• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
13:52
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
13:06
Fatma Betül Sayan Kaya hakkında adli kontrol talebi
11:39
Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya ifade için adliyede
10:10
Şarkıcı Sinan Özen trafik kazası geçirdi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Hentbol: Erkekler Süper Kupa
Spor
Yayınlanma: 27 Eylül 2023 - 21:16

Hentbol: Erkekler Süper Kupa

Beykoz Belediyespor: 31 - Beşiktaş Safi Çimento: 39 - Kupanın sahibi Beşiktaş Safi Çimento oldu

Spor
27 Eylül 2023 - 21:16
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Geçen sezonu lig şampiyonluğuyla tamamlayan Beykoz Belediyespor ile HDI Sigorta Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş Safi Çimento'yu karşı karşıya getiren Süper Kupa karşılaşmasını siyah-beyazlı ekip 39-31 kazandı.

Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan siyah-beyazlılar peş peşe bulduğu gollerle kısa sürede 5-0 öne geçerek oyunda üstünlüğü elde etti. İlk golünü 8. dakikada kaydeden Beykoz Belediyespor, siyah-beyazlı ekibin gollerine karşılık vermekte zorluk çekti. Mücadelenin 20. dakikasında farkı 10 sayıya yükselten Beşiktaş (16-6) soyunma odasına 23-13 üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Beykoz Belediyespor'un oyuna ortak olma çabalarına izin vermeyen Beşiktaş, üstünlüğünü korudu. Sarı-siyahlı ekip zaman zaman mücadelede farkı 7 sayıya indirmeyi başarsa da Beşiktaş karşılaşmayı 39-31 kazanarak Süper Kupa'nın 9. kez sahibi oldu.

Mücadelenin ardından düzenlenen törende Beşiktaş Safi Çimento'ya kupasını Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç verdi.


- Maç sonu açıklamaları

Beşiktaş Safi Çimento Antrenörü Oliver Roy Camino, çok mutlu olduğunu belirterek, "Sadece kendim için değil takımdaki oyuncularım ve taraftarlar için de mutluyum. Zor bir eylül ayı geçirdik. Bunun için hazırlanmıştık. Başardığımız ve kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. Sadece bir kupa kazandık. Bu bir başlangıç. Adım adım gitmemiz lazım. Kendimizi geliştirmemiz lazım. Bu muhteşem taraftarın önünde kupayı aldığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlıların kaptanı Ozan Arifoğlu da sezona kupayla başlamanın çok güzel olduğunu kaydederek, "İki aydır çalışıyoruz. Bu kupayı çok istemiştik. Bizim için motivasyondu. Beşiktaş isminin geçtiği her yerde kupalar geçer, kupa ile başladık. Bundan sonraki hedeflerimiz Türkiye Kupası ve ligi almak. Beykoz Belediyespor takımını da tebrik ediyorum, güzel bir maç oynadılar. Hak ettik ve kupayı aldık. Geçen sene bu kupayı kaybetmiştik. Bu sene rövanşını aldık. Bundan sonra bütün kupaları istiyoruz." şeklinde konuştu.

THF Başkanı Uğur Kılıç da açıklamasında, birbirinin gücüne saygı duyan iki takımı izlediklerini aktararak, "Hentbol adına keyifli bir maçtı. Sporseverler burada hentbola doydu. Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş'ı ve mücadelesinden dolayı Beykoz Belediyespor'u tebrik ediyorum. Her geçen yıl ligin kalitesi artıyor. Türk halkının hentbola ilgisi her geçen gün artıyor. Bunlar bizler için sevindirici şeyler. İnşallah federasyon olarak üzerine koyarak devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.



AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Süper Lig’de 11. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig’de 11. haftanın hakemleri belli oldu
51 kırmızı kart gösterildi
51 kırmızı kart gösterildi
Şampiyonlar Ligi'nde işte gecenin skorları
Şampiyonlar Ligi'nde işte gecenin skorları
Son Haberler
Osmangazi’de Cumhuriyet Coşkusu Atatürk Sevgisiyle Buluştu
Osmangazi’de Cumhuriyet Coşkusu Atatürk Sevgisiyle Buluştu
Bakan Şimşek’ten emekli zammı açıklaması
Bakan Şimşek’ten emekli zammı açıklaması
Lösemili Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı
Lösemili Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Bursa Şehir Hastanesi’nde organ bağışı zirvesi
Bursa Şehir Hastanesi’nde organ bağışı zirvesi
Depremzede 240 kişi THY ile gökyüzü kariyerine başlıyor 
Depremzede 240 kişi THY ile gökyüzü kariyerine başlıyor 

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.