• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
01:31
Adana'da 'Huzur ve Güven' denetimi; aranması olan 64 kişi yakalandı
01:03
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası
01:00
Husumetlisini bacağından bıçakladı
00:55
Düğünde havaya ateş açtı, izne gelen uzman çavuşun ölümüne neden oldu
00:42
Bakan Fidan: İsrail'in uluslararası yalnızlaşması giderek artıyor
00:33
Fatma Betül Sayan Kaya tüm görevlerinden affını istedi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray'ın düzenlediği müzayedede 17 milyon 780 bin TL toplandı
Spor
Yayınlanma: 10 Mart 2023 - 22:31

Galatasaray'ın düzenlediği müzayedede 17 milyon 780 bin TL toplandı

Spor
10 Mart 2023 - 22:31
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
- Galatasaray Kulübü, depremzedelere yardım için Nef Stadyumu'nda toplanan birçok eşya için Galatasaray Lisesi'nde müzayede düzenlendi. 30 ürün toplam 17 milyon 780 bin TL'ye satıldı.

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun formalarının yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un formalarının da aralarında bulunduğu 30 seçkin ürün düzenlenen müzayedede alıcı buldu. Okan Buruk'un 1995-1996 sezonunda Türkiye Kupası finalinde giydiği Galatasaray forması 2 milyon 300 bin TL ile müzayedenin en yüksek satışı oldu. Formayı Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur alırken; yarın oynanacak olan Kasımpaşa maçında giyilecek ve üzerinde 'Birlikte 1905' yazılı futbolcuların imzasının olduğu formayı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek 1 milyon TL'ye aldı. Öte yandan Lionel Messi'nin forması 800 bin TL'ye, Ronaldo forması da 500 bin TL'ye alıcı bulurken; Volkan Demirel'e ait 2016-2017 sezonuna ait Fenerbahçe forması da 500 bin TL'ye satıldı. 30 ürün toplam 17 milyon 780 bin TL'ye satıldı.

ÖZBEK: KISA SÜREDE 250 KONUT VE 10 OKUL HEDEFİNE ULAŞACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Düzenlenen müzayedenin ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek açıklamasında şunları söyledi:

"Galatasaray'ın böyle durumlardaki davranış biçiminin, herkese örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Buradan toplanan para tamamen depremzedelere destek amaçlı kalıcı konutlar için harcayacağımız paranın başlangıç noktasıydı. Böyle müzayede ile bu kampanyayı açmak çok iyi oldu. Devam edeceğiz. Kısa sürede 250 konut ve 10 okul hedefine ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyorum."

ÖZTÜRK: BUGÜN 17 MİLYON TL BAĞIŞ YAPILDI

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk de konuşmasında, "Galatasaray, her alanda olduğu gibi bu konuda da öncü oldu. Dursun başkanımızın liderliğinde 'Birlikte 1905' diyerek bir sonraki merhaleye geçtik. Önce gıda yardımları yaptık. 100'üncü TIR'ımızı bölgeye ulaştırdık. Arkasından konteyner konusunda taraftarımızdan, üyelerimizden inanılmaz bir destek aldık. 500 konteyner Galatasaray, 500 konteyner de Nef Vakfı verdi. Bunların yerleri tahsis edildi. Bir kısmı kuruldu, diğerleri de en kısa zamanda monte edilecek. Bir sonraki merhalede artık kalıcı konutlar ve okul yapacağız. Bugün 17 milyon TL bağış yapıldı. Daha devam edecek. Hedefimiz bunu 250-300 milyon TL'ye taşıyarak 250 kalıcı konutu ve 8-10 derslikli 10 okul yapmak" ifadelerini kullandı.

TİMUR: O İNSANLARIN ANISINA ÇOK DAHA NİTELİKLE KENTLER ÜRETECEĞİZ

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ise "250 kalıcı konut yapacağız. Yaklaşık 400 milyon TL gibi bir bedeli olacak. Bunun planlaması da yapılıyor. Zarar gören kentlerin projelendirilmesi yapılıyor. Biz de Nef Vakfı olarak oranın içindeyiz. Yapılacak yeri kendimiz projelendirmiş olacağız. Geriye göçü buraya getirmek için. Her yok oluş yeniden varoluş. Keşke böyle olmasaydı. O insanların anısına çok daha nitelikle kentler üreteceğiz. Türkiye'den ünlü mimarlarımız çalışıyoruz. Uluslararası mimarlar olacak. Topyekûn çalışmalar yapılıyor. Galatasaray olarak biz de bu çalışmaların içinde varız. Herhalde 5-6 ay sonra da Galatasaray olarak başlatacağımız konut projesi bu şekilde başlamış olacak. 10 okulu deprem bölgesindeki illerde birkaç ay içerisinde yapmaya başlayacağız" diye konuştu.

BURUK: İNŞALLAH İLERİYE DÖNÜK DE ÇOK UZUN VADEDE BUNA KULÜP OLARAK DEVAM EDECEĞİZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise açıklamasında, "İnşallah ileriye dönük de çok uzun vadede buna kulüp olarak devam edeceğiz. Başkanıma ve bütün Galatasaray'a teşekkür etmek istiyorum. Fenerbahçelilere, Beşiktaşlılara teşekkür etmek istiyorum. Benim için değerli bir formaydı. Onu vermiştim. O da güzel bir fiyata gitti. O da benim için mutluluk. Herkesi internetteki satışlara da davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yarın Kasımpaşa ile oynanacak maç için ise Buruk, "Takım olarak hazırız. Bu maçı bekliyoruz. Bizim için çok uzun bir ara oldu. Futbolu özledik. Kazanmayı özledik. İnşallah kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Açıklamalar


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
Karşıyaka'da Basatemür bıraktı
Karşıyaka'da Basatemür bıraktı
A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı
A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı
Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazananı Başpehlivan Orhan Okulu oldu
Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazananı Başpehlivan Orhan Okulu oldu
Son Haberler
Adana'da 'Huzur ve Güven' denetimi; aranması olan 64 kişi yakalandı
Adana'da 'Huzur ve Güven' denetimi; aranması olan 64 kişi...
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası
Husumetlisini bacağından bıçakladı
Husumetlisini bacağından bıçakladı
Düğünde havaya ateş açtı, izne gelen uzman çavuşun ölümüne neden oldu
Düğünde havaya ateş açtı, izne gelen uzman çavuşun ölümüne...
Bakan Fidan: İsrail'in uluslararası yalnızlaşması giderek artıyor
Bakan Fidan: İsrail'in uluslararası yalnızlaşması giderek artıyor
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, TOBB yönetimiyle bir araya geldi:
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, TOBB yönetimiyle bir araya geldi:

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.