Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'de işgal ettiği bölgelerden atılan havan mermisi Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine düştü. Bir evin yakınına düşen mermide 2 sivil hayatını kaybetti. Bu alçak saldırıyla birlikte hayatını kaybeden sivil sayısı 9'a yükseldi. Sivillere yapılan peş peşe saldırılardan sonra Milli Savunma Bakanlığı'nda yürek dağlayan bir paylaşım yapıldı. Bakanlık'tan yapılan paylaşımda "Tek tek şehitlerin hesabı sorulacak" denildi.
"ŞEHİTLERİN HESABI SORULACAK"
Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım yürekleri dağladı. Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüler gündem oldu. Sivilleri hedef alan teröristlere göz dağı veren paylaşımda şu ifadelere yer verildi: Tek tek sorulacak bu hesaplar Aziz Şehitlerimiz için, günahsız yavrulara kıydınız söyleyin ne için?
Haberler
Yayınlanma: 11 Ekim 2019 - 16:37
Güncelleme: 11 Ekim 2019 - 22:13
Harekat devam ederken Bakanlıktan tüyleri diken eden video
Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda sivilleri hedef alan teröristlere sert tepki göstererek şu soruyu sordu: Tek tek sorulacak bu hesaplar Aziz Şehitlerimiz için, günahsız yavrulara kıydınız söyleyin ne için?
Haberler
11 Ekim 2019 - 16:37
Güncelleme: 11 Ekim 2019 - 22:13
İlginizi Çekebilir





