• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
08:37
Litvanya'da NATO uçaklarını havalandıran İHA alarmının nedeni kuş sürüsü çıktı
08:20
Pezeşkiyan'dan BAE ile yeni dönem mesajı
08:03
Umman, Hürmüz Boğazı toplantısının ertelendiğini duyurdu
07:51
Rusya: Ukrayna'nın batı bölgelerinde demir yolu altyapısına yönelik saldırıları sürdürdük
07:48
İstanbul'da yeni eğitim öğretin döneminin ilk günü trafik yoğunluğu oluştu -1
07:37
Suudi Arabistan'da 4 kent için acil durum uyarısı
02:55
Fatih'te surlarda erkek cesedi bulundu
02:43
Bursa'da evde çıkan yangın söndürüldü
01:46
Eyüpsultan'da otomobil, binaya çarptıktan sonra 15 metre yükseklikten bahçeye düştü: 2 yaralı
01:30
Şarampole yuvarlanan ATV'nin sürücüsü yaşamını yitirdi
01:22
Düzce'de kapı fabrikasında yangın
00:37
Bursa'da TIR ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı
00:37
Esenyurt'ta otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
00:37
Adana'da otomobilin çarptığı yayaya ağır yaralandı
00:37
Düzce'de kapı fabrikasında yangın
00:37
Düzce'de kapı fabrikasında yangın
00:37
Kaçak kömür ocağında desandreye düşen madenci öldü
00:37
İzmir'de refüje çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
00:37
Sultangazi'de 2'nci Uluslararası Karakucak Güreşleri düzenlendi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe düellodan puan çıkardı
Spor
Yayınlanma: 18 Ağustos 2026 - 11:03
Güncelleme: 18 Ağustos 2026 - 11:03

Göztepe düellodan puan çıkardı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- TRENDYOL Süper Lig'de 1'inci haftanın kapanış maçı adeta nefesleri kesti

Spor
18 Ağustos 2026 - 11:03
Güncelleme: 18 Ağustos 2026 - 11:03
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Göztepe düellodan puan çıkardı
TRENDYOL Süper Lig'de 1'inci haftanın kapanış maçı adeta nefesleri kesti. Avrupa kupaları hedefiyle 2026-2027 sezonuna başlayan Göztepe, deplasmanda Samsunspor'la gol düellosu şeklinde geçen maçta 3-3 berabere kaldı. Maça hızlı giriş yapan Göztepe henüz 3'üncü dakikada yeni transferi Alex Matos'la öne geçerken devreye kadar üstünlüğünü koruyamadı ve ilk yarıyı 2-1 mağlup tamamladı. Göz-Göz'de 46'ncı dakikada bu kez diğer yeni transfer, hazırlık döneminin yıldızı Sinclair Armstrong sahne aldı. İrlandalı golcü ikinci yarı başlar başlamaz ağları sarstı. Samsunspor 58'de Marius Mouandilmadji ile penaltı kaçırırken, oyuna sonradan giren Efkan 65'te Göztepe'yi 3-2 öne geçirdi.

Öne geçmesinin ardından net fırsatları kaçıran Göztepe, 90'ıncı dakikada eski oyuncusu Celil'e engel olamadı. Celil, 2023-2024 sezonunda kiralık olarak 1'inci Lig'de şampiyonluk yaşadığı eski takımını galibiyetten eden golüne sevinmedi. Sezona 1 puanla başlayan İzmir ekibinde savunmadaki eksikler ise sıkıntı yarattı. Defansın sigortası olan Malcom Bokele ve yeni transfer Sonko Sundberg sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almazken, 19 yaşındaki Ege Yıldırım ilk 11'de sahaya çıktı. Ege'nin 29'uncu dakikada topa elle müdahalesi sonucu Samsunspor penaltı kazandı. Göztepe'nin bu sezon kadrosuna dahil ettiği, golcüler Sinclair Armstrong ve Andre Henrique'nin yanı sıra İngiliz orta saha Alex Matos ve Gürcü kaleci Luka Gugeshashvili ilk 11'de yer buldu.

JUAN OYUNA GİRDİ

Matos ve Armstrong ilk maçlarında gol sevinci yaşadı. Göztepe'nin Bodrum FK'dan renklerine bağladığı kanat oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar ise 90 dakika yedek bekledi. Göztepe'de satışı gündemde olan oyunculardan Brezilyalı golcü Juan Silva Samsun deplasmanında kafilede yer alırken, Nijeryalı orta saha Anthony Dennis kadroya alınmadı. Rus ekibi CSKA Moskova'nın kapısından dönen, hazırlık maçlarında transfer beklentisi nedeniyle forma giymeyen Juan, 61'inci dakikada Armstrong'un yerine oyuna dahil oldu. Geçen sezonun en skorer oyuncusu olan Juan 80'inci dakikada mutlak bir gol kaçırdı.

SAMSUN'DA YİNE KAYIP

Göztepe, Samsun'da kazanamama geleneğini yine sürdürdü. Son olarak 2016-2017 sezonunda kırmızı-beyazlıları deplasmanda 2-1 yenmeyi başaran Göztepe daha sonraki 4 maçta da gülemedi. Göztepe, Samsun'daki son 4 müsabakanın 3'ünü kaybederken, 1'inde berabere kaldı. Göztepe teknik direktörü Stanimir Stoilov ise seyir zevki yüksek bir maçı geride bıraktıklarını dile getirdi. Samsun'da önemli fırsatlar bulduklarını anlatan Bulgar çalıştırıcı, "Yakaladığımız fırsatları kesinlikle çok daha iyi bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Daha iyi savunma yapmamız gerekiyor. Bizim gibi sıkı savunma yapan bir takımın bir maçta 3 gol yemesi kesinlikle normal değil" dedi.

'HAKEMLER BİZE SAYGI DUYMALI'

Maçın belli bölümlerinden memnun olmadığını ifade eden Stoilov, "Özellikle son 15 dakikada sahaya koyduğumuz karakterden memnun değilim. Bu oynadığımız ilk resmi maçtı. Ben kesinlikle yorgunluk gibi bahaneleri kabul edemem. Bunun dışında belirtmek istediğim bir nokta da hakemin bir hatası vardı. 19 yaşında bir oyuncumuzun müdahalesi sonrası kesinlikle hiç kimsenin vermeyeceği bir penaltı pozisyonunda verilen bir penaltı var. Biz Göztepe olarak hedefleri olan bir takımız, geçen sene de daha önce de hedeflerimiz vardı. Yine hedeflerimiz var. Bize saygı duyulması gerekildiğini düşünüyorum. Geçen yıl da bu tarz birçok hata yaşandı. Gerçekten bunları görmekten yoruldum" diye konuştu.


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Sultangazi'de 2'nci Uluslararası Karakucak Güreşleri düzenlendi
Sultangazi'de 2'nci Uluslararası Karakucak Güreşleri düzenlendi
Bursaspor’dan evinde şok kayıp! Timsah büyük fırsat kaçırdı
Bursaspor’dan evinde şok kayıp! Timsah büyük fırsat kaçırdı
Ali Türkkan, Dünya Şampiyonu oldu
Ali Türkkan, Dünya Şampiyonu oldu
Denizli İdmanyurdu 1959 - Bursa Yıldırım Spor: 0-2
Denizli İdmanyurdu 1959 - Bursa Yıldırım Spor: 0-2
Son Haberler
Bursa'da o yol kapatıldı! Sürücüler alternatif şeride yönlendiriliyor
Bursa'da o yol kapatıldı! Sürücüler alternatif şeride yönlendiriliyor
Çalışanların maaşından 991 lira kesilecekti!
Çalışanların maaşından 991 lira kesilecekti!
Motorine zam geliyor!
Motorine zam geliyor!
Milyonlarca öğrenci için ilk ders zili çaldı
Milyonlarca öğrenci için ilk ders zili çaldı
Zekeriya Öz ve 20 isim için kritik gelişme!
Zekeriya Öz ve 20 isim için kritik gelişme!
Bakan Yardımcısı Yerlikaya: Hedefimiz karakucak güreşlerininin dünyaya açılması
Bakan Yardımcısı Yerlikaya: Hedefimiz karakucak güreşlerininin dünyaya açılması

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.