• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
23:41
Özgür Özel Üsküdar'da konuştu
23:30
Heimlich manevrasıyla mesai arkadaşının hayatını kurtardı; o anlar kamerada
23:30
Deniz Türüç, TFF Temsilcisiyle tartıştı
23:28
Alanyaspor - Göztepe maçının ardından
23:19
Kaldırıma çıkan otomobilin çarptığı 3 çocuk yaralandı
23:13
Otomobil, hafif ticari araçla çarpıştı; 1 ölü, 7 yaralı
22:43
Karabük'te otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı; kaza anı kamerada
22:17
Alanyaspor - Göztepe: 2-2
22:14
İzmir'de uyuşturucunda 1 kilo kokain ele geçirildi; 8 gözaltı
21:59
Bolu'da geri dönüşüm tesisinde yangın
21:31
Sanal medya ünlüsü Semih Varol gözaltına alındı Görüntü eklendi
21:26
Damperi açık TIR, EDS direğini devirdi
21:18
Kütahya'da orman yangını
21:12
Bucaspor 1928 - 1922 Akşehir Spor: 2-1
21:12
Can Uzun attığı 2 golle Eintracht Frankfurt'a galibiyeti getirdi
21:12
Samsunspor - Arca Çorum FK maçının ardından Video eklendi
21:12
Kamyonet, TIR'a arkadan çarptı: 2 ölü
21:12
Fuat Çapa: Taraftarlarımızı çok üzdük, en kısa zamanda toparlanıp düzelmemiz gerekiyor
16:39
Bakan Bayraktar: Türkiye ve Azerbaycan üç önemli hatla dünyaya yeni şeyler öneriyor Video eklendi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Hurdacılar ve geri dönüşümcüler kümelenmek istiyor
Ekonomi
Yayınlanma: 17 Mart 2022 - 11:36
Güncelleme: 17 Mart 2022 - 11:38

Hurdacılar ve geri dönüşümcüler kümelenmek istiyor

Hurdacılar ve geri dönüşümcüler kümelenmek istiyor, başlıklı haberin detayında; Tuşba Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetimi, Van Ticaret ve Sanayi Odasını (Van TSO) ziyaret etti.

Ekonomi
17 Mart 2022 - 11:36
Güncelleme: 17 Mart 2022 - 11:38
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Hurdacılar ve geri dönüşümcüler kümelenmek istiyor
Ziyarette; Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Balandi, TOBB Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Seyhan Demir ile Tuşba Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhadi Kaval, başkan yardımcıları Mevlüt Seyyahoğlu ve Cemal Aşan yer aldı. Yapılan görüşmede; Tuşba Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhadi Kaval ve başkan yardımcıları, kooperatif olarak yaşadıkları sorunları anlattılar. Kaval, "Yaşadığımız en büyük ve en önemli sorun, hurdacı ve geri dönüşümcü esnafının kümelenmiş bir alana sahip olmaması. Dağınık bir şekilde ve kent merkezinde hizmet veren bizler, bu anlamda mevcut üretimimizi geliştiremiyor ve çalışmalarımızı sağlıklı bir şekilde yürütemiyoruz. Bu noktada gerekli desteklerin sağlanarak kent merkezinden uzak, tüm hurdacı ve geri dönüşümcü esnafının yer aldığı bir siteye sahip olmak istiyoruz" dedi.

Yaşanan sorunla ilgili değerlendirmelerde bulunan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise kümelenmiş iş alanlarına ihtiyaç olduğunu ifade ederek, "Her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehrimiz var. Bu nedenle şehrimizde üretim yapan tüm iş kollarının kümelenmiş alanlarda hizmet vermesi gerekmektedir. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize alternatif modeller önerme ve hayata geçirilmesi noktasında üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Tüm iş alanlarında olduğu gibi hurdacı ve geri dönüşümcü esnafımızın da şehirden uzak bir şekilde kümelenmesi elzemdir. Esnafın büyümesi, üretimin artması ve sağlıklı bir çalışma alanı oluşturulması adına bir kümelenme modeli hayata geçirilmelidir" ifadelerini kullandı.

Hurdacı ve geri dönüşümcü esnafının kümelenmesi noktasında belediyelere çağrıda bulunan Takva, "Kent merkezinden uzak, ulaşımı daha rahat ve en önemlisi esnafımızın elverişli bir alanda hizmet verebilmesi adına başta Van Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerini duyarlı olmaya davet ediyoruz. Üretimin, ekonomik katma değerin ve istihdamın artması adına kümelenmiş alanların sayısını artırmalı ve desteklemeliyiz" şeklinde konuştu.




"Hurdacılar ve geri dönüşümcüler kümelenmek istiyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.03.2022" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Hurdacılar ve geri dönüşümcüler kümelenmek istiyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Şimşek: İhracatçılarımız küresel pazardaki konumunu koruyor
Bakan Şimşek: İhracatçılarımız küresel pazardaki konumunu koruyor
Benzine yeni zam! İşte Bursa’da yeni fiyatlar
Benzine yeni zam! İşte Bursa’da yeni fiyatlar
Yeni paralar tedavüle girdi
Yeni paralar tedavüle girdi
TCMB: Cari işlemler hesabında 36 milyon dolar fazla verildi
TCMB: Cari işlemler hesabında 36 milyon dolar fazla verildi
Son Haberler
Özgür Özel Üsküdar'da konuştu
Özgür Özel Üsküdar'da konuştu
Heimlich manevrasıyla mesai arkadaşının hayatını kurtardı; o anlar kamerada
Heimlich manevrasıyla mesai arkadaşının hayatını kurtardı; o anlar...
Deniz Türüç, TFF Temsilcisiyle tartıştı
Deniz Türüç, TFF Temsilcisiyle tartıştı
Alanyaspor - Göztepe maçının ardından
Alanyaspor - Göztepe maçının ardından
Kaldırıma çıkan otomobilin çarptığı 3 çocuk yaralandı
Kaldırıma çıkan otomobilin çarptığı 3 çocuk yaralandı
İl Sağlık Müdürü Açıkgöz, 112 istasyonu inşaatını inceledi
İl Sağlık Müdürü Açıkgöz, 112 istasyonu inşaatını inceledi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.