• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
08:31
Adalar Belediyesi'ne 'rüşvet' operasyonu; Başkan Akpolat dahil 41 gözaltı -1 Arşiv eklendi
07:47
İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Karaal bulundu: 7 gözaltı -1 Arşiv eklendi
01:54
Kayıp polis memurunun denizde cesedi bulundu
01:48
Manisa'da üç aracın karıştığı zincirleme kaza: 2 ölü, 4 yaralı
01:34
Cemil Tugay CHP'den istifa etti
01:26
Kayseri'de eski site görevlisi, yöneticiyi bıçakla yaraladı
01:12
Eyüpsultan'da otoparka silahlı saldırı: 1 yaralı
00:55
Muğla'da komşular arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Dünyanın en büyük açıksu yüzme yarışları serisi Oceanman ikinci kez Alanya'da
Spor
Yayınlanma: 12 Ekim 2021 - 16:05
Güncelleme: 12 Ekim 2021 - 16:11

Dünyanın en büyük açıksu yüzme yarışları serisi Oceanman ikinci kez Alanya'da

Dünyanın en büyük açıksu yüzme yarışları serisi Oceanman ikinci kez Alanya'da, başlıklı haberin detayında; 24 ülkeden bin 100 sporcuyu kapsayan dünyanın en büyük açık su yüzme yarışı serisi Oceanman, Türkiye'de ikinci kez yine Alanya'da yapılacak. Her yaştan ve her seviyeden yüzücülerin katılacağı organizasyonda 2/5/10 kilometre yarışlarının yanı sıra 3x750 metre 'Oceanman Team' takım ve 500 metre 'Oceanman Kids' çocuk yarışları da olacak.

Spor
12 Ekim 2021 - 16:05
Güncelleme: 12 Ekim 2021 - 16:11
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Oceanman Türkiye; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Valiliği, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde 16-17 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yarışın basın lansmanına Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oceanman Türkiye Kurucu Ortağı Abdurrahman Açıkalın, İlçe Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur katıldı. Basın lansmanı tanıtım filmi ile başladı.

“Spor organizasyonlarında Alanya tercih ediliyor”

Alanya’ya değer katacak bir organizasyona ev sahipliği yapılacağını vurgulayarak konuşmasına başlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ülkemizde ilk defa 2019 yılında yapılmıştı ve bu yıl ikincisini gerçekleştireceğiz. 24 ülkeden 700’ü yabancı olmak üzere bin 100 sporcumuz katılacak. Bu da Alanya’nın huzurlu ve güvenli yapısıyla, coğrafyasıyla, iklimiyle ve misafirperverliğiyle Alanya’ya tercihin gittikçe büyüdüğünü göstermektedir” dedi.

Geçen ay Alanya’da gerçekleştirilen Uluslararası Triatlon Yarışları’nda bir dünya rekoru kırıldığını vurgulayan Başkan Yücel konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Tokyo Olimpiyatları’nda bile Mixed Relay yarışında 29 takım katılmıştı. Alanya’da ilk kez 34 takımın katılmış olmasıyla Alanya ve ülkemizin spor organizasyonlarındaki önemini bir kez daha vurgulamak isterim. Gururla söylüyorum yıl içinde 15’i uluslararası olmak üzere 60’ın üstünde organizasyon yapıyoruz. Başta Alanya Kaymakamımız olmak üzere emek veren herkese teşekkür eder, yarışacak tüm sporculara başarılar dilerim” dedi.

“Sporun dostu şehir Alanya”

Yarışın teknik detaylarını anlatan Organizasyon Direktörü Alper Şensan, “Alanya Belediyesi’nin 30 yıldır süre gelen triatlon organizasyonundan gelen alışkanlık, bilgi birikimi, sporun dostu bir şehir olması sporcuların Alanya’yı tercih etmesi için müthiş bir güç. Alanya şehrinin potansiyelini ve sportif etkinliklere Alanya halkının katılımı için de çok büyük motivasyon. Bu yıl yarışımızı renklendirecek olan Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanımız ve İlçe Spor Müdürümüz de yarışacaklar” dedi.

“Kazanan Alanyamız olacak”

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, “Alanya bütün sporlara ev sahipliği yapabilecek altyapıya sahip. Alanya’nın coğrafyası ve iklimi çok büyük bir artı. Bütün kurumlarımız iş birliği içerisinde. 2022 Oceanman Türkiye Yarışları 7-8 Mayıs tarihlerinde olacak. Özellikle yaz başlamadan ve sonunda olması turizm sezonunu uzatmış olacak. Ne kadar faaliyet içerisinde olursak yine kazanan Alanya’mız olacak. Memleketimizde turizmi kaliteli bir şekilde 12 aya yaymış olacağız. Katılacak olan sporculara şimdiden başarılar diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Dünyanın en büyük açıksu yüzme yarışları serisi Oceanman ikinci kez Alanya’da" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "12.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Dünyanın en büyük açıksu yüzme yarışları serisi Oceanman ikinci kez Alanya’da başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İsviçre Bosna Hersek'i 4-1'le geçti
İsviçre Bosna Hersek'i 4-1'le geçti
Sultanlar, Fransa'ya set vermedi!
Sultanlar, Fransa'ya set vermedi!
Vedat Muriqi, Fenerbahçe için İstanbul'da Fotoğraf eklendi
Vedat Muriqi, Fenerbahçe için İstanbul'da Fotoğraf eklendi
Filenin Sultanları, Fransa'yı 3-0 mağlup etti
Filenin Sultanları, Fransa'yı 3-0 mağlup etti
Son Haberler
Adalar Belediyesi'ne 'rüşvet' operasyonu; Başkan Akpolat dahil 41 gözaltı -1 Arşiv eklendi
Adalar Belediyesi'ne 'rüşvet' operasyonu; Başkan Akpolat...
İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Karaal bulundu: 7 gözaltı -1 Arşiv eklendi
İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Karaal bulundu: 7 gözaltı...
Kayıp polis memurunun denizde cesedi bulundu
Kayıp polis memurunun denizde cesedi bulundu
Manisa'da üç aracın karıştığı zincirleme kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Manisa'da üç aracın karıştığı zincirleme kaza: 2 ölü, 4...
Kenan Doğulu'dan ilk açıklama
Kenan Doğulu'dan ilk açıklama
Komşusundaki hırsızlığı görüntüledi, Kağıthane polisi hırsızı yakaladı
Komşusundaki hırsızlığı görüntüledi, Kağıthane polisi hırsızı yakaladı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.