• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
10:48
Dünya Gazetesi’nin sahibi gözaltına alındı
10:27
Sosyal medyada yeni dönem başladı!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Dünya Su Günü'nde miniklere suyun önemi ve tasarrufu anlatıldı
Haberler
Yayınlanma: 22 Mart 2022 - 16:11
Güncelleme: 22 Mart 2022 - 16:14

Dünya Su Günü'nde miniklere suyun önemi ve tasarrufu anlatıldı

Dünya Su Günü'nde miniklere suyun önemi ve tasarrufu anlatıldı, başlıklı haberin detayında; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında miniklerle bir araya geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı özel programda miniklere suyun önemi ve tasarrufu anlatıldı.

Haberler
22 Mart 2022 - 16:11
Güncelleme: 22 Mart 2022 - 16:14
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Dünya Su Günü'nde miniklere suyun önemi ve tasarrufu anlatıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında Yenişehir Anaokulu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu'nda bir program düzenledi. Etkinliklere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Demet Değirmenci, Milli Eğitim Şube Müdürü Affan Başbuğ, Yenişehir Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağırıcı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu Müdürü Cengiz Pak, öğretmenler ve minikler katıldı. İlk etkinlik Yenişehir Anaokulu'nda yapıldı. Dünya Su Günü'ne özel kıyafetleriyle dikkat çeken miniklere "Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim" adlı Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin su duyarlılığı ve tasarrufunu konu ettiği tiyatro ve müzikal gösteri sunuldu. Minikler de bu özel gün için hazırladıkları gösterilerle programlara renk kattı.

"Su yoksa hayat yoktur"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünya Su Günü'nü kutlayarak suyun öneminden bahsetti. Başkan Zolan, "Suyumuzun değerini bilerek en hassas şekilde yolumuza devam edeceğiz. Çünkü su yoksa hayat yoktur. Su aslında dünyanın en değerli şeyidir. Çünkü su üretilebilen bir şey değil. Suyu üretemeyiz ancak var olanı temiz tutup kullanabiliriz. Onun için suyumuzu kirletmeden tasarruflu bir şekilde, israf etmeden kullanmamız gerekiyor. İhtiyacımız kadar kullanmamız gerekiyor" dedi.

Etkinliklerde çocuklarla yakından ilgilenip bir süre birlikte oynayan Başkan Osman Zolan, miniklere boyama kitabı ve kalemi ile balon ve rüzgargülü hediye etti. Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin su duyarlılığı ve tasarrufunu konu ettiği "Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim" adlı tiyatro ve müzikal gösterinin okullarda sunulmaya devam edeceği belirtildi.




"Dünya Su Günü'nde miniklere suyun önemi ve tasarrufu anlatıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.03.2022" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Dünya Su Günü'nde miniklere suyun önemi ve tasarrufu anlatıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dünya Gazetesi’nin sahibi gözaltına alındı
Dünya Gazetesi’nin sahibi gözaltına alındı
İş yerinde bu sözleri söyleyen işinden olabilir
İş yerinde bu sözleri söyleyen işinden olabilir
Bir yıldır
Bir yıldır "Kapatıyoruz, zararına" yazıyordu!
Yük treninde kimyasal sızıntı alarmı
Yük treninde kimyasal sızıntı alarmı
Son Haberler
Osmangazi’de Cumhuriyet Coşkusu Satrançla Yaşanıyor
Osmangazi’de Cumhuriyet Coşkusu Satrançla Yaşanıyor
Osmangazi’nin Pazarlarında Her Gün Denetim Var
Osmangazi’nin Pazarlarında Her Gün Denetim Var
Bahçeli yeni projesini kamuoyuyla paylaştı
Bahçeli yeni projesini kamuoyuyla paylaştı
Dünya Gazetesi’nin sahibi gözaltına alındı
Dünya Gazetesi’nin sahibi gözaltına alındı
Her gün 1 avokado tüketmek kolesterolü düşürebilir! Araştırmadan dikkat çeken sonuç
Her gün 1 avokado tüketmek kolesterolü düşürebilir! Araştırmadan...
Tavas'ta futsal turnuvasında kupayı Akyarspor kazandı
Tavas'ta futsal turnuvasında kupayı Akyarspor kazandı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.