• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
10:48
Dünya Gazetesi’nin sahibi gözaltına alındı
10:27
Sosyal medyada yeni dönem başladı!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Durak, "Ömer Çelik ağabeylik görevini üstlenirse 2. etap metro 2 yılda biter"
Yaşam
Yayınlanma: 19 Şubat 2022 - 15:02
Güncelleme: 19 Şubat 2022 - 15:05

Durak, "Ömer Çelik ağabeylik görevini üstlenirse 2. etap metro 2 yılda biter"

Durak, "Ömer Çelik ağabeylik görevini üstlenirse 2. etap metro 2 yılda biter", başlıklı haberin detayında; Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, 14. Adana Kitap Fuarı'na yeni yayınladığı Adana Metrosu adlı kitabıyla katıldı. Durak, kitapta AK Parti Sözcüsü Adana Milletvekili Ömer Çelik'e "Adana metrosunun yapımı için ağabeylik yapması" çağrısında bulundu.

Yaşam
19 Şubat 2022 - 15:02
Güncelleme: 19 Şubat 2022 - 15:05
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Durak, "Ömer Çelik ağabeylik görevini üstlenirse 2. etap metro 2 yılda biter"
Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan 14. Kitap Fuarı'ndaki Büyükşehir Belediyesi standa kitaplarını imzalayan eski başkan Aytaç Durak, Adana Metrosu adlı yeni kitabının da tanıtımını yaptı. Dünü ve bugünü ile kaleme aldığı Adana Metrosu kitabında, Adana metrosu ihalesinin Bursa ve İzmir metroları dahil Türkiye'deki metroların hepsinden daha ucuza mal olduğunu savunan Durak, 2. etabının yapılmadığı takdirde şehir trafiğinin felç olacağına dikkat çekti.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün ulaşım master planında yer almadığını, gerekli fizibiliteden de yoksun şekilde Hüseyin Sözlü'nün siyasi atraksiyon ürünü olarak ortaya çıktığını söyleyen Durak, "İlla köprü yapılacak idiyse, hemen yanı başındaki TEM otoyolu üzerindeki Karayollarının yaptığı 6 şeritli köprünün emsal alınması gerekirdi. Zira o köprünün aynısı yapılsa idi 2, bilemediniz 3 milyon dolara mal olacaktı. Ne gereği vardı 100 milyon dolar harcamanın?" diye sordu.

Adana milletvekili Ömer Çelik'in AK Parti'nin güçlü bir figürü olduğuna Adana Müzesi, Anavarza Antik Kent kazısı, Adana Stadı ve millet bahçesinin programa alınması gibi önemli hizmetlere imza attığına dikkat çeken Durak, şöyle dedi;

"İnanıyorum ki Çelik'in bu görevi üstlenmesi halinde 2. Etap metro 2 yılda biter. Başbakan Tayyip Erdoğan 2004 seçimleri sırasında milletvekillerini kast ederek bana demişti ki 'Sen ağabeylik yapacaksın' Ben ağabeylik yapamadım ama şimdi bu ağabeyliği Çelik yapmalı. Zeydan Karalar yumuşak mizaçlıdır. Adana parlamenterleri ile Ankara'da bir araya gelerek birlikte Ömer Çelik'in bu görevi üstlenmesini sağlayabilirler."




"Durak, "Ömer Çelik ağabeylik görevini üstlenirse 2. etap metro 2 yılda biter"" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.02.2022" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan Durak, "Ömer Çelik ağabeylik görevini üstlenirse 2. etap metro 2 yılda biter" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Göçmen kuşlar da jetlag oluyor
Göçmen kuşlar da jetlag oluyor
Evlenecek gençlere yönelik destek projesi: Kapsamı genişletilecek
Evlenecek gençlere yönelik destek projesi: Kapsamı genişletilecek
Göksel Arsoy’a son veda
Göksel Arsoy’a son veda
Araştırma ortaya koydu: Rüya görmek beyin enerjisini tüketiyor
Araştırma ortaya koydu: Rüya görmek beyin enerjisini tüketiyor
Son Haberler
Otomobil almak isteyenlere kötü haber
Otomobil almak isteyenlere kötü haber
Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor!
Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor!
Dünya listesine ‘Bursa’ damgası: Birinci olduk!
Dünya listesine ‘Bursa’ damgası: Birinci olduk!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore’ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore’ye gidiyor
MEB’den yeni izleme sistemi
MEB’den yeni izleme sistemi
Samatya'da kayalıklar arasına sıkışan köpek kurtarıldı
Samatya'da kayalıklar arasına sıkışan köpek kurtarıldı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.