• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
09:45
Bursa’da birçok bölgede elektrikler kesilecek!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu
Magazin
Yayınlanma: 04 Aralık 2018 - 20:09
Güncelleme: 05 Aralık 2018 - 09:19

İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu

Ahmet Selçuk İlkan'ın 41. sanat yılı kutlaması ve yeni çıkacak olan albümünün lansmanı gerçekleşti. Geceye görüntülü bağlantı ile katılan İbrahim Tatlıses, gözyaşlarını tutamadı.

Magazin
04 Aralık 2018 - 20:09
Güncelleme: 05 Aralık 2018 - 09:19
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ölümsüz şarkıların efsane şairi Ahmet Selçuk İlkan, sanat hayatının 41. yılını önceki akşam, dev bir organizasyonla kutladı. 'Ahmet Selçuk Unutulmayan Şarkılar Vol 2' albümüne yorumları ile renk katan müziğin dev isimleri, İlkan'ı bu özel gecede yalnız bırakmadı.


KLASİKLEŞMİŞ ŞARKILARI SESLENDİRDİ

Cengiz Kurtoğlu, Emel Sayın, Demet Akalın, Zara, Berkay, Merve Özbey, Ebru Yaşar, Fettah Can, Ziynet Sali, Rubato, Mehmet Erdem, Baha, Çağatay Akman, Rober Hatemo, Elif Kaya, Sami, Sinan Özen, Pelin Körmükçü, Zühre Dalmaz, Haktan, Nil Burak, Halil Sezai, Berdan Mardini ve Safiye Soyman gibi birbirinden değerli isimler klasikleşmiş Ahmet Selçuk İlkan eserlerini yorumladı.


"YAŞARKEN BANA VERİLEN EN GÜZEL HEDİYE"

Gece öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Selçuk İlkan, "Hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum çünkü hayatım boyunca yazdığım her şarkı şu an bir film şeridi gibi gözlerimin önünde. En çok sevdiğim isimler, en değerli sanatçılar benim şarkılarımı okuyorlar. Ve yaşarken bana verilen en güzel hediye diye düşünüyorum. Bu gece hayatımın en güzel şiiri şu an sahnede yazılıyor." diye konuştu.


VATAN ŞAŞMAZ ALKIŞLARLA ANILDI

Geceye şarkılar kadar duygusal anlar da damga vurdu. 'Ahmet Selçuk İlkan 'Unutulmayan Şarkılar' albümünün ilk tanıtım gecesinin sunuculuğunu Saba Tümer ile yapan Vatan Şaşmaz, törende alkışlarla anıldı. Bir önceki lansmana ait görüntülerin yer aldığı videoda Şaşmaz'ın görüntüleri misafirlere duygusal anlar yaşattı.


İZMİR'DEN SÜRPRİZ CANLI BAĞLANTI

Gecenin sürpriz konuğu ise İzmir'den geceye canlı bağlanan İbrahim Tatlıses oldu. Ahmet Selçuk İlkan 'Unutulmayan Şarkılar Vol 2' albümünde 'Biz Ne Ayrılıklar Görmüş Adamız' şarkısını seslendiren Tatlıses, misafirlere büyük bir sürpriz yaptı. Şarkıyı salondakilerle beraber dinleyip, ağlayan imparator, uzun süre ayakta alkışlandı. İbrahim Tatlıses, İlkan'a 'Bu zamana kadar gelmiş geçmiş en büyük kalemsin. Senin onlarca şarkını okudum. İyi ki varsın' diyerek İlkan'ı selamladı. Birbirinden değerli isimlerin yer aldığı sanat yılı gecesi, adeta yıldızlar geçidine sahne oldu. Geceye katılanlar arasında Orhan Gencebay, Emel Müftüoğlu, Sami Özer, Elif Karlı, Dilan Çıtak, Emirkan, Ceyhun Çelikten, Selen Görgüzel Alkan, Tuğba Özay, Ferman Toprak, Gurur Aydoğan gibi sanat dünyasının yanı sıra iş dünyasının ünlü simaları da vardı.

2018/12/2018-12-05-09-16-03.jpg
2018/12/2018-12-05-09-16-04.jpg
2018/12/2018-12-05-09-16-05.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kadir İnanır'ın miras kavgasında şoke eden iddia!
Kadir İnanır'ın miras kavgasında şoke eden iddia!
Bursalı ünlü oyuncu sitem etti
Bursalı ünlü oyuncu sitem etti
Gülşah Saraçoğlu'nun moda evi mühürlendi
Gülşah Saraçoğlu'nun moda evi mühürlendi
Didem Soydan 20 dönüm arazi aldı!
Didem Soydan 20 dönüm arazi aldı!
Son Haberler
Diyetisyen tek tek açıkladı: Tansiyon dengelemeye birebir faydalı 4 besin grubu!
Diyetisyen tek tek açıkladı: Tansiyon dengelemeye birebir faydalı...
Çocuklarda enfeksiyon alarmı! Uzmanından 6 kritik uyarı
Çocuklarda enfeksiyon alarmı! Uzmanından 6 kritik uyarı
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
KAAN ve HÜRJET İçin Bursa’dan kritik hamle!
KAAN ve HÜRJET İçin Bursa’dan kritik hamle!
İşte Türkiye’nin nüfusu
İşte Türkiye’nin nüfusu
Mehmet Ali Erbil'in doktoru sağlık durumu hakkında bilgi verdi
Mehmet Ali Erbil'in doktoru sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.