Mustafa S. ise belirtilen hız sınırına uymadığı, yola gereken dikkati vermediği ve zaman zaman selektör yaparak yolu kontrol etmediği gerekçesiyle tali kusurlu bulundu. Öte yandan, mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Kaza anı araç kamerasına yansıdı
Kaza anı ise Mustafa S.’nin kullandığı aracın kamerasına yansıdı. Görüntülerde, seyir halinde olan aracın önünde beliren 2 kadının, aracın çarpmasıyla savruldukları ve aracın ön kamerasının kırıldığı görülüyor.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
2 farklı araçta 5 kişinin cesedi bulundu
2 farklı araçta 5 kişinin cesedi bulundu
Fon iddianamesi: Dört gazeteci için istenen cezalar…
Fon iddianamesi: Dört gazeteci için istenen cezalar…
‘Ummadığınız insanlar bu işlerin içine girmiş’
‘Ummadığınız insanlar bu işlerin içine girmiş’
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gidecek
Son Haberler
2 farklı araçta 5 kişinin cesedi bulundu
2 farklı araçta 5 kişinin cesedi bulundu
Osmangazi’de Cumhuriyet Coşkusu Atatürk Sevgisiyle Buluştu
Osmangazi’de Cumhuriyet Coşkusu Atatürk Sevgisiyle Buluştu
Bakan Şimşek’ten emekli zammı açıklaması
Bakan Şimşek’ten emekli zammı açıklaması
Lösemili Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı
Lösemili Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Silifke'de emniyet kemeri denetimi
Silifke'de emniyet kemeri denetimi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.