• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
00:39
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
00:36
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
00:02
Manisa'da sağanak ve fırtına etkili oldu
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Dünya
  3. Dünya bu kızı konuşuyor, hem Trump'ı hem Putin'i yakabilir
Dünya
Yayınlanma: 28 Şubat 2018 - 14:18

Dünya bu kızı konuşuyor, hem Trump'ı hem Putin'i yakabilir

Rusya'da son olarak ünlü bir siyasetçi ve milyarderin yatında çektiği video ile skandal yaratan Belaruslu seks işçisi Anastasya Vaşukeviç, ABD'li gazeteci ve yetkililere Tayland hapishanesinden seslendi: "Beni buradan kurtarın, itirafçı olayım. Elimde Başkan Trump ile ilgili kritik bilgiler var. ABD-Rusya soruşturmasında bu bilgileri verebilecek tek tanık benim."

Dünya
28 Şubat 2018 - 14:18
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Dünya bu kızı konuşuyor, hem Trump'ı hem Putin'i yakabilir
ANASTASYA Vaşukeviç haberlerine tüm dünya gibi Türkiye'deki okurlar da son dönemde aşina oldu.

Nastya Rybka takma adını kullanan ve kendisine "seks eğitmeni" diyen Vaşukeviç, geçen yıl Moskova'nın göbeğinde uluorta cinsel ilişkiye girmiş, bir hafta hapiste kalmıştı.

Bu yıl başında ise Vaşukeviç'in bu kez bir yatta çektiği görüntüler dünya medyasında haber oldu.

Vaşukeviç videoda Devlet Başkanı Vladimir Putin yanlısı Rus oligark Oleg Deripaska ile birlikte samimi pozlar veriyordu (altta). Üstelik aynı yatta Başbakan Yardımcısı Sergei Prikhodko'nun da olduğu videoda görülüyordu. 

Rusyanın skandal eskortu hem Trumpı hem Putini yakabilir

Vaşukeviç'in, Rusya’da ‘seks gurusu’ olarak tanınan ve aslen Putin muhalifi bir işadamı olan Alex Lesley'nin yönlendirmesiyle, iktidar yanlısı oligark ve siyasetçileri baştan çıkarmayı amaçlayan bir "bal tuzağı" kurduğu iddia edildi.

Kadının 2016'da çektiği yat görüntülerini sosyal medya hesabında bulup gündeme taşıyan isim de muhalif siyasetçi Aleksey Navalniy idi.

BU KEZ TAYLAND'DA ORTAYA ÇIKTI

Anastasya Vaşukeviç bugün bir kez daha gündemde.

ABD'nin saygın gazetelerinden Washington Post'un haberine göre Vaşukeviç, Tayland'ın tatil cenneti Pattaya'da "seks eğitimi" kisvesi altında fuhuş yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınıp hapishaneye konuldu. 

Gözaltında ve cezaevi yolunda Instagram paylaşımlarını sürdüren ve NBC kanalıyla bir röportaj yaptığını da belirten Vaşukeviç, Tayland'dan kurtarılması halinde itirafçı olup ABD'li gazeteci ve yetkililere kritik bilgiler verebileceğini iddia etti.

ABD'de Başkan Donald Trump'ın bugünlerde en büyük sıkıntısı, zafer kazandığı seçimlere Rus istihbaratının ve Putin yanlısı trollerin organize bir kampanya ile etki ettiği iddiaları üzerine açılan soruşturma.

Vaşukeviç ile ilişkisi olduğu iddia edilen oligark Deripaska, aynı zamanda Trump'ın seçim kampanyasını yürüten Paul Manafort'un eski patronu.

'UZUN ZİNCİRDEKİ KAYIP HALKAYIM'

Vaşukeviç Instagram'da yaptığı son canlı yayında şu ifadeyi kullandı:

"Rusya ile ABD seçimleri konusundaki soruşturmada tek tanık ve kayıp halka benim. Deripaska, Prikhodko, Manaford ve Trump'tan oluşan uzun zincirdeki kayıp halka... ABD istihbarat servislerinden güvenliğime dair bir garanti almak karşılığında ve Tayland hapishanesinden kurtarılmak karşılığında Amerika'ya, Avrupa'ya veya bir başka ülkeye gerekli bilgiyi sağlamaya hazırım."

ABD'li ve Rus yetkililer ile iddialarda ismi geçen diğer kişilerden Vaşukeviç'in sözleriyle ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

ABD'de Trump muhalifleri, Trump'a bağlı isimlerin Ruslarla seçim kampanyası boyunca temas kurup sonuçlara etki ettiğini ve ulusal güvenliği riske attığını savunuyor.

Rusya'daki Putin muhalifleri ise oligarkların güçlü siyasetçileri rüşvete bağladığını, eskortların da bu düzenin bir parçası olduğunu iddia ediyor.

2018/02/2018-02-28-14-55-22.jpg
2018/02/2018-02-28-14-55-23.jpg
2018/02/2018-02-28-14-55-25.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
10 katlı apartmanda yangın! 6 ölü
10 katlı apartmanda yangın! 6 ölü
Katar Emiri Al Sani, ABD'li temsilciler ile İran müzakerelerini görüştü
Katar Emiri Al Sani, ABD'li temsilciler ile İran müzakerelerini görüştü
Trump’tan İran mesajı: Görüşmeler çok iyi
Trump’tan İran mesajı: Görüşmeler çok iyi
Japonya açıklarında 6 büyüklüğünde deprem
Japonya açıklarında 6 büyüklüğünde deprem
Son Haberler
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
Manisa'da sağanak ve fırtına etkili oldu
Manisa'da sağanak ve fırtına etkili oldu
Balıkesir'de sazlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Balıkesir'de sazlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Küçükçekmece'de husumetlisi tarafından bıçaklanan bisiklet tamircisi ağır yaralandı
Küçükçekmece'de husumetlisi tarafından bıçaklanan bisiklet...
İstanbul'da yarın taksiler 1 lira olacak
İstanbul'da yarın taksiler 1 lira olacak

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.