• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
09:45
Bursa’da birçok bölgede elektrikler kesilecek!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. FÜ akademisyenlerinden başarı: Yüksek bütçeli 3 TÜBİTAK 1001 projesi kabul edildi
Eğitim
Yayınlanma: 16 Şubat 2022 - 15:36
Güncelleme: 16 Şubat 2022 - 15:39

FÜ akademisyenlerinden başarı: Yüksek bütçeli 3 TÜBİTAK 1001 projesi kabul edildi

FÜ akademisyenlerinden başarı: Yüksek bütçeli 3 TÜBİTAK 1001 projesi kabul edildi, başlıklı haberin detayında; Fırat Üniversitesi (FÜ) öğretim üyeleri tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı'na sunulan 3 proje başvurusu, akademik değerlendirme sonucu başarılı bulunarak desteklenmesine karar verildi.

Eğitim
16 Şubat 2022 - 15:36
Güncelleme: 16 Şubat 2022 - 15:39
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
FÜ akademisyenlerinden başarı: Yüksek bütçeli 3 TÜBİTAK 1001 projesi kabul edildi
Yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için bilimsel esaslara uygun olan projeleri desteklemenin amaçlandığı 'TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı'na 2021 2. döneminde sunulan projelerin değerlendirme süreçleri tamamlandı. FÜ öğretim üyeleri tarafından hazırlanan 3 proje başvurusu, akademik değerlendirme sonucu başarılı bulunarak desteklenmesine karar verildi. Projelerle yaklaşık 2 milyon TL bütçenin FÜ'ye aktarılması sağlanacak. Kabul edilen bu projelerle 2021 yılında FÜ Öğretim Üyeleri yürütücülüğünde hazırlanan toplam 10 proje kabul edilmiş oldu. Bu projelerle yıllık bazda Fırat Üniversitesi en yüksek proje kabul değerine erişmiş oldu.

FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, başarılarından dolayı başta proje yürütücüsü öğretim üyeleri olmak üzere proje ekiplerini tebrik etti. FÜ'nün araştırma üniversitesi olmasında kurum dışı destekli projelerin ve özellikle TÜBİTAK 1001 projelerinin büyük öneme sahip olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Göktaş, araştırma üniversiteleri arasında sürekli yer almak için proje sayılarının arttırılması amacıyla üniversitesi yönetimi olarak gerekli bütün çalışmaları yapacaklarını ve akademisyenlerimize bu yönde destek olmaya devam edeceklerini söyledi.




"FÜ akademisyenlerinden başarı: Yüksek bütçeli 3 TÜBİTAK 1001 projesi kabul edildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "16.02.2022" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan FÜ akademisyenlerinden başarı: Yüksek bütçeli 3 TÜBİTAK 1001 projesi kabul edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ortaokul ve liselerde ilk kez uygulanıyor!
Ortaokul ve liselerde ilk kez uygulanıyor!
Bursa’dan dünya listesine damga vurdular!
Bursa’dan dünya listesine damga vurdular!
MEB’den yeni izleme sistemi
MEB’den yeni izleme sistemi
KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı: Sonuçlar nasıl öğrenilir?
KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı: Sonuçlar nasıl öğrenilir?
Son Haberler
Diyetisyen tek tek açıkladı: Tansiyon dengelemeye birebir faydalı 4 besin grubu!
Diyetisyen tek tek açıkladı: Tansiyon dengelemeye birebir faydalı...
Çocuklarda enfeksiyon alarmı! Uzmanından 6 kritik uyarı
Çocuklarda enfeksiyon alarmı! Uzmanından 6 kritik uyarı
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
Dünyanın en çok aranan 20 mesleği belli oldu
KAAN ve HÜRJET İçin Bursa’dan kritik hamle!
KAAN ve HÜRJET İçin Bursa’dan kritik hamle!
İşte Türkiye’nin nüfusu
İşte Türkiye’nin nüfusu
Sivas'ın ilk Akşam Lisesi faaliyete geçti
Sivas'ın ilk Akşam Lisesi faaliyete geçti

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.