• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Şehir Haberleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Dizi ve Fragmanlar Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
15:41
Bursa’nın ulaşım ağı güçleniyor
Video Galeri Foto Galeri
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Fatih Karagümrük – Bandırma Spor maçının ardından
Spor
Yayınlanma: 30 Mayıs 2025 - 00:05

Fatih Karagümrük – Bandırma Spor maçının ardından

Nazım Özgün ERBULAN-Ardacan UZUN-Ahmet ERDEM/ADAPAZARI(Sakarya), (DHA) - 1'inci Lig Play-Off finalinde Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda Fatih Karagümrük, Bandırma Spor'u 3-1 mağlup ederek Süper Lig'e adını yazdırdı

Spor
30 Mayıs 2025 - 00:05
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Fatih Karagümrük – Bandırma Spor maçının ardından
- 1'inci Lig Play-Off finalinde Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda Fatih Karagümrük, Bandırma Spor'u 3-1 mağlup ederek Süper Lig'e adını yazdırdı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, "Şu anda çok büyük mutluluk yaşıyorum. Karagümrük tarihinde 3'üncü finali oynadım; 3'te 3 yaptım. Bu herhalde tarihe geçecek bir olay" dedi. Bandırma Spor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel ise üzgün olduklarını belirterek maçın hakemi Yasin Kol'u eleştirdi.

1'inci Lig Play-Off finalinde Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda Fatih Karagümrük ve Bandırma Spor karşı karşıya geldi. Müsabakada Süper Lig'e adını yazdıran taraf 3-1'lik skorla Fatih Karagümrük oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, "Şu anda çok büyük mutluluk yaşıyorum. Karagümrük tarihinde 3'üncü finali oynadım; 3'te 3 yaptım. Bu herhalde tarihe geçecek bir olay. Biz geçen sene haksız bir şekilde Süper Lig'den düşürüldük. Biz hancıyız; onlar yolcuydu. Biz buradayız; yolcular nerede, onu bilemiyorum" dedi.

'TÜM EKİMİZİ KUTLUYORUM'

Hak ettikleri galibiyeti aldıklarını da söyleyen Canel "Futbolcu arkadaşlarımı ve teknik ekibimi, sağlık çalışanlarını, kulüp personellerine çok teşekkür ediyorum. Bu, bir sene boyunca verilen bir emeğin karşılığı oldu. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sezon başından beri bu saate kadar emek veren tüm teknik ekibimizi kutluyorum. Yani sezon başından beri bu kulübe çok büyük emekler veren arkadaşlarımızı da kutlamak istiyorum. Sayın Süleyman Hurma'ya da tekrar teşekkür ediyorum, bize bu 3'üncü kupayı kaldırmayı nasip ettiği için. Herkesin ayağına sağlık. Tatangalar grubuna da ayrıyeten teşekkür ediyorum; çünkü onlar da çok büyük moral verdiler" diye konuştu.

HAKEMİ ELEŞTİRDİ

Bandırma Spor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel üzgün olduklarını belirterek, "Finaller böyle, üzgünüz. Yani çok mücadele ederek geldik buralara kadar. Oyuncularımı kutluyorum. Çok sert bir sezon geçti. Play-off mücadeleleri de öyle. Bugün çok kazanmak istiyorduk, kaybettiğimiz için üzgünüz. 2 sene önce de bunu yaşadık ama bir türlü finallerde bazı şeyleri aşamıyoruz. Bugün belki ilk yarıda iyi mücadele ettik, iyi durduk; iyi oynadık ama ikinci yarının başında gelen golle belki istediğimiz oyunu tam oynayamadık ama Yasin Kol da, 2 sene önce aynısını Halil Umut Meler de yaşadık. Bu sene Yasin Kol, maçın daha ilk dakikasından başlayarak vere vere o kadar çok faul yarattı ki sonunda da 2'nci golü yarattı. Bir faulden kendi kalemize gördük. Yani tam onun istediği gibi oldu" dedi.

'BAZI ŞEYLER DEĞİŞMİYOR'

Gürsel, Geliyoruz, geliyoruz finalde takılıyoruz. Böyle olunca da insan her şeyden soğuyor. 43 maç oldu ama finale geldiğimizde, dayandığımızda bir şeyler değişiyor; anlamadım gitti. Bunu bir türlü çözemedik. Yapacak da bir şey yok artık önümüze bakacağız. Üzgünüz. Böyle olmasını istemezdik. Çok başarmak istiyorduk ama olmadı. Geliyoruz finalde biraz figüranlık yapıyoruz gibime geliyor. Bir oldu, iki oldu aynı devam ediyor. Bazı şeyler değişmiyor yani. Böyle olunca insan yaptığı işten de soğuyor, her şeyden soğuyor böyle olunca. Hayat neler getirecek, neler götürecek; artık kafamızı toplayıp önümüze bakacağız. Kendimiz hakkında da gereken ne, nasıl yapacağız, bundan sonraki süreçte her şeyi bir kafamızı toplayıp değerlendirmemiz lazım. Tekrar oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sezon geçirdiler. Taçlandırmak isterdik ama olmadı. Taraftarımız bugün buraya geldi; onlara da bu kupayı burada kaldırtmak, onların önünde kaldırmak çok istiyorduk, olmadı. Onlara da teşekkür ediyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Dediğim gibi üzgünüz" ifadelerini kullandı.
DHA
EDİTÖR
DHA - Haber Editörü
DHA - Haber Editörü
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
FIFA Başkanı Infantino’dan Türkiye’ye övgüler
FIFA Başkanı Infantino’dan Türkiye’ye övgüler
Lucescu’dan kötü haber
Lucescu’dan kötü haber
Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş’a tahliye
Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş’a tahliye
Montella: Kendimi Türk gibi hissediyorum
Montella: Kendimi Türk gibi hissediyorum
Son Haberler
Bursa’nın ulaşım ağı güçleniyor
Bursa’nın ulaşım ağı güçleniyor
Okul saldırılarına sessiz tepki
Okul saldırılarına sessiz tepki
Başkan Yılmaz Gençlere Fethi Anlattı
Başkan Yılmaz Gençlere Fethi Anlattı
Başkan Aydın’ın Cuma Durağı Muradiye Mahallesi Oldu
Başkan Aydın’ın Cuma Durağı Muradiye Mahallesi Oldu
Osmangazi Belediyesi’nden Lösemili Çocukları Mutlu Eden Hediye
Osmangazi Belediyesi’nden Lösemili Çocukları Mutlu Eden Hediye
Fatih Karagümrük kupasını aldı
Fatih Karagümrük kupasını aldı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Şehir Haberleri
Dünya
Ekonomi
Magazin
Dizi ve Fragmanlar
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Bursa Haberleri
  • Dizi ve Fragmanlar
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Şehir Haberleri
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Haber16.com "İHA - DHA" ajansları abonesidir.
Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Copyright © 2017-2024 Haber16.com Tüm Hakları Saklıdır.