• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
08:16
Kalibaf'tan Trump'a yanıt: ABD'de 40 milyondan fazla kişi gıda kuponuna bağımlı
08:06
Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 645'e yükseldi
08:06
Sulama kanalında akıntıya kapılan çocuklardan biri boğuldu, diğeri kurtarıldı
05:36
Muğla'da denize giren 18 yaşındaki Polat, boğuldu
05:09
Manisa'da mevlitte dağıtılan tavuklu pilav sonrası 19 kişi hastanelik oldu
04:34
Küçükçekmece'de sürücüsünün makas attığı hafif ticari araç, 2 otomobile çarptı: 2 yaralı
03:48
Ankara'da NATO Zirvesi öncesi güvenlik tedbirleri toplantısı düzenlendi
03:15
İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Şişli'de dron destekli narkotik ve asayiş denetimine katıldı
02:08
Ankara'da NATO Zirvesi için önemler arttırıldı
01:46
Adana'da silahlı kavga: 1'i ağır 4 yaralı
01:37
Hatay'a kavga eden iki grup, polisin müdahalesiyle dağıldı
01:29
Tekirdağ'da apartman dairesinde patlama ve yangın: 2 ölü, 2 yaralı - YENİDEN
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. GGC'nin ödül töreninde İhlas Medya'ya 7 ödül
Haberler
Yayınlanma: 24 Eylül 2023 - 12:38
Güncelleme: 24 Eylül 2023 - 12:40

GGC'nin ödül töreninde İhlas Medya'ya 7 ödül

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) bu yıl 37'ncisini düzenlediği "Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri" sahiplerine verildi. İhlas Medya 7 ödül aldı.

Haberler
24 Eylül 2023 - 12:38
Güncelleme: 24 Eylül 2023 - 12:40
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) bu yıl 37'ncisini düzenlediği "Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri" sahiplerine verildi. İhlas Medya 7 ödül aldı.

GGC Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Ceylan, cemiyetin bahçesinde düzenlenen törende, ödüle layık görülen gazetecileri kutladı.

Diyarbakır'ın en önemli basın merkezlerinden biri olduğunu söyleyen Ceylan, "Diyarbakır, içinde bulunduğu coğrafya ve jeopolitik konumuyla birlikte Orta Doğu'daki en önemli basın merkezlerinden biri konumundadır. Türkiye'de İstanbul ve Ankara'dan sonra en çok gazeteci barındıran il özelliğine sahip. Diyarbakır'daki güçlü medya yapısı, buradaki güncel gelişmelerin duyurulmasının yanı sıra Mezopotamya'nın altın üçgeninde yer alan kadim kentimizin ulusal ve uluslararası kamuoyunun da tanıtılmasına olanak sağlamaktadır" dedi.

Seçici kurulu Hüseyin Yılmaz, Coşkun Aral, Mehmet Akif Ersoy, Cem Öğretir, Hülya Hökenek, Fuat Kozluklu, Ömer Berberoğlu, Esra Şimşek, Halil Demir, Barış Avşar, Ömer Kılıç, Nevzat Çiçek, Ramazan Yavuz, Ümit Bektaş, Doç. Dr. Zuhal Akmeşe Demir, Yılmaz Akıncı, Resul Serdar Ataş, Ferit Aslan, Zülfikar Ali Aydın, Esat Aydın, Altan Sancar, Hakan Hocaoğlu, Mehmet Pişkin, Yunus Yalçın, Mehmet Tayfur Birgül, Salih Bilici ve Mehmet Kılıçoğlu'ndan oluşan yarışmanın kazananlarına ödülleri takdim edildi.

Yarışmada, farklı kategorilerde dereceye giren gazetecilere de ödülleri verildi.

İhlas Medya'ya 4 dalda 7 ödül

İHA Diyarbakır Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Rıdvan Kılıç'a Sağlık Haberleri Dalında '17 yılda 427 endoskopi yapılan hastaya tanı konulamıyor' haberiyle birincilik ödülünü Organize Sanayi Başkanı Mustafa Fidan verdi.

İHA Elazığ Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Rıdvan Yeşilırmak'a Türkçe Yazılı Basın (gazete-dergi) Kategorisi Haber Dalında 'Depremde ölenlerin mezarlığında yürek yakan manzaralar' haberiyle birincilik ödülünü Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölüm Başkanı Zuhal Akmeşe Demir verdi. Yakup Sağlam ile Mücahit Kantarcıoğlu'na Eğitim Haberleri Dalında 'Kızlar başardı; eğitimle kaderleri değişecek' haberiyle birincilik ödülünü Trabzon Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy verdi. Dron Çalışması Dalında Kamil Can Kılıç'a 'Kömürhan Köprüsü' birincilik ödülü AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve Sağlık Haberi Dalında İHA Bingöl muhabiri Muhammed Ali Çiftçi'ye 'Korucuyu evlat iken koruyucu anne oldu' haberiyle mansiyon ödülünü Emel Uslu Atik Eğitim ve Araştırma Vakfı (EUAVAKFI) Başkanı Emel Uslu Atik verdi.

GGC'nin özel ödüllerinden biri TGRT Haber ana haber sunucusu Tuna Öztunç'a layık görüldü

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'ne sonsuz teşekkür ettiğini ifade eden TGRT Haber ana haber sunucusu Tuna Öztunç, "Buraya 1994 yılında geldim. 19 yaşında gazeteci olarak başladım. Bu cemiyet ile şu mekan ile tanışmam 29 yıllık geçmişi barındırıyor. Çok kıymetli gazeteciler vardı, hala da var. Hepsini burada saygı ile sevgi ile selamlıyorum. Çok değerli, kıymetli gazeteciler buradan yetişti. Sahada çok iyi haber çıkartan muhabirler var. Hepsini selamlıyorum. Aynı zamanda bir Diyarbakırlı olarak selamlıyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Teşekkür ederim" dedi.

"17 yılda 427 kez endoskopi yapıp sağlık peşinde koşan ağabeyimizin hayat hikayesini ele aldık" diyen İHA muhabiri Rıdvan Kılıç ise, "Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti ve jüri üyelerimiz bizleri bu ödüllere layık gördüler, herkese bu güzel gece için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA Bingöl muhabiri Muhammed Ali Çiftçi ise, "Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin 37'ncisini düzenlediği ödül törenine geldik. Biz de sağlık dalından 'Koruyucu evlat iken koruyucu anne oldu' haberimizi yapmıştık ondan dolayı bu ödüle layık görüldük. Herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA muhabiri Rıdvan Yeşilırmak da, "Yazılı Haber Dalında birincilik aldım. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde en çok etkilenen Malatya'da destek ekibi olarak çalıştığımızda yaptığımız 'Mezarlıklarda yürek yakan manzaralar' haberiyle birincilik elde ettik. Bu ödülü bize layık gören değerli jüri üyelerine Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'ne çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

İHA Elazığ muhabiri Kamil Can Kılıç da Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlemiş olduğu yarışmada ödülünü aldığını ifade ederek, "İhlas Haber Ajansı olarak gelişen teknolojiye biz de ayak uyduruyoruz. Bu çerçevede dron çalışmasıyla ödülümü aldım. Kömürhan Köprüsü'nü dron ile çekmiştik, bu da jürimiz tarafından ödüle layık görüldü. Ödülümüzü aldığımız için mutluyuz. Habercilik ekip işi. İhlas Haber Ajansı olarak ekipçe çalışıyoruz. Ödül alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

İHA muhabiri Ahmet Mücahit Kantarcıoğlu ise, "Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti tarafından 37'incisi düzenlenen başarılı gazetecilere ödül töreninde biz de İhlas Haber Ajansı (İHA) olarak birincilik ödülü aldık. 'Mevsimlik işçilerin başarısı' diye mevsimlik işçi kızın çalışarak tıp fakültesini kazanması ve Türkiye derecesine girmesiydi. Bu ödülü Yakup Sağlam kardeşimle beraber almıştım. Kendisi vatani görevini yerine getiriyor. İnşallah daha güzel ödüllerde bir arada oluruz" şeklinde konuştu.

"Jüri Özel Ödülü"ne, depremlerde yaşamını yitiren gazeteciler değer görüldü

"GGC Özel Ödülleri" ise "Şarkın Yıldızları" kitabıyla Diyarbakır futbol tarihine yaptığı katkılar dolayısıyla NTV kameramanı İbrahim Ateşoğlu'na, "Peşimdeki Melek" kitabıyla yaptığı çıkış dolayısıyla Al Jazeera Türkiye Prodüktörü Yılmaz Akıncı'ya, TV 100 haber sunucusu Erdoğan Aktaş, TGRT Haber ana haber sunucusu Tuna Öztunç, CNN Türk haber sunucusu Semiha Şahin, NTV haber sunucusu Burcu Kaya ve CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'e verildi. GGC, geçen yıl vefat eden GGC onursal üyesi Raif Türk'e "Vefa Ödülü" verilmesini kararlaştırdı. Ödül, anısının yaşatılması için Raif Türk'ün eşi Yıldız Türk'e takdim edildi.

Törene, siyasi partilerin Diyarbakır milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, STK, oda başkanları, gazeteciler, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Sulama kanalında akıntıya kapılan çocuklardan biri boğuldu, diğeri kurtarıldı
Sulama kanalında akıntıya kapılan çocuklardan biri boğuldu, diğeri kurtarıldı
Muğla'da denize giren 18 yaşındaki Polat, boğuldu
Muğla'da denize giren 18 yaşındaki Polat, boğuldu
Manisa'da mevlitte dağıtılan tavuklu pilav sonrası 19 kişi hastanelik oldu
Manisa'da mevlitte dağıtılan tavuklu pilav sonrası 19 kişi hastanelik oldu
Küçükçekmece'de sürücüsünün makas attığı hafif ticari araç, 2 otomobile çarptı: 2 yaralı
Küçükçekmece'de sürücüsünün makas attığı hafif ticari araç, 2 otomobile çarptı: 2 yaralı
Son Haberler
Kalibaf'tan Trump'a yanıt: ABD'de 40 milyondan fazla kişi gıda kuponuna bağımlı
Kalibaf'tan Trump'a yanıt: ABD'de 40 milyondan fazla kişi...
Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 645'e yükseldi
Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin...
Sulama kanalında akıntıya kapılan çocuklardan biri boğuldu, diğeri kurtarıldı
Sulama kanalında akıntıya kapılan çocuklardan biri boğuldu, diğeri...
Muğla'da denize giren 18 yaşındaki Polat, boğuldu
Muğla'da denize giren 18 yaşındaki Polat, boğuldu
Manisa'da mevlitte dağıtılan tavuklu pilav sonrası 19 kişi hastanelik oldu
Manisa'da mevlitte dağıtılan tavuklu pilav sonrası 19 kişi hastanelik...
Filenin Sultanları, olimpiyat elemelerini namağlup zirvede tamamladı
Filenin Sultanları, olimpiyat elemelerini namağlup zirvede tamamladı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.